keuringarts.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De eerste verplichte keuring met 75 jaar. Ik was al even op zoek naar een keuringsarts, eigen huisarts mag het niet doen, aangeraden adres gaf weinig mogelijkheden in de planning en het dichtst bijzij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik moest voor een rijbewijs keuring. De keuringsarts was een zeer vriendelijke en toegankelijke man die ruim de tijd nam en de hele keuring vlot liet verlopen. Hij stelde mij ook op mijn gemak door de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke arts die de handelingen deed wat nodig was. Bloeddruk was eerst beetje hoger dan normaal door onbewuste spanning, later normaal. Arts was prettig in de omgang.

5぀星のうち1の評䟡

Twee keer kreeg ik telefonisch een dag van te voren te horen dat de keuring niet door kon gaan. Ze zouden op dat moment geen locatie hebben. Een nieuwe datum werd voorgesteld over twee weken. Totaal... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 地域医療サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bij Keuringarts B.V hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 287ä»¶

レビュヌを曞く

Kundige, maar ook prettig

Binnen korte tijd kon een afspraak gemaakt worden, in mijn geval een groot rijbewijs keuring, op een lokatie in mijn eigen woonplaats.
De keuringsarts was, in mijn ogen, kundig, zakelijk, maar ook vriendelijk. De keuringsarts was ook op tijd, ook belangrijk.

2025幎12月15日
5぀星のうち4の評䟡

De keuring verliep voorspoedig

De keuring verliep voorspoedig. De afwikkeling via RDW duurde wat langer.
Oorzaak ; verkeerd e-mailsdres.
Keuringarts moet het zijn en per abuis was er keuringsarts doorgegeven. Direct nadat er contact is geweest, werd dit hersteld en binnen 12 uur was de verlenging van het rijbewijs geregeld.

2025幎11月5日
5぀星のうち5の評䟡

De dienstdoende arts was prima.

De dienstdoende arts was vriendelijk, ontspannen en empatisch. Het laatste observeerde ik terwijl ik in de wachtkamer zat en hij een oudere meneer toesprak. Goed gedaan. Zelf psychotherapeut dus viel mij op. Wat mijzelf betrof was hij professioneel en vrolijk. Kom daar maar eens om in de medische wereld waar zovelen overgestrest zijn. Excellente ervaring!

2025幎11月14日
5぀星のうち4の評䟡

Keuren voor rijbewijs.

ik moest wel lang wachten voor ik aan de beurt was maar ten ging het alemaal vlot. het was niet moeilijk om alles te doen en de vrgen te beantwoorden en de keuringsarts was ook vriendelijk. Het enige wat mij een beetje tegen stond was alle staafjes urine die hij aan de tafel had geplakt. Hij moet een papiertje in je urine dopen en daarna plakt hij het aan de tafel. Daarna kijkt hij welke kleur dat is en daar gaat het hem om. Maat ik vind dat al die staafje ook wel weg kunnen en niet een heleboel aan die tafel plakken. Ik vind dat een gor gezicht al die dingen daar te zien. Dat was echt het enige wat me tegen stond.

2025幎11月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス