Al jaren klant, dus al een hele boekenkast vol. Heel leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer een verrassing in onze brievenbus. Top!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Liefst geen ik 0 sterren maar dat kan niet... Ik werd benaderd (via telefoon) omdat ik toen der tijd de blijdoos had aangevraagd, ik heb toen via de telefoon gezegd er geen behoefte aan te hebben... D... ãã£ãšèŠã
Zeer snelle reacties op e-mails en erg vriendelijk â dank u wel. De boeken verkeren in een werkelijk onberispelijke staat en de verpakking is net een cadeau; echt geweldig. Mijn zoon is ontzettend bli... ãã£ãšèŠã
Enkele jaren geleden leerde Wij kinderplezier kennen , ondertussen groeien de boekjes mee met ons zoontje , en is zijn kleine broer aan de beurt om Mee te genieten , prachtige boeken , leuke sp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top!
Mijn zoontje is altijd blij als hij zo een pakje ziet!
Leuke boekjes en ook heel makkelijk omdat ik zelf nooit keuzes kan maken tussen alle boekjes welke ik zou moeten kopen.
Maandelijks lees plezier
Mijn dochter is zo blij als we elke maand een nieuw pakketje boeken aankrijgen en nu ze leert lezen kan ik ze helpen om ze zelf te leren lezen
Schandalig,oplichterij!
Schandalig,oplichterij!
Uit het niets opgebeld worden en uiteindelijk akoo
Super toffe en kwalitatieve boekjes ð€©
Leuke en kwalitatieve boeken
Ik ontvang al 4 jaar boeken via Kinderplezier, en ik ben altijd supertevreden!
Altijd leuke en kwalitatieve boeken gekregen. De klantenservice is top, vriendelijk en behulpzaam. Wat wil een mens nog meer?
Duidelijke en makkelijke aanmelding enâŠ
Duidelijke en makkelijke aanmelding en eventuele wijzigingen via de site te doen. Geen moeilijke poespas.
Super vriendelijke communicatie
Super vriendelijke communicatie! Boekjes worden altijd super goed verpakt verzonden en altijd ruim op tijd. Echt heel fijn om hier de nijntjescollectie zo te kunnen verzamelen voor mijn zoontje.
Wij keken steeds uit naar het pakketjeâŠ
Wij keken steeds uit naar het pakketje in onze bus! Toen er eens een beschadigd boekje tussen zat werd dat zonder moeite vervangen. :-)
Leuke diverse boeken
Wij hebben 9 jaar van de boeken mogen genieten. Veel voorleesboeken en uiteindelijk boeken om zelf te lezen. Aanbod is heel divers.
Leuk initiatief
Het is een heel leuk concept om maandelijks boeken te ontvangen naar gelang de leeftijd van je kind. De klantendienst antwoord heel duidelijk en snel als je vragen hebt. De prijs is ook echt heel goed voor wat je krijgt ik ben hier zeer tevreden over.
snelle klantenservice
Ik had een opmerking omtrent een ontvangen pakket en ik stuurde ââs avonds een contactformulier om hier melding van te maken. Die zelfde avond kreeg ik al een duidelijk antwoord terug. Had ik niet verwacht!
Zonder dat je het weet heb je abonnement
Zeer onduidelijk dat dit om maandelijks abonnement gaat. Zonder dat je het weet krijg je boeken toe met factuur.
Echter wordt het via platformen aangeboden als een éénmalig gratis boekenpakket.
Indien je na ontdekken wil annuleren hang je verplicht vast aan nog een maand van boeken, die je niet wenst.
Komt in de buurt van false advertising/oplichterij.
Heel fijn assortiment boekjes
Heel fijn assortiment boekjes, perfect geschikt voor de leeftijd van mijn zoontje.
Super!
Supertoffe ervaring
Wat een superleuke verrassing! Ons kindje kijkt er steeds weer naar uit wanneer er een nieuw pakketje op de mat valt. De boeken zijn zorgvuldig uitgekozen, perfect afgestemd op haar leeftijd en interesses. Het ene moment lezen we over stoere avonturen, het andere moment duiken we in grappige of leerzame verhalen â echt een feestje om samen te lezen!
De kwaliteit van de boeken is top, en het voelt elke keer weer als een cadeautje. Ook fijn dat we af en toe nieuwe auteurs en illustratoren ontdekken die we anders misschien nooit hadden leren kennen.
Een echte aanrader voor elk gezin dat van (voor) lezen houd.
Stopen aub paket voor mijn kindje
Stopen aub paket voor mijn kindje
Positieve ervaring
Gecontacteerd geweest en heel goed te woord gestaan over hoe alles in zijn werk ging, ook de voorwaarden goed uitgelegd en alles ook nog eens herhaald.
Ondertussen eerste pakket voor baby ontvangen, leuke boekjes. Diverse boeken: knisperboekje, harde kaft, zachte kaft...
Op de website kan je heel gemakkelijk abonnement aanpassen zoals beloofd aan de telefoon.
Nette levering.
Blijf heel ver weg van ze!
Ze sprokkelen naam, adres en gsm-nr van verschillende personen binnen 1 gezin via een platform. Dan word je gebeld met een nr waar je niet naar kan terugbellen. Maw je kan niet binnen de 7 dagen van de verkoop afraken. Wij hebben het abonnement 1 keer aanvaard, betaald en dan via een hele omweg het kunnen stopzetten. Nu worden we via een ander abonnementnr maar ook aan ons gericht verplicht om de volgende boeken te betalen (abonnement was stopgezet). Heb hen laten weten dat ik de boeken niet heb besteld en dat deze moeten worden opgehaald maar hier krijg je geen reactie op. Ze zijn wel al bij verschillende instanties waaronder Testaankoop gekend voor hun onorthodoxe agressieve verkoopsmethode.
Altijd leuke boeken!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