Khun Juk Oriental レビュー 22

TrustScore 5段階評価の3.5

3.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Super kulinarisk oplevelse… Besøgte stedet igår for første gang. Blev anvist et bord i den hyggelige gårdhave…Fik en velsmagende cremet kokossuppe til forret, lammekød til hovedret.. Virkelig go... もっと見る

企業情報

1. レストラン

さまざまな外部ソースから提供された情報

Man tager det bedste fra Vesten og kryderer det med det bedste fra Østen. Menuoversigt og kontaktoplysninger.

3.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Elendig "service"

Elendig "service". Uhøflig, kvindelig tjener. Måtte vente 40 minutter på suppen (som var kold), 50 minutter på hovedretten (som de havde glemt). Vores datter fik sin sodavand mere end en time efter, vi havde bestilt, og først efter vi havde rykket flere gange. Og – da vi skulle betale, blandede tjeneren vores regning sammen med en andens regning og forsøgte at overcharge os.
Maden? Middelmådig og for dyr. De to stjerner, de får, er for restaurantens interiør, og ejeren virkede som en flink fyr, selvom han tilsyneladende ikke har fingeren på pulsen, og sikrer sig at have ordentlige ansatte. Bedste anbefaling – spis et andet sted.

2026年1月3日

⭐⭐ 2 stjerner

⭐⭐ 2 stjerner – pæne omgivelser, men mad og pris hænger ikke sammen

Vi besøgte Kjun Juk Thai Restaurant den 10. oktober kl. 20.30 og havde set frem til en god oplevelse. Vi blev dog mødt af en medarbejder uden et smil eller nogen form for imødekommenhed, hvilket satte en kølig tone fra start. Der var travlt, og ventetiden på at bestille var forståelig – men stemningen manglede nærvær og varme.

Drikkevarer:
Champagnen var meget sparsomt hældt op, men min alkoholfri Mai Tai smagte faktisk rigtig godt. Serveringen var generelt hurtig og effektiv.

Forretter:
De marinerede kyllingesatay-spyd var tørre og virkede som om de var genopvarmet, og salaten til var uden smag. Den ekstra ret med ristet brød og sur-sød chili gjorde heller ikke det store indtryk og føltes mest som fyld.

Hovedretter:
Vi bestilte to retter med oksekød. Den ene med thai basilikum smagte godt og var varm, men blev serveret med meget lidt ris og kedelige grøntsager, der virkede kogte frem for grillede.
Den anden hovedret med panang karry havde mørt kød, men kødet var desværre ikke varmt, hvilket trækker markant ned, da temperaturen er afgørende for smagsoplevelsen. Panang-saucen smagte godt, men igen – grøntsagerne og tilbehøret virkede uinspirerede.

Sikkerhed og miljø:
Vi sad ved borde lige under en bardisk, hvor højere gæster reelt kan slå hovedet. En tjener som sjovt nok også var hende der modtog os ved ankomst lagde en bakke hårdt på baren, og jeg mærkede den passere meget tæt ved hovedet – ikke trygt og et tegn på manglende opmærksomhed.

Konklusion:
Smagen på dele af hovedretterne trak op, men forretterne, de kedelige grøntsager, en hovedret der ikke var varm og et prisniveau som ligger højt for Nyhavn, gør at helheden ikke hænger sammen.

2025年10月10日
5つ星のうち5の評価

En af de bedste restauranter jeg har oplevet!

Alt er perfekt! Skøn mad med mange smagsnuancer, skønne cocktails. Begge dele meget smukt anrettet. Stille og rolig restaurant med behagelig musik, smagfuldt indrettet med dejlig hyggebelysning og med god plads, så man føler man kan sidde og tale privat. Selv toilettet er meget smukt indrettet og dufter dejligt af de mange liljer der! Helt utrolig opmærksom og hjælpsom tjener med fantastisk god hukommelse - og venlig opmærksomhed fra værten selv. Man føler sig virkelig velkommen! Og så ligger det perfekt - meget centralt i Nyhavn - men trukket diskret ind i en gård, hvor der er roligt og masser af plads. Det er en lille smule dyrere end mange thairestauranter - men man får også virkelig meget ekstra!

