Problemer med at fÃ¥ lov til at kÞbe, blev af en eller anden Ã¥rsag afvist flere gange, og deres support fattede intet. Til trods for at jeg har angivet at jeg ville have sendt dem til min hjemme adre... ãã£ãšèŠã
Bestilt et par fÊlge derinde de kom rigtig hurtigt, det var desvÊrre de forkerte, men tog kontakt til firmaet og de beklagede og sÞrgerede for at de blev hentet og sendte hurtigt et par nye. Det er fo... ãã£ãšèŠã
Bestilte nogle fÊlge, som jeg fandt ud af ikke passede pÃ¥ min bil. Skrev til dem om jeg kunne annullere ordren. Pg det gjorde de. Bestilte et andet sÊt. Kom efter 3 hverdage. Super service. Fik ogsÃ¥... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÊlge er en af de vigtigste dele af bilens opbygning og har stor betydning for både sikkerhed og kÞreegenskaber. De sikrer korrekt ventilation af bremsesystemets komponenter, herunder ankerplade, bremsetromle, bremseledninger og bremseklips. Derfor er det vigtigt at vÊlge fÊlge i hÞj kvalitet. Hos KINGSWHEELS.DK tilbyder vi et bredt udvalg med over 1.000 produkter, som kan opfylde selv de mest krÊvende kunders behov. Vi sÊlger nye alufÊlge i stÞrrelserne 15", 16" og 17", der passer til mange forskellige bilmÊrker og modeller. Derudover finder du også tilbehÞr som ventiler og skruer, så du kan få en komplet lÞsning samlet ét sted.
Kejlstrupparken 13, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
- 42 50 03 54
- support@kingswheels.dk
- kingswheels.dk
Hurtig levering og varen lever op tilâŠ
Hurtig levering og varen lever op til forventning.
Langsom sagsbehandling
Vi har i dag d. 28.
Jeg bestilte 4 fÊlge d. 21 og jeg har ikke fået dem endnu...
Jeg er ikke imponeret.

Kingswheels ããã®åç
God service og hurtig levering
God service, hurtig levering og fine fÊlge. Jeg vil helt klart benytte Kingswheels igen.
Fede fÊlge til en fin pris og passerâŠ
Fede fÊlge til en fin pris og passer 100% godt til min bil ð
Super service
Problemer med at få lov til at kÞbe
Problemer med at få lov til at kÞbe, blev af en eller anden årsag afvist flere gange, og deres support fattede intet.
Til trods for at jeg har angivet at jeg ville have sendt dem til min hjemme adresse, skal jeg nu bokse med UPS om at få dem leveret hjem til.
Men hvis fÊlgende svarer til det forventede, så kan vi da måske godt give en stjerne mere.
Top god service og hurtig levering ððŒ
Har haft en rigtig god og ros-vÊrdig oplevelse med kÞb hos Kingswheel. Helt fantastisk service og hurtig svartid, trods mails efter, hvad man mÃ¥ mene er uden for almindelig arbejdstid. TAK for top god shoppeoplevelse âïžâïžâïžâïžâïž
TrovÊrdigt firma
Fandt en enkelt fÊlg der var svÊr atâŠ
Fandt en enkelt fÊlg der var svÊr at få, men den skaffede de hjem, endda ret hurtigt. Rigtig fint
Super
Bestilte nogle fÊlge, som jeg fandt ud af ikke passede på min bil. Skrev til dem om jeg kunne annullere ordren. Pg det gjorde de. Bestilte et andet sÊt. Kom efter 3 hverdage.
Super service. Fik også centreringe med i kÞbet.
Hurtig og god service.
FÊlge er i god kvalitet ingen skaderâŠ
FÊlge er i god kvalitet ingen skader eller ridser jeg kan varmt anbefale kÞbe dem her. ðððððððððð
Modtog nye fÊlg med UPS pÃ¥ den aftalteâŠ
Modtog nye fÊlg med UPS på den aftalte dag og i en smart og sikker emballage. De er ny monteret og kÞrer perfekt!
Stort udvalg til gode priser
Stort udvalg til gode priser. - Varen var godt indpakket og ingen skader/mangler ved levering.
Der opstod et problem med forkertâŠ
Der opstod et problem med forkert levering fra producenten. Men skal Kingwheels bedÞmmes på deres opfÞrsel, i tilfÊlde af problemer, så er det fremragende.
Forstående og lÞsningsorienteret.
KÞbte et taske sÊt
KÞbte et taske sÊt, super god kvalitet.
fÊlgende var ridset og det var ikkeâŠ
fÊlgende var ridset og det var ikke fragtmanden skyld som de siger