5 mÃ¥neder = 12,7 kilo tabt = sundere krop = mere energi i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale Kenneth og Rasmus. De har hjulpet mig til en livsstilsÊndring. Ugenligt tjek ind og nÊsten daglige besked... ãã£ãšèŠã
Uanset om du Þnsker vÊgttab, livsstilÊndring eller blive helt klar til konkurrencen, er Kenneth manden du skal bruge. Han er nÊrvÊrende og oprigtig i hans coaching og sÊtter en Êre i at lÊre dig og d... ãã£ãšèŠã
Jeg startede forlÞb hos Kenneth Robert coaching i Juni 2025 her 9 mÃ¥neder senere er forlÞbet slut. Jeg stÃ¥r tilbage med rygsÊkken fuld af vÊrktÞjer, gode vaner og rutiner. En ting er at jeg ha... ãã£ãšèŠã
Siden august er det lykkes mig med Kenneths program og vejledning at tabe mig dels 10 kg og dels fÃ¥ Êndret mine kostvaner og trÊningsvaner. Det er tilmed sket uden jeg er gÃ¥et pÃ¥ kompromis med mad og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Et online coaching forlÞb er for dig som stÃ¥r med et Þnske om at indfri et mÃ¥l - âMin passion er, som trÊner, at kunne inspirere, motivere og skabe resultater!" Jeg glÊder mig til at hÞre fra dig!
KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kennethrobert.dk
- kennethrobert.dk
Jeg startede i et forlÞb hos KennethâŠ
Jeg startede i et forlÞb hos Kenneth Robert Coaching i september 2025 â uden at ane, hvor afgÞrende det skulle vise sig at blive.
Allerede to uger inde i forlÞbet fik jeg konstateret krÊft. Det var et voldsomt chok, som vendte alting på hovedet. Midt i det kaos blev det min redning, at jeg allerede var startet hos Kenneth.
Kenneth tog et fuldstÊndigt ansvar for at guide mig â bÃ¥de mentalt og fysisk â gennem hele mit krÊftforlÞb. Hans tilgang var prÊget af en sjÊlden kombination af omsorg, nÊrvÊr og hÞj professionalisme. Han formÃ¥ede at holde mig pÃ¥ sporet i en tid, hvor alt ellers kunne have skredet.
Takket vÊre hans stÞtte stod jeg stÊrkere, og allerede i januar var jeg klar til at Þge intensiteten i mit forlÞb. Det har indtil videre resulteret i et vÊgttab på 16 kg.
De lÊger, jeg var tilknyttet under mit krÊftforlÞb, var meget begejstrede for mit samarbejde med Kenneth. De så det som en vÊsentlig faktor i forhold til, at jeg kom godt igennem sygdomsforlÞbet og havde de bedst mulige betingelser for at komme mig.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kenneth Robert Coaching. Det her er ikke bare coaching â det er et menneske, der stÃ¥r ved din side, nÃ¥r det virkelig gÊlder.
Det bedste forlÞb jeg kunne forestille mig
Jeg startede forlÞb hos Kenneth Robert coaching i Juni 2025 her 9 måneder senere er forlÞbet slut. Jeg står tilbage med rygsÊkken fuld af vÊrktÞjer, gode vaner og rutiner. En ting er at jeg har tabt 10-12kg, men endnu vigtigere er at min energi og overskud er steget helt enormt. KÊmpeoverskud til at vÊre den far jeg Þnsker at vÊre for mine bÞrn.
Alt dette er blevet muligt grundet den helt geniale coaching og tilgang fra Kenneth og sÊrligt Rasmus som jeg hovedsageligt har haft kontakt med.
Alt er passet ind efter mine behov i forhold til hverdag og familieliv. En fed app med et overskueligt layout. Nem trÊningsdel der kan tilpasses efter behov og massere af lÊkre retter i madplanen.
Der er ingen der står med en pisk hvis man misser en trÊning eller får spist lidt for meget en weekend. Derimod bliver der set fremad med hÞjt humÞr. Det virker bare!!
Tusind tak for denne gang! Kan kun give Kenneth og Rasmus mine bedste anbefalinger!
