Keukenstunter - Spijkenisse レビュー 27

4.7

Lucebert 14, 3202 SW Spijkenisse, Zuid-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze keuken is 29 januari geplaats Dat is super gegaan Johan en Gerbem hebben een hele mooie keuken ontworpen Jullie zijn een heel goed team Je zoekt het uit van 3 plankjes en het eind resul... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leuke ontvangst, genoeg keuze en deskundig vriendelijk geholpen . Als aflevering net zo soepel verloopt. Is keukenstunter helemaal top!

企業情報

1. キッチン用品店
  2. キッチン リフォーム業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Keuken

Onze keuken is 29 januari geplaats
Dat is super gegaan
Johan en Gerbem hebben een hele mooie keuken ontworpen
Jullie zijn een heel goed team
Je zoekt het uit van 3 plankjes en het eind resultaat is zo mooi.
Zijn heel blij met het eindresultaat.
Groetjes
Wim en Elma joosse

2026年2月13日

Beste Elma,

Wat mooi om te lezen dat het ontwerp en de plaatsing bij Keukenstunter Spijkenisse zo goed zijn verlopen. Veel plezier met de prachtige keuken!

5つ星のうち5の評価

We zijn supergoed geholpen!

We zijn supergoed geholpen door Johan en Gerben. Ze waren heel enthousiast tijdens het ontwerpen van de keuken. Alles klopte, alle afspraken zijn nagekomen. Op tijd geleverd! Heel blij mee!
Een aanrader...

2025年12月16日

Beste Anja,

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Leuk dat het enthousiasme, de afspraken én de levering zo goed zijn bevallen. Veel plezier met de keuken!

5つ星のうち5の評価

We zijn door verkoper Gerben erg fijn…

We zijn door verkoper Gerben erg fijn en meedenkend geholpen.
Veel tijd, duld in ons gestoken.
Prettige ervaring.

2026年1月3日

Beste Nelleke,

Dank voor je review! Fijn dat het meedenken en de tijd die genomen werd zo positief is ervaren.

5つ星のうち5の評価

Zo deskundig en vriendelijk geholpen…

Zo deskundig en vriendelijk geholpen door Elias. Hij dacht goed mee met mijn wensen en budget. Ik heb een prachtige keuken kunnen aanschaffen voor een stunt prijs. ELIAS,dankjewel!!

2025年12月29日

Beste Wendy,

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat Elias zo goed heeft meegedacht binnen je wensen en budget.

5つ星のうち5の評価

Voor de kapsalon een keukenblok gekocht…

Voor de kapsalon een keukenblok gekocht bij keukenstunter spijkenisse.
Fantastisch geholpen door Gerben, duidelijke uitleg en tekening.
Vlotte levering en goede service. De keuken werd geplaatst door de vriendelijke en vakkundige monteur Arco.

2025年12月27日

Beste Natas,

Wat leuk om te lezen, dank voor het vertrouwen! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Super geholpen ,fijn meegedacht ,mooie…

Super geholpen ,fijn meegedacht ,mooie keukens zeker zoals wij hem wilden en ze nemen echt de tijd voor je

2025年11月16日

Beste Sandra,

Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en precies de keuken hebben gevonden die jullie wilden. Bedankt voor deze mooie review!

Prachtige keuken.

Gingen alleen even kijken. Ideeën opdoen voor een mooie keuken in ons nieuwe huis. Uiteindelijk hebben wij een keuken laten ontwerpen. Er werd zo goed geluisterd naar onze wensen. Wat we wilde zit ook in onze keuken. Febr gaan kijken en sept is de keuken geplaatst. Zo goede service, vriendelijk en probleempje worden snel opgelost. Keukenstunter Spijkenisse dank je wel voor onze prachtige keuken.

2025年2月22日

Beste Bianca,

Wat een mooi compliment, dank je wel! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de service en communicatie zo goed bevallen zijn. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Vandaag 24.08.2025 zomaar inSpijkenisse

Vandaag 24.08.2025 zomaar in Spijkenisse naar binnen gelopen. Wij wilde ons oriënteren, Gerben en Johan vroegen of ze ons konden helpen. Ze waren nog bezig met een klant, en wij zijn later teruggekomen. We zijn door beide heren heel vakkundig geholpen, en als wij een beslissing hebben genomen gaan we zeker terug naar deze zaak.

2025年8月24日

Beste klant,

Dank voor jullie vertrouwen! Fijn dat Gerben en Johan zo goed hebben kunnen helpen.

5つ星のうち5の評価

Gerben heeft ons goed geadviseerd

Gerben heeft ons goed geadviseerd! We zijn erg tevreden hoe er is mee gedacht en hebben het onmogelijke waargemaakt.

We kijken uit naar de plaatsing van onze keuken!

2025年8月21日

Beste Mike,

Leuk om te horen dat Gerben zo goed heeft meegedacht. Veel plezier straks met de nieuwe keuken!

5つ星のうち5の評価

Vanaf binnenkomst gelijk goed geholpen

Vanaf binnenkomst gelijk goed geholpen. Er werd mee gedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Super bedankt voor de goede zorg!

2025年7月25日

Beste heer/mevrouw,

Dankjewel voor deze mooie review! Fijn dat jullie het als zorgeloos hebben ervaren. Dat is precies waar we naar streven!

