Hele slechte ervaring met dit bedrijf, ik bestelde een boekje van Brandweerman Sam voor mijn kleinzoon voor een bedrag van 9,99. Na levering zag ik op het boekje de prijs van 3,99. Contact opgenomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een gratis boekje wat erbij zou zitten is niet geleverd. De nazending heb ik nog niet ontvangen. Hopelijk komt deze binnenkort. Dit is vervolgens super opgelost en dag erna zou het bij de post moeten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het boek was niet in mijn brievenbus zoals aangekondigd door postNl. De klantendienst van kinderboeken heeft direct en goed gereageerd. Super service.
Na het ontvangen van het bestelde boek, contact gehad via de email. snelle reactie en vriendelijk contact. Ik zou kinderboeken.nl zeker aanraden bij anderen.
Kinderboeken.nl is dé plek om kinderboeken te vinden voor alle leeftijden. Vind het boek waar een kind blij van wordt met behulp van onze passie voor kinderboeken, de kennis van experts binnen de uitgeverijen, en natuurlijk met de expertise van ons eigen Kinderpanel. Zo zorgen wij ervoor dat het juiste boek het juiste kind bereikt en wordt lezen iets waar je kinderen blij mee maakt!
George Westinghousestraat 2, 1097 BA, Amsterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
We zijn besodemieterd. Niets boek en geld weg. Ineens was de site off line.

kinderboeken.nl ããã®åç
Slechte gang van zaken! Zou gratis boekjes ontvangen enkel bezorgkosten. Zou nergens aan vast zitten geen abonnement, nou je zit er dus aan vast en alles kost geld afzeggen enz vind het een schande. Als je contact zoekt nergens een nr te vinden.

kinderboeken.nl ããã®åç
Ik ben opgelicht ! Boeken besteld. Na meerdere mails toont deze geleverd maar ik heb ze nooit ontvangen. Bij post nl is de trace nummer zelfs nooit gekend. In begin mails gekregen maar nu is plots alles muur en deur!
Boek van Dog Man besteld en geen gratis doeboek erbij , gelijk gebelt . Werd verteld dat ze er niks aan kon doen dat we maar moesten mailen .... dat hebben we gedaan maar nog geen reactie helaas . Gaat om ordernr 7062018773.

kinderboeken.nl ããã®åç
Dit is vervolgens super opgelost en dag erna zou het bij de post moeten zitten âºïž

kinderboeken.nl ããã®åç
Het gratis bijgeleverde 'zomerboek' van dogman stelde helaas niet veel voor. Jammer dat dit niet wat 'eerlijker' is aangeprezen. Verder een prima levering en mooie website.

kinderboeken.nl ããã®åç
Ze hebben het boekje dat ik heb besteld super snel op de post gedaan ik had het boekje de volgende dag in huis.
Ik kreeg heel goed en deskundig advies, zodat ik een aantal hele mooie boeken kon bestellen. Alles was heel stevig verpakt. Ik ben er erg blij mee.
Contact opgenomen hierover waarop zij antwoordendat de verzendkosten inbegrepen zijn, vreemdâŠâŠwat nu als ik 4 boekjes van 3,99 bestel???? Betaal ik 4 x 6 = 24 euro verzendkostenâŠâŠ..
Vreemde zaak, dusâŠâŠâŠâŠ

kinderboeken.nl ããã®åç
Te laat bezorgd, geld nog niet terug.
En gezeik over de verzendkosten.
Krijg later bericht dat de terugbetaling in gang is gezet, maar dat dat wel 14 dagen kan duren. Die termijn is natuurlijk veel te lang in deze digitale wereld. En ik weet ook niet welk bedrag ze gaan terugstorten. Had discussie over de verzendkosten. Boter bij de vis. Kom op zeg.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã