レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Gillade verkligen produkterna jag beställde, väldigt god smak. Jag gillade verkligen att de smakade naturligt och att det kändes rent att dricka. Kommer absolut att beställa igen!

5つ星のうち5の評価

Jag tycker om alla Kianos produkter som jag testat. De håller mig mätt, de innehåller bara naturliga råvaror och är inte särskilt söta, vilket jag verkligen uppskattar! Goda och naturliga smaker i båd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag köpte Superfoods Bundle med alla fem smaker och har testat alla. Har blivit positivt överraskad av alla! Inget socker och inget sötningsmedel! Ändå fräscha, smakfulla, känns gott i kroppen och Cho... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har köpt Kianos produkter vid flera tillfällen och blir lika nöjd varje gång – det säger verkligen en del om kvaliteten! 😊 Produkterna smakar inte bara fantastiskt gott, utan det känns också... もっと見る

4.6

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jag älskar Kianos produkter

Jag älskar Kianos produkter. De gör verkligen skillnad för min kropp och mående. Jag äter regelbundet deras proteinpulver och märker att de hjälper mig i min återhämtning efter träning och muskeluppbyggnad. Deras superfoodmix Tropical balance hjälper mig verkligen. Hormonella svängningar känns inte lika starka. Märker det i humöret, energinivåerna och huden. Jag tycker att de smakar gott, naturligt. Inte som andra, som kan smaka sliskigt. Jag älskar Kianos produkter!

kianolife.com からの回答

Vilken fantastisk review. Stort tack Melissa! Såå kul att höra att du mår så bra av produkterna!

Bra produkter

Bra produkter, lätt sida att navigera, snabb leverans.

2025年10月1日

kianolife.com からの回答

Stort tack för fina ord!

Rekommenderas

Bra produkter, smakar bra och är ett stabilt inslag i vardagen och efter träning!

kianolife.com からの回答

Vad kul att du tycker det. Tack för din recension 😊

5つ星のうち3の評価

Slechte communicatie en follow up

Ik heb een aantal keren gemaild met vragen over de mealshakes en bevoorrading. Ik heb op gee neen mail een reactie mogen ontvangen. Dit vind ik niet alleen erg vervelend, maar heeft me zodanig doen afknappen dan ik geen producten mer bij jullie afneem. Jammer, was erg tevreden namelijk. Alleen als er geen communicatie plaatsvindt en klantenbinding, houdt het wel op.

2024年10月14日

Hi,

I’m really sorry about your experience – we’ve been selling faster than we’ve been able to produce lately, and that has unfortunately meant some products have been out of stock. We’ve now increased our production so that we can keep most products in stock going forward, but I completely understand that this has been frustrating.

Regarding your emails: we answer emails every day at hello@kianolife.com, so it really shouldn’t happen that you don’t get a reply – we’re really sorry about that. Please feel free to email us again and we will 100% make sure to get back to you.

Our mealshakes Berry Fuel and Choco Fuel are now back in stock if you ever feel like giving us another chance ❤️

Helt okej smak

Helt okej smak. Snabb leverans. Proteinpulver som är väldigt bra för min känsliga mage, inga som helst problem att dricka det. Känns genuint när det är fröbitar kvar i pulvret från frukt/bär och fräscht utan sötningsmedel.

2025年10月1日

kianolife.com からの回答

Jätteroligt att höra att vårt proteinpulver funkar så bra för din mage och att du är nöjd. Tack för din recension 🥰

5つ星のうち5の評価

Ett lättdrucket och gott proteinpulver…

Ett lättdrucket och gott proteinpulver som min mage gillar.
Har provat både Berry strong och Choco Strong, gillar berry strong mest som jag gör en smoothie av efter gymmet med banan, blåbär och och havreyoghurt. Det blir så gott!!
Tidigare proteinpulver som jag testat har jag fått ont i magen av, även om de varit veganska.

Hej Hanna,

Vad skönt att Berry och Choco Strong fungerar så bra för din mage ❤️ Många av våra kunder upplever samma sak, och det gör oss verkligen glada att höra. Tack snälla för din recension!

