Goede kwaliteit en leuke kleding/knuffels
Goede kwaliteit en leuke kleding. En ook leuke knuffels van goede kwaliteit. En een snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen.
Webshop in baby- en kinderproducten. Voor 16:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden!
Top kwaliteit, ga vaker bestellen! Hele mooie tshirts besteld bij kidzcollection 😍
Bij de openings live meteen een eerste bestelling geplaatst.
Perfecte baby kado gevonden!
Super bedankt! Je krijgt ook enorm veel advies en als je vragen hebt met veel liefde helpen tom en Celina je verder! Bestellen maar zou ik zeggen echte aanrader
Jullie doen het zo super goed Celina en Tom.
En wat een gave baby/kinder collectie hebben jullie!! En het roze beren shirtje is zo mooi en wat een onwijs goede kwaliteit.
Ik zou iedereen aanraden om bij jullie baby/kinder kleding te kopen.
De avond van de lancering mijn 1e bestelling geplaatst.
Via de live laten Tom en Celina alles zien en mochten er vragen zijn geven zij duidelijk antwoord.
Zijn super enthousiast in de live!
Bestelling is snel geleverd en De kwaliteit is super!
Shirtje vandaag binnen gekregen.
Super mooie kwaliteit en kei stoer shirt
Heel erg bedankt🥰
Jullie zijn top ik wordt jullie vast klant en jullie zijn. Goed bezigen ❤️😍
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。