レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb hier afgelopen zomer prachtig behang gekocht van hele goede kwaliteit. Het is super mooi geworden! Helaas had ik een rol te weinig, dus contact opgenomen met Mariska of ik nog een rol kon kri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hebben diverse maileg items besteld. Met zoveel liefde ingepakt elk cadeautje apart in 3 verschillende super mooie papiertjes! En het caramelblokje was trouwens onwijs verslavend lekker dat was een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Prachtige hoeslaken. Heel leuk ingepakt inclusief handgeschreven briefje, een zuurstafje en kleurplaat voor de kerst. Top service. Zeker een aanrader. Product was zo mooi ingepakt d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een mooie webshop met leuke spullen voor mijn zoontje. Mijn pakketje was heel erg mooi ingepakt en supersnel geleverd! Ik had per ongeluk een verkeerd huisadres ingevuld. Gelijk een appje gestuurd... もっと見る

企業情報

1. 子供の店

当該企業による記述

Kidsbarn is een kids conceptstore met de nieuwste trendy en unieke merken, groot en klein. Shop je items voor de mooiste kinderkamers en beste verzorgingsproducten waarbij kwaliteit, natuurlijke materialen en kwaliteit voorop staan.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik heb hier afgelopen zomer prachtig…

Helaas had ik een rol te weinig, dus contact opgenomen met Mariska of ik nog een rol kon krijgen met hetzelfde batchnummer. Ik kreeg snel een reactie, ze ging het meteen uitzoeken. Gelukkig was er nog een rol van dezelfde batch en die is snel naar me opgestuurd. Ik ben helemaal tevreden. Top service en ontzettend mooi behang. Het behangen zelf ging ook goed, ondanks een (ingewikkeld) patroon, het viel me alles mee. Kortom, heel blij mee!

2025年10月13日

Kidsbarn からの回答

Wat fijn om te lezen! Super blij dat alles zo goed heeft uitgepakt én dat het behang zo mooi staat.
Dank voor je lieve woorden — geniet ervan! 💛

Liefs,
Mariska

5つ星のうち5の評価

Prachtig behang en geweldige service

Prachtig behang en geweldige service! Er werd echt met ons meegedacht toen het patroon niet mooi aansloot, en er werd direct een passende oplossing geboden. Deze persoonlijke aandacht en dit servicelevel kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen.

2025年8月18日

Kidsbarn からの回答

Dankjewel voor je lieve woorden, Daphne! 🧡 Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het behang én met de service. We denken altijd graag mee, zeker bij zoiets bijzonders als een kinderkamer. Geniet van jullie prachtige muur en alle mooie momenten die daar gaan ontstaan. Groet Mariska, Kidsbarn

5つ星のうち5の評価

Dank voor de snelle dienst en voor het…

Dank voor de snelle dienst en voor het leveren van een product met uitstekend kwaliteit.

2024年12月26日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om deze review achter te laten Marton. Dat waardeer ik zeer! Heel graag tot de volgende keer in de winkel. Met vriendelijke groet, Mariska

5つ星のうち5の評価

Super behulpzame en persoonlijke…

Super behulpzame en persoonlijke communicatie. Na een foutje in mijn bestelling zelfs op zondag contact gehad en heel netjes opgelost. Erg tevreden en ik zou zeker aanraden bij deze leuke webshop iets te bestellen.

2024年12月27日

Kidsbarn からの回答

Hallo Sylvia, wat super attent dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Ontzettend bedankt en graag tot een volgende keer. Groet Mariska, Kidsbarn

Leuke webshop!

Leuke webshop! Twee artikelen van Maileg gekocht en supersnel ontvangen, heel blij mee. Leuke korting ook als je lid wordt van de nieuwsbrief.

2024年11月22日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor de goede review Hanneke, bedankt dat je de moeite hebt genomen een berichtje achter te laten :)
Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Mariska

5つ星のうち4の評価

Zeer klantvriendelijk

Teststalen voor behang bij kidsbarn afgenomen. Ik had daar een aantal vragen/opmerkingen over.
Er werd snel kordaat en respectvol gereageerd.
Zeer klantvriendelijk!

