2x niet op komen dagen zat er de laatste x helemaal klaar voor, zou korting krijgen geaccepteerd vervolgens nooit meer wat gehoord wat een slechte service zeg zo ga je niet met klanten om!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super fijne ervaring gehad met Keukenwrapper.nl! Communicatie met Joshua verliep heel fijn, hij heeft goed meegedacht over de opties en zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Nu kan onze keuk... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Professionele en ervaren keukenwrappers. Het keukenwrapper team bestaat uit jonge, doch zeer ervaren wrappers die een opleiding tot signspecialist hebben afgerond. Met een overvloed aan enthousiasme en een professionele aanpak transformeren zij elke keuken naar de spcifieke wensen van de klant. Geef je keuken eeb stijlvolle make-over met ons uitgebreide assortiment folies.
連絡先
Grotestraat 29, 5151JC, Drunen, オランダ
- 31615611165
- info@keukenwrapper.nl
- keukenwrapper.nl
2x niet op komen dagen zat er de…
Erg tevreden!
Wij zijn erg blij met onze 'nieuwe' keuken! Joshua heeft heel netjes gewerkt en alles ziet er super strak uit. Ook heeft Keukenwrapper.nl goede prijzen. Aanrader!
Prima bedrijf
De afspraken worden snel gemaakt en ook snel bevestigd. Op tijd uitgevoerd en zeer deskundig. Zeer aan te bevelen. Erik
Super blij met het resultaat
Super blij met het resultaat! Mijn keuken lijkt echt weer helemaal nieuw zonder dat er een dure verbouwing aan te pas kwam. Joshua heeft netjes en snel gewerkt en het ziet er gewoon top uit. Echt een aanrader als je je keuken een frisse look wilt geven!
Ik ben ontzettend blij met het geleverde werk.
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn gewrapte keuken! Alles is strak en netjes afgewerkt, en het lijkt echt alsof ik een compleet nieuwe keuken heb. De communicatie verliep soepel en afspraken werden perfect nagekomen. Echt vakwerk en absoluut een aanrader!
Onze keuken vandaag laten wrappen door…
Onze keuken vandaag laten wrappen door de keukenwrapper, echt perfect gedaan. Ik kan de keukenwrapper aan iedereen aanraden.
Uitstekende service en verbluffend…
Uitstekende service en verbluffend resultaat!
Ik ben ontzettend blij met het werk dat keukenwrapper heeft geleverd. Mijn oude keuken zag er verouderd uit, maar dankzij de wrap ziet hij er nu weer als nieuw uit modern, strak en volledig in lijn met mijn smaak. Het is werkelijk een metamorfose geweest, zonder de hoge kosten van een nieuwe keuken.
Modern Vibes, Stunning Kitchen
Got my kitchen wrapped and I’m honestly so happy with how it turned out. It’s even more beautiful than I imagined. Totally changed the vibe of the space feels fresh and modern now!

Een beste keuze.
Gisteren en vandaag mijn keuken laten wrappen.
Eerlijk gezegd ik was wat terughoudend om dit te doen vanwege het feit dat ik er niet mee bekend was.
Achteraf zeg ik een beste keuze. Niet alleen vanwege het resultaat maar ook met Joshua van keukenwrapper.nl.
Deze jongeman werkt zo secuur en zorgvuldig, ik kan hem iedereen aanbevelen.
Dit werk leent zich niet voor ‘dat gaan we even snel fixen’, integendeel dit is secuur werk. En hij is zo alert op als er iets van, bij wijze van spreken, een zandkorreltje tussen de folie en de ondergrond zich bevindt.
Hij is zeer correct in de omgang, komt z’n afspraken na en neemt alle afval mee.
En last but not least erg concurrerend met de prijs. Voor mij is er geen betere.
En voor degene die nog twijfelen over wel of niet keuken laten wrappen, zou ik zeggen doen. Het zal zeker meevallen ipv tegenvallen.

