Kiraal Wearables レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bardzo szybka dostawa i to jest fajne .oraz smartwatch jest przepiękny dopiero będę go testować dziś przla przesylka z nim . I smartwatch jest przepiękny i fajnie za sa paski w komplecie dla mnie 1... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedrijf heeft alles goed gedaan, alleen de bezorging liet op zich wachten. Maar naar 1 mailtje kreeg ik een verontschuldiging en werd er met opnieuw het horloge met extra een bandje opgestuurd en was... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Toen ik de smartwatch enige maanden terug aankocht, was dit in eerste instantie als stappenteller. Bij ingebruikname ontdekte ik dat deze smartwatch veel uitgebreider was dan oorspronkelijk gedacht. V... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Heb een bestelling bij jullie gedaan voor een horloge Dat is nu zeker drie weken geleden en heb er tot nu toe nog steeds niks over gehoord en ontvangen. Pas toen ik zelf een mailtje stuurde... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 230

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Service zoals het zou moeten zijn... Geweldig!

In maart via bol.com een eenvoudige lichtgewicht smartwatch gekocht bij partner Kiraal. Super watch, zelfs de huisarts was onder de indruk van de bloeddrukmeter die maar één punt verschilde met de waarde van de professionele bloeddrukmeter. Helaas ineens van de een op de andere dag het scherm wazig. Garantie geclaimd. Bleek dat ik een verkeerde adapter heb gebruikt waardoor het scherm is "opgeblazen". Desondanks van Kiraal een nieuw klokje ontvangen. Nu nog aan het bandje zien te monteren... Veel dank aan Kiraal voor deze soort service!🙏🏻

2025年10月29日
5つ星のうち5の評価

Mijn smartwatch werkte niet meer

Mijn smartwatch werkte niet meer, ik heb contact opgenomen met Kiraal en kreeg binnen 1 dag een reactie. Ik werd met enkele tips prima geholpen om mijn smartwatch weer actief te krijgen.
Bedankt voor de snelle en deskundige hulp.
M.v.g. Carry.

2025年10月21日
5つ星のうち2の評価

Uurwerk gekregen dat niet werkte,terug…

Uurwerk gekregen dat niet werkte,terug gestuurd maar geen nieuws meer.
Geen goede klantvriendelijkheid.

2025年10月3日

Kiraal Wearables からの回答

Het horloge is zonder overleg met onze klantenservice retour gestuurd, wat in strijd is met onze retourvoorwaarden. Hierdoor kon het retourproces niet correct worden geregistreerd en heeft de afhandeling vertraging opgelopen.

Wij vragen klanten altijd eerst contact met ons op te nemen, zodat wij het retourproces kunnen bevestigen en een correcte verwerking kunnen garanderen.

Wij zijn inmiddels via e-mail met u in contact om dit verder af te handelen volgens onze voorwaarden.

Dropchipping oplichters

Aflevering heeft mega lang geduurd ( is dus gewoon n dropvhipping) retour aanvraag werd gedraineerd uiteindelijk retour gestuurd zeggen nooit ontvangen.

2025年10月3日

Kiraal Wearables からの回答

Jammer om te horen dat de ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen graag toelichten dat wij géén dropshippingbedrijf zijn. Wij hebben een eigen magazijn van 300 m² in Farmsum, waar onze eigen Kiraal-producten direct uit voorraad worden verzonden.

Afhankelijk van drukte bij de bezorgdiensten kan een levering soms wat langer duren, maar bestellingen worden altijd vanuit ons eigen magazijn verwerkt en verzonden. Wat betreft uw retour: wij nemen retouren altijd serieus en registreren deze zorgvuldig. Als u denkt dat er iets mis is gegaan, helpen we u graag persoonlijk verder om dit netjes op te lossen.

Bedankt voor de dubbele review ;)

5つ星のうち5の評価

Goede ervaringen met Kiraal: een aanrader!

Omdat de display van mijn Kiraal Fit steeds minder goed leesbaar werd, nam ik contact op met Kiraal. Ondanks het feit, dat dit te maken had met het gebruik van een te zware lader, kreeg ik toch binnen een paar dagen een nieuw klokje toegestuurd.
Geweldige service!
Dus: allemaal naar Kiraal!

2025年10月13日
5つ星のうち5の評価

SUPER SERVICEVriendelijke meedenkende medewerkers.

Vriendelijke meedenkende medewerkers.
Mijn watch kon niet meer opgeladen worden.
Na een aantal foto's te hebben gestuurd naar Kiraal van mijn watch, kreeg ik een nieuwe watch. Dank je wel Noa voor je hulp. Kiraal heeft mooie watch en een goede service

2025年9月23日

Slecht bandje

Het horlogebandje van mijn dochter ging al voor de 2de keer stuk op dezelfde plaats. Nu is het niet meer verkrijgbaar op de site en het andere model past niet. Conclusie: horloge onbruikbaar en een bandje in huis dat niet past.

2025年10月1日

Kiraal Wearables からの回答

Ik zie dat u 22mm bandjes heeft besteld en waarschijnlijk een 20mm horloge heeft. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen, met een review en geen contact kunnen we helaas niet helpen. noa@kiraal.nl

Wij hebben op al onze modellen reserve onderdelen op voorraad namelijk ;)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。