Zorgzaam advies gekregen

Zorgzaam advies gekregen, en er is goed geluisterd naar onze wensen.

Hierdoor is onze droom waar gemaakt.
Keukenstunter Spijkenisse is een echte aanrader.
En vooral de complimenten naar het team. Bedankt Gerben 👍🏻

2024年9月9日

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! Fijn om te horen dat jullie droom werkelijkheid is geworden. We geven het compliment met plezier door aan Gerben en het team van Keukenstunter Spijkenisse! Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

5つ星のうち5の評価

Wat zijn we blij & trots met onze…

Wat zijn we blij & trots met onze nieuwe keuken van Keukenstunter Spijkenisse 😍 Wij zijn super geholpen door Gerben & Jerry en de keuken is netjes geplaatst door de 2 vakmannen Patrick & Arco. Ze zijn alle afspraken nagekomen, kwamen zelf met ideeën, waren totaal niet opdringerig en hebben alles netjes afgehandeld 👌🏼

Wij zijn zeer tevreden!

2025年6月16日

Beste Sandra,

Wat een fantastische review. Dankjewel voor het delen! Geweldig om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en alles naar wens is verlopen. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken, dat hebben jullie verdiend!

5つ星のうち5の評価

We zijn een aantal weken geleden op een…

We zijn een aantal weken geleden op een zondag bij de keukenstunter beland.
We wilden even wat ideeën opdoen.
Aankomende winter willen we een nieuwe keuken plaatsen.

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk begroet.
We konden lekker op ons gemak kijken.
Geen opdringerige verkoper.
En geen onzin verkoop praatjes.

We zijn uiteindelijk aan tafel beland, om een keuken samen te stellen.
Normaal moet je daar een afspraak voor maken.
Maar omdat Jerry alleen was ,zijn we een woensdag daarop terug gekomen.
Gerben was toen ook aanwezig.

Samen met gerben heeft Jerry de keuken helemaal kompleet gemaakt.
In november word de keuken geplaatst.

We zijn heel te vreden.
Oprecht, eerlijk en geen verkoop praatjes.
Heel klantvriendelijk.

2025年4月20日

Beste Conny,

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en alvast veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Keuken

Heel goed geholpen met onze keuken door Jerry en Gerben!
Super bedankt.

Groetjes Y&M

2025年5月15日

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen, dank voor jullie recensie! We geven het compliment graag door. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

5つ星のうち5の評価

Ik ben ongeveer 5 weken geleden een…

Ik ben ongeveer 5 weken geleden een keuken uit gaan zoeken en met hulp van Gerben en Jerry ben ik tot een super mooi resultaat gekomen.
Alles is nog vakkundig nagemeten.
Heel erg bij met de vriendelijke service

Monique

2025年5月14日

Beste Monique,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je fijne woorden. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe keuken!

Strongly recommended

Strongly recommended — great quality and excellent customer service. We are really happy with our kitchen!

2024年11月23日

Dear Luis,

Thank you for your kind words! We're so glad to hear you're happy with your kitchen. Enjoy it to the fullest, and don't hesitate to reach out if you ever need anything.

Kind regards,
Team Keukenstunter.com

Vriendelijk en denken mee

Vriendelijk en denken mee. Niet opdringerig maar transparent in voorlichting en prijzen.

2025年4月21日

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze werkwijze als prettig en transparant hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd wordt.

Goed geholpen!

Ervaren verkoper met kennis van mensen en keukens. Hartelijke ontvangst! Gelijk voorbeelden laten zien mogelijkheden, apparaten etc. in de showroom. Gerben luisterde naar onze wensen en verwerkte dat gelijk in de tekening. Wij hebben er vertrouwen in!

2025年4月5日

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Gerben jullie goed heeft geholpen. Veel succes met de verdere stappen en alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Vriendelijk, klantgericht.

We werden goed geholpen door Jerry en Gerben. Naast heel veel adviezen en gezelligheid zijn we geslaagd tot voor ons de perfecte keuken. Ze denken enorm met je mee waardoor je zeker weet dat je geen verkeerde beslissingen neemt. Echt een top service.

2025年3月20日

Beste Angelique,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn dat Jerry en Gerben jullie zo goed hebben geholpen en meegedacht bij het samenstellen van de perfecte keuken. Top service en gezelligheid in één – dat horen we graag! Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Aankoop keuken Keukenstunter Spijkenisse

Na onze zeer slechte ervaring met de mannen van keukenstunter Naalldwijk zijn we doorgereden naar Keukenstunter Spijkenisse. Hier werden we hartelijk ontvangen door Gerben. Gaf ons even de tijd om rond te kijken en maakte tijd vrij om ons te adviseren. Dit heeft als resultaat geleid tot aankoop van een prachtige keuken, mede door het goede contact met Gerben. Door zijn vakkundigheid en geduld zijn we zeer blij en tevreden over onze aankoop. Dank aan Gerben, foto's gaan wij doorgeven zodra de keuken is geplaatst.

2025年3月7日

Beste Rob,

Wat goed om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Gerben. We we wensen jullie alvast heel plezier van de nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter

Trustpilot エクスペリエンス