Keukenwrapper からの回答
Topper !! Eerlijk bedrijf.
Op 4 juni 2025 onze onze keuken laten wrappen.
Toen we van plan waren dit te doen gaan zoeken en op de site van keukenwrapper.nl gekomen, hier aanvraag gedaan.
Joshua is netjes langs gekomen om te kijken en een prijs opgave te doen.
We hadden op staaltjes wat kleuren zaten te twijfelen tussen 2 kleuren hij bood netjes aan om de twee kleuren in een groter stuk (monster) als voorbeeld naar ons te laten sturen zodat we het op een groter stuk en in het echte materiaal konden zien.
Deze kwam 2 dagen na bezoek netjes aan.
Joshua dringt niet aan wat me direct een relaxt gevoel gaf.
Nadat we kleur hadden gekozen netjes een bevestiging per mail en direct een datum wanneer de opdracht uitgevoerd zou worden.
Joshua werkt keurig en zorgt dat alles er netjes uitziet echt een aanrader .
Zoekt u een betrouwbaar bedrijf neem dan zeker contact op met hem, hij zal u zeker niet teleurstellen.
Pluspunten:
Nette prijs
Duidelijke en eerlijke communicatie
Denkt mee
Stuurt netjes staaltjes bij twijfel kleur
Duidelijk afspraken op papier
Werkt netjes
Komt afspraken na

Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf! Heeft goeds naar m’n wensen geluisterd wat heeft geleid tot een top eindresultaat! Zeker een aanrader!

Mooi resultaat
Snelle reactie en leuke gasten. Heeft me een hoop geld gescheeld in plaats van een nieuwe keuken.
Tot de volgende keer heren 👍

Keukenwrapper からの回答
Ik heb 14 jaar geleden een keuken…
Ik heb 14 jaar geleden een keuken gekocht en wou nu een nieuw design. Mijn keuken ziet er nu weer als nieuw uit! Joshua was vriendelijk en professioneel, en het eindresultaat is fantastisch. Ik zou keukenwrapper.nl aan iedereen aanbevelen!

Keukenwrapper からの回答
Nadat ik merkte dat de folie op sommige…
Nadat ik merkte dat de folie op sommige plekken van mijn keukenkastjes begon los te laten, ging ik op zoek naar een oplossing. Mijn kastjes waren nog in goede staat, dus ik wilde ze niet vervangen. Na wat onderzoek kwam ik terecht bij keukenwrapper.nl, en ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt.
Vanaf het eerste contact tot aan de laatste afwerking verliep de communicatie vlekkeloos. Het team van keukenwrapper.nl was professioneel, vriendelijk en dacht echt met me mee. Ze hebben uitstekend werk geleverd en mijn keuken ziet er weer als nieuw uit. De kwaliteit van de wrap is top, en het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat en kan keukenwrapper.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betaalbare oplossing voor hun keuken!

Keukenwrapper からの回答
We wilde al een tijdje onze keuken in…
We wilde al een tijdje onze keuken in ons Spaanse huis renoveren. Uiteindelijk vonden we keukenwrapper.nl bereidt om dit te doen. We zijn super blij met het resultaat en de fijne flexibiliteit van Joshua. Hij kwam een paar dagen over en veranderde onze keuken weer in een frisse moderne keuken! Zeer de moeite waard!
Deskundig en netjes
Goede ervaring met Joshua en heel netjes werk geleverd. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit!

Keukenwrapper からの回答
Binnen een paar uur je keuken ge-restyled
Direct open en eerlijk gesproken met Joshua over alle financiële zaken, waardoor dit team snel en van uiterst professionele klasse te werk kon gaan bij onze keuken. Hierdoor hadden ze binnen een paar uur onze gehele keuken omgetoverd tot een waar kunstwerk. Mijn vriendin en ik kunnen nu zeggen dat we de keuken ook ons eigen gemaakt hebben. Thuiskomen van vakantie was een verademing! Bedankt KeukenWrapper.nl!!!
Ik ben erg blij met de nieuwe look van…
Ik ben erg blij met de nieuwe look van onze keuken dankzij keukenwrapper.nl. Ik kreeg ook goed advies bij het kiezen van de juiste kleur ( ik vind kiezen altijd moeilijk ;-)). De warme kleur groen in combinatie met zwarte plinten staat prachtig bij onze roze muren. Ook ben ik erg tevreden met het sterke materiaal. Super bedankt!!! 👍👍👍

Fantastisch werk afgeleverd
Fantastisch werk afgeleverd, ik ben heel tevreden!!
Echt aan te raden.

Trustpilot エクスペリエンス