Mvh Adil
Den bedste coach for mig
Jeg har haft et forlÞb på et halvt år som virkelig har gjort en forskel for mig og mit liv! Jeg ville aldrig have troet jeg ville nå til det punkt jeg er nu; jeg er selvsikker i min trÊning, tilfreds med min krop (tabt 14kg) og trÊning er blevet noget jeg glÊder mig til og ikke kan undvÊre! Dette er takket vÊre min coach Rasmus, der har holdt mig i hånden hele vejen. Han har svaret på mine spÞrgsmål 24/7, og alltid stÞttet mig. Han har lavet trÊningsprogrammer om, og givet mig mange gode råd. Han har givet mig vÊrktÞjerne til at klare mig selv fremover. Hvis du kigger efter en coach til din livsstilsÊndring; så kan jeg varmt anbefale Rasmus!
Danmarks bedste trÊner
Sparring, inspiration og kostplaner i en anden liga. Nem og fed app, gode samtaler, humor og professionel tilgang i gym. Når der trÊnes, så trÊnes der, og så snakker vi efter. Helt perfekt !
Fra kageform til strandform.
Fra kageform til strandform.
Jeg troede Êrligt talt, at min âformâ var noget, man kun kunne finde i kÞkkenskabet â men Kenneth har bevist det modsatte.
PÃ¥ rekordtid har jeg genfundet fÞlelsen af at vÊre fit â bÃ¥de mentalt og fysisk. Det er ikke bare kroppen, der har fÃ¥et et lÞft, men ogsÃ¥ energien og overskuddet i hverdagen.
Strukturen er blevet skarp, og planen for bÃ¥de mad og trÊning er effektiv. Alt er tilpasset min travle hverdag med job, bÞrn og venner â og alligevel fÞles det aldrig som om noget bliver âtaget fra migâ.
Kort sagt: Fra kageform til strandform â og jeg har aldrig fÞlt mig stÊrkere.
Tak Kenneth â du gÞr virkelig en forskel!
Super tilfreds med forlÞb og resultat
Jeg har gennem flere år styrketrÊnet on/off på egen hånd, uden at se de Þnskede resultater.
Jeg besluttede at gÞre noget ved det med et forlÞb ved Kennet Robert Coaching. Gennem mit coach forlÞb fik jeg den struktur og mÃ¥lrettethed, jeg havde brug for i min trÊning. Vi startede med fokus pÃ¥ vÊgttab, samtidig med at vi formÃ¥ede at Þge muskelmassen â og derfra skiftede vi fokus til decideret muskelopbygning. PÃ¥ bare seks mÃ¥neder nÃ¥ede jeg mine mÃ¥l, og vigtigst af alt, Jeg er mere motiveret end nogensinde fÞr til at fortsÊtte. Deres professionelle tilgang er bÃ¥de nÊrvÊrende og arrangeret, og man er aldrig i tvivl om at trÊningen er personligt tilpasset. Selv i perioder med smÃ¥-skader formÃ¥ede Rasmus at tilpasse Þvelserne sÃ¥ jeg lettere kom pÃ¥ sporet igen.
Jeg giver mine stÊrkeste anbefalinger til Teamet og opfordrer alle jeg kan, til at starte et målrettet coach forlÞb.
Anbefalet til alle der vil foretage en Êndring!
Jeg har lige afsluttet hvad der ender med at vÊre 6 måneders samarbejde, jeg havde regnet med 3, men det fungerede over forventning og var et enormt godt forlÞb! Kontaktede Kenneth da jeg var blevet motiveret af at vÊre blevet far, og har siddet bar et skrivebord for lÊnge. Mit samarbejde har mest vÊret med Rasmus men jeg har virkelig fået lige hvad jeg har bedt om i kost og trÊning - vil anbefale det til alle, men med den venlige reminder I at du jo kun kan få hjÊlp hvis du er åben om hvor dine udfordringer ligger ! Det bliver et på gensyn for mig da jeg regner med at bruge dem igen når jeg er fÊrdig med mit nuvÊrende vÊgttab som indtil vider er 33+kg og vil noget andet med min krop !
Jeg sÞgte en kvalificeret coach
Jeg sÞgte en kvalificeret coach, som kunne vejlede mig i gode kostvaner og skabe struktur på min trÊning. Jeg trÊnede i forvejen meget og spiste for lidt /ustruktureret og oplevede cravings. Jeg er under mit forlÞb blevet holdt i hånden, fået god inspiration til min kost, herunder at få nok nÊrende mad og gode måltider. Mine kostvaner har Êndret sig markant og jeg spiser meget sundere og mere mad, der giver energi til min krop og trÊning. Mine trÊninger er sat i struktur og jeg har fået en hel del styrke med mig. Alt i alt fÞler jeg, at jeg har fået alt, hvad jeg sÞgte og jeg er mega stolt af, at fÞle mig stÊrkere og mere balanceret. Tak til Rasmus, som fulgte mig og forstod, hvor jeg ville hen. Han er både festligt trÊningsselskab og stÊrkt kvalificeret coach!
Jeg har gennemfÞrt et coachforlÞb
Jeg har gennemfÞrt et coachforlÞb, hvor jeg har tabt mig 16,5 kg og oplevet en markant forbedring i min energi i hverdagen. ForlÞbet har vÊret prÊget af et professionelt setup med kompetent viden omkring både kost og trÊning. Jeg har fået en dybdegående forståelse for, hvordan kosten påvirker min krop, og hvordan jeg kan optimere min livsstil. TrÊningsprogrammerne har vÊret skrÊddersyet til mine behov, med Þvelser der lÞbende er blevet justeret og tilpasset min udvikling. Jeg har også fået lÞbende sparring på Þvelserne, hvilket har gjort trÊningen endnu mere effektiv. Jeg kan varmt anbefale dette forlÞb til alle, der Þnsker et professionelt og målrettet program, der giver varige resultater.
God oplevelse
De virker som nogle kompetente fyre. Af personlige årsager kunne jeg desvÊrre ikke gennemfÞre forlÞbet
Kennert robert coaching
Kennert robert coaching. gav mig det sidste skub til at komme igang. Professionel. rådgivning. Både med kost og Þvelser til centeret. God rådgivning. Tabt 13.2 kg på 16 uger
Kan 100% anbefales til andre, der mangler det sidst skub..ðª. 1000 tak for hjÊlpen. Hilsen Mads.
Det bedste sted
Har kÊmpet i en lÊngere periode med et vÊgttab, men uden held. IND TIL jeg fik anbefalet Kenneth og Rasmus. De gutter har gjort en kÊmpe forskel i mit mind set og vÊret en kÊmpe stÞtte på min rejse. De er der for en igennem op og nedture både trÊningsmÊssigt og personligt
Jeg har netop afsluttet 1 Ã¥rs forlÞbâŠ
Jeg har netop afsluttet 1 års forlÞb hos Kenneth og Rasmus.
Formålet med mit forlÞb var at jeg gerne ville have en mere markeret krop.
Rasmus fik sat et ugentligt trÊningsprogram op + lavet en kostplan så jeg kunne styre mit kalorieindtag på daglig basis.
Det skabte virkelig resultater og jeg sidder tilbage som en piv stolt mand.
Nu står jeg på egne ben og skal kÞre videre på den succes der er skabt.
Min stÞrste anbefaling til Kenneth og Rasmus og endnu engang tak til dig Rasmus for rÃ¥dgivning og god energi hele vejen igennemð
Anbefaler
Super gode resultater og meget bedre forståelse af min krop. Efter lang tids trÊning på egen hånd med svingende resultater gav KRC mig endeligt en god forståelse for hvordan jeg skal trÊne og håndtere min kost for at opnå mine mål. Min six-pack taler for sig selv :)
Skuffende
Jeg er mildest talt skuffet over forlÞbet.
For 1350kr om måneden har jeg fået:
En trÊningsplan, som virkede forholdsvis standard og kunne findes ved brug af ChatGPT.
En kostplan, der også virkede forholdsvis standard. Fint at der var taget hÞjde for behov for aftensnack og lÞbende udskiftning ved behov, men intet udover det sÊdvanlige.
Herudover var der kontakt/coaching når jeg selv etablerede kontakt.
Ellers var det udelukkende ved ugentlige check-in, at coachen henvender sig. Checker jeg ikke ind, så hÞrer jeg intet. Og det er prÊcis hér, at jeg forventer man får noget for pengene.
Jeg fÞler mig i den grad âsnydtâ for min penge.
Får man virkelig kun coaching hvis man laver ugentlig check in? Og den coaching man får, bÊrer ikke prÊg af de store kompetencer og erfaring som teamet helt sikkert har.
Jeg kan ikke sige om jeg har forventet for meget, men for den pris, sÃ¥ havde jeg godt nok forventet en meget âanmassendeâ coach der virkelig var PÃ
og var det OFTE.