Jättebra och ingen magbesvär

Jättebra. Jag har upplevt magbesvär och uppblåsthet med andra proteinpulver men inte med Kiano. Och smakar bra!

Hej Katrine,

Vad kul att höra! Många av våra kunder upplever samma sak, och det gör oss verkligen glada. Mat ska inte ge magbesvär. Tack för din recension 🥰

I love the products

I love the products I tried until now, and add them daily to my breakfast smoothies.
I use green boost, spicy calm and berry strong and spicy calm is my favourite.
I'm going trough a bit of stress lately and having those products daily, help me stay strong and balanced.
Every time I contacted them I had a quick and nice answer.

Hi Melissa,

So happy to hear you’re loving the products you’ve tried so far, and I’m really glad they can support you through a stressful period. Thank you so much for your review 🥰

the product is perfect

the product is perfect, I especially love ver berry and the green one) I love the idea of getting super portions of "salad" in one tea spoon

2025年10月11日

Hi Yulia,

Right? Getting a whole plate full of greens and superfoods in just one or two teaspoons makes it so much easier to stay healthy, doesn’t it? Thank you so much for your review ❤️

5つ星のうち5の評価

Det är endast naturliga och ekologiska…

Det är endast naturliga och ekologiska ingredienser från växtriket i produkterna. Inget socker/sötningsmedel eller andra tillsatser. Bara nyttigheter! Och gott är det dessutom!

Hej Leida,

Det stämmer, vi har inget socker eller tillsatser alls i våra produkter. Så kul att du uppskattar det och för din recension ❤️

All gott,

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra kvalité på alla produkter…

Väldigt bra kvalité på alla produkter jag köpt. Har testat nästan allihop! Funkar också bra för min IBS-tarm👍

kianolife.com からの回答

Vi blir så glada när vi hör att våra produkter funkar så bra för våra kunder med IBS. Det är faktiskt något vi ofta får höra 💚

Bra för kropp och själ

Bra service, allt snabb leverans.
Produkterna har bra kvalitet och i mitt tycke så ger de mig energi o bra mående.

kianolife.com からの回答

Så härligt att höra att produkterna får dig att må bra – och att du är nöjd med vår service 🥰 Tack för din recension!

Super pulver!

Dricker Tropical balance och Green boost med lite färsk pressad citron i ett glas med lite vatten varje morgon😊 smakar fräscht och känns toppen, helt enkelt en väldigt bra start på dagen!!👍

Hej Lotta,

Visst är ett glas Green Boost bästa starten på dagen?😍 Tack för din fina recension!

5つ星のうち4の評価

Ser fram emot min dagliga shake..

Läste uttalanden från andra som skrev om hur fantastiskt smaken var och höll till en början inte med om det. Men efter att ha använt produkten under några dagar måste jag säga att jag tycker att det smakar riktigt bra och jag ser fram emot min shake! Känns nyttig!

kianolife.com からの回答

Åh, tack för en ärlig och fin recension. Det är precis så det är för en hel del av våra kunder – är man inte van vid produkter utan artificiell sötning kan det ta några dagar innan smaklökarna vänjer sig vid att det inte är lika sött. Men sen älskar man dem 🥰

Very good tasting mixes

Very good tasting mixes. Especially love the greenmix. Those usually taste like stuffy grass but not Kiano's.

Hi,

Thank you so much for your review – we’re really happy to hear that you enjoy our products 💚

Best protein powder

Best protein powder! It is so delicious and my kids love it at as well, it is super light and fluffy and blends perfectly. I *really* hope the matcha blend comes back in stock--obsessed!

2025年10月11日

Hi,

Wow – “best protein powder” is such amazing feedback 🥹 We’re so happy to hear that both you and your kids enjoy it. I’m also happy to let you know that Matcha is back in stock 💚

Riktigt bra proteindryck.

Det är en god proteindryck. Med massor av häksofördelar:)

Hej Ann,

Kul att höra att du tycker om våra proteinpulver. Tack för din recension 🙏🏼

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。