2024年11月6日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor het fijne schakelen Evelien, en natuurlijk de review. Graag tot een volgende keer :) Groet Mariska, Kidsbarn

Goede levering

Ze hebben contact opgenomen nadat ik mijn mail adres was vergeten. Snelle levering en een goed product.

2024年10月27日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor je goede review Daryll! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer :) Groet Mariska, Kidsbarn

De levering ging snel

De levering ging snel
Product was zo leuk ingepakt speciaal voor een meisje.
Uiteindelijk de teveel betaalde bezorgkosten terug gekregen

2024年10月26日

Kidsbarn からの回答

Hallo Marja, bedankt voor de goede review, fijn geschakeld en graag tot een volgende keer! Groet Mariska, Kidsbarn

Makkelijk en snel bezorgd

De artikelen waren makkelijk besteld, en heel snel bezorgd. Tussentijds krijg je per mail dat het pakket verzonden is en wanneer het bezorgd wordt.
Kortom, top en erg attent!

2024年10月10日

Kidsbarn からの回答

Ah wat een attente review, dank je wel! Veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer :) Groet Mariska, Kidsbarn

Fijne zaak

Goede site, makkelijk besteld en snel in huis. Extra attent een bedankje voor de aankoop erbij. Leuke producten op de site.

2024年9月2日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor de fijne review Willemijn! Goed te horen dat je blij bent :) Groet Mariska

Super!

De beschrijvingen op internet waren goed. En het was super snel in huis! Het behang van Majvillan is echt prachtig.

2024年8月7日

Kidsbarn からの回答

Hi Jody, wat super fijn om te horen dat je blij bent met het behang! Veel plezier ermee en bedankt voor de fijne en goede review :) Groet Mariska, Kidsbarn

Top webshop

Kidsbarn heeft hele mooie producten. Het wordt snel verzonden en erg leuk ingepakt. De stapelstein wordt elke dag mee gespeeld. Top product! Top webshop!

2024年3月14日

Kidsbarn からの回答

Hi Jody, bedankt voor je goede review! De Stapelstein stenen zij inderdaad echt top! Graag tot een volgende keer :) Groet Mariska

Tevreden!

Snelle verzending, leuk verpakt en persoonlijk kaartje erbij!

2024年6月3日

Kidsbarn からの回答

Ah, echt super bedankt voor de goede review en heel graag tot een volgende keer! Groet Mariska, Kidsbarn

Perfecte service

Snelle verzending en fijne service

2024年5月29日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor de fijne review Laura! Veel plezier met je bestelling :) Groet Mariska, Kidsbarn

Supergoede en snelle service

Supergoede en snelle service. De eigenaresse denkt graag met je mee. Ik ga hier zeker vaker cadeautjes en spullen voor de kinderkamers kopen.

2024年5月25日

Kidsbarn からの回答

Bedankt voor je goede review Irene! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer:) Groet Mariska

5つ星のうち5の評価

De helpdesk was heel behulpzaam.

De helpdesk was heel behulpzaam.
Door een vertraging in de levering kregen we spontaan een gratis fietshelmpje aangeboden.
alle lof voor dit bedrijf

2024年5月12日

Kidsbarn からの回答

Wat een ontzettende vriendelijke review! Super bedankt en veel plezier met het fietsje :) Graag tot een volgende keer! Groet Mariska

5つ星のうち5の評価

Product van goede kwaliteit en uiterst tevreden over Kidsbarn

Het bestelde Kids Concept artikel is van zeer goede kwaliteit.
Scherpste prijs i.c.m. 10% welkomstkorting.
Snelle levering en goede communicatie.
Een zeer goede eerste ervaring met Kidsbarn!

2024年5月6日

Kidsbarn からの回答

Super bedankt voor de goede review Arjan! Graag tot een volgende keer. Groet Mariska, Kidsbarn

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。