Den ellers lovende samtale jeg havde med Kenneth Robert inden opstart, med en fed dialog der var prÊg af forstÃ¥else og empati for min situation og udfordringer, er pÃ¥ ingen mÃ¥de blevet fulgt op. En skam, for jeg havde virkelig troet at netop dette forlÞb, ville vÊre prÊcis det der kunne fÃ¥ mig pÃ¥ rette spor. Ãrgerligt!

Kenneth Robert Coaching ããã®åç
6 mdr
6 mdr. 33 kg tabt.
Super flinke at snakke med og de ved hvordan de skal samle en op rent mentalt, når det har vÊret en dårlig periode.
Snakkede primÊrt med Rasmus og nogle enkelte gange ned Kenneth ( man vil jo også gerne se giraffen )
Der er ingen finger at sÊtte på dem.
Jeg har prÞvet en del trÊnere og dette team er helt klar et af de bedste.
Resultatet taler for sig selv. Jeg er muligvis fÊrdig med forlÞbet. Men jeg er ikke fÊrdig med min udvikling.
Stor ros herfra.
Bedste coach/team til dato
Jeg har vÊret hos dem i godt og vel et halvt Ã¥r og det har vÊret det bedste valg jeg har taget for mig selv og min krop! Jeg har gÃ¥et fra at have dÃ¥rlig selvtilid og hvordan jeg sÃ¥ ud til at have overskud bÃ¥de i hverdagen og med hvordan jeg ser ud idag ðªðŒ jeg er kommet i mÃ¥l med hvad jeg Þnsket mig da jeg skrev mig op fÞrste dag og det kan jeg kun takke dem for! Kan klart anbefale dem herfra ððªðŒ der har aldrig vÊret problemer med at komme i kontakt med dem eller have spÞrgsmÃ¥l til ting eller fÃ¥ rettet op pÃ¥ Þnsker eller plan de har vÊret der nÃ¥r man har haft brug for dem hvilket har betydet meget for mig gennem dette forlÞb ð
Mine relationer med Kenneth gÃ¥r langtâŠ
Mine relationer med Kenneth går langt tilbage, fra da jeg var atlet mellem 2018 og 2020. I begyndelsen af 2024 blev jeg ramt af en sjÊlden sygdom, som påvirker hele min krop og gÞr, at jeg har det ekstremt hårdt både mentalt og fysisk. Jeg har haft svÊrt ved at gennemfÞre mine trÊninger og opretholde en sund livsstil.
Jeg delte min situation med Kenneth og fortalte ham om sygdommen og de udfordringer, jeg stod overfor. Kort tid efter havde han lavet en simpel, men effektiv madplan, som jeg kunne fÞlge, samt et helt nyt trÊningsprogram, der var tilpasset min situation. Jeg er virkelig begejstret for det, og efter cirka seks uger har jeg oplevet markante fremskridt bÃ¥de mentalt og fysisk â og vi er langt fra fÊrdige endnu.
Kenneth går virkelig i dybden med at forstå ens behov, og hans engagement giver mig en fÞlelse af, at han altid har min ryg. Den service, han leverer, er simpelthen 5-stjernet. Jeg er dybt taknemmelig for at have en coach som Kenneth, som ikke kun tilbyder professionel vejledning, men også er en uvurderlig stÞtte i min rejse mod bedring.
Stor anbefaling âïžâïžâïžâïžâïž
5 måneder = 12,7 kilo tabt = sundere krop = mere energi i hverdagen.
Jeg kan varmt anbefale Kenneth og Rasmus. De har hjulpet mig til en livsstilsÊndring. Ugenligt tjek ind og nÊsten daglige beskeder og video beskeder gÞr virkelig en stor forskel når man kÊmpe sig igennem et forlÞb hvor meget i hverdagen skal Êndres.
Kan kun vÊre taknemmelig for det forlÞb de tilbÞd mig. ð
Som at have en ubetalt psykolog, betalt trÊner og påtvunget ven
Jeg har vÊret i forlÞb ved Kenneth af flere omgange, uden det store resultat. Mange snakke, og jeg måtte indse at online forlÞb ikke fungere for mig. MEN efter jeg er begyndt og have PT sammen med Kenneth, har det virkelig rykket.
Kenneth er lidt som at have en ubetalt psykolog, en betalt trÊner og påtvunget ven. Han mÞder mig altid der hvor jeg er, og selvom jeg kan hoppe af sporet, sÞrger han for at jeg kommer tilbage. KÊmpe motivation og sÞrger ALTID for at skubbe mig til det yderste! Tak for Kenneth!