2025年4月10日
5つ星のうち5の評価

Endnu en dejlig middag ....

Endnu en dejlig middag ....
Stor Tak til "Khun Juk" for en skøn velsmagende middag i smukke omgivelser og med den kæreste betjening...enestående søde !
Alt smagte herligt !!!
Vi kommer tilbage....snart !
Bedste hilsen fra Lina B.

2025年1月25日
5つ星のうち5の評価

Hvis du ELSKER fantastisk thailandsk…

Hvis du ELSKER fantastisk thailandsk mad, og hvis du ELSKER at blive forkælet med smuk anrettet mad, go betjening, virkelig hyggelig omgivelser med smukke blomster, lanterner, levende lys og unik stemning, så er Khun Juk helt KLART den restaurant du skal besøge. Du bliver ikke skuffet. Hver gang vi spiser der, aftaler vi altid hvornår vi næste gang skal spise der.
Det lyder nok lidt mærkeligt, men man skal altså ikke snyde sig selv for at gå en tur på toilettet heller hos Khun Juk. Det er en oplevelse helt for sig selv.
Denne resturent fortjener mange flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner end fem.

2024年11月3日

Super Thai oplevelse

Vi var seks mand der skulle spise Thai og fik anbefalet Khun. Det var helt fantastisk fra start til slut. Rigtig god og lækker mad, god vin menu og ikke mindst den smilende og opmærksomme betjening.

2024年9月7日

Dårlig service

Dårlig service
Kom ind for at fejre min kone, og fandt dette sted på sociale medier. Jeg spørger så tjeneren hvilken hvid vin han kan anbefale, også svare han flabet “om den vin jeg vil have skal kunne duftes fra 1 meter afstand”. De mixet op i vores bestilling. Den unge herre af uduelig tjener lignede ikke en der magtede sit job. Sidste gang jeg har tænkt mig at spise derinde igen. Ikk 1 krone værd at besøge

2024年6月21日
5つ星のうち2の評価

Burde faktisk kun få 1 stjerne men…

Burde faktisk kun få 1 stjerne men grundet selve beliggenheden får den 2 , servicen kan man ikke klage over, for fandtes ikke derinde ! desværre har man hevet Thailand ud af kokken på magisk vis, for maden smagte som en dag uden krydderier , hvordan man kan lave en tynd kokossuppe og rød karry and som smager af intet er faktisk godt klaret , store forventninger stor skuffelse desværre :-( små 2000 kr for 2 , kunne bruges meget meget bedre på autentiske køkkener !

2024年5月29日
5つ星のうち1の評価

Desværre et faldende niveau efter…

Desværre et faldende niveau efter restauranten har flyttet lokation. Det hyggelige, særlige og personlige er blevet erstattet med en restaurant som så mange andre. En masse larm, ligegyldig og halvsur betjening og følelsen af at der bare skulle nogle penge i kassen. Rigtig ærgeligt, Khun Jul har mistet sin unikke stil, nu har den også mistet en kunde

2024年3月9日

wow wow Khun Juk

Jeg har været på Khun Juk siden 2000 og det har og er altid en fantastisk dejlig oplevelse med en gastronomisk eksplosion af dejlige smage.
Deres nye lokale på Nyhavn er fantastisk indrettet og stemning var fantastisk, der summer af glade tilfredse mennesker og man bliver ikke smidt ud efter 2 timer, så det føles ikke som samlebånd. Betjeningen er i top og værten er fantastisk, Tak Juk, mange restuarenter kunne lære af dig.
Kh. Helle/Susse Qvist, trofaste kunder og vi kommer igen og igen!

2024年1月20日

Magisk

Khun Juk er et vidunderligt og hyggeligt sted. Maden er fantastisk og der er super service. Vi havde en rigtig dejlig aften, det sværeste var at begrænse sig for der er så meget lækkert at vælge imellem!

2023年11月11日

レビューの対象になっている企業の方へ