䌁業情報

2. 地域医療センタヌ
  3. マッサヌゞ垫
  4. 理孊療法士

圓該䌁業による蚘述

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder vi professionel kiropraktisk behandling til både voksne, bÞrn og spÊdbÞrn. Vi hjÊlper patienter med blandt andet rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, lÊndesmerter, sportsskader samt spÊndinger i muskler og led. Hos os starter et behandlingsforlÞb altid med en grundig undersÞgelse, så vi kan finde årsagen til dine smerter. Vores mål er ikke kun at lindre symptomer, men også at forbedre kroppens funktion og forebygge tilbagevendende problemer. Vi har mange års erfaring med kiropraktisk behandling og har sÊrlig interesse i behandling af spÊdbÞrn og bÞrn. Behandlingen af babyer er meget blid og tilpasses altid barnets behov. Derfor samarbejder vi også med sundhedsplejersker og modtager mange henvisninger af spÊdbÞrn til vurdering og behandling. Kiropraktorhuset er centralt placeret i Slagelse, og vi hjÊlper patienter fra hele lokalområdet. Mange finder os gennem anbefalinger fra familie, venner og andre sundhedsprofessionelle. Parkeringspladser lige ved dÞren og handicapvenlig adgang i et niveau. Har du smerter i ryg, nakke eller led, eller sÞger du en erfaren kiropraktor i Slagelse, er du altid velkommen hos Kiropraktorhuset.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

En god oplevelse

Har vÊret set flere gange af både Henrik og Louise, som hurtigt får fixet min nakke. Derudover har jeg, med få behandlinger, også fået afhjulpet min hovedpine. De har begge mine varmeste anbefalinger! Man bliver i det hele taget godt imod i en nyere klinik med venligt personale.

2026幎3月16日

Tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med undersÞgelse og behandling hos os.

Uden tvivl de bedste 👍

Jeg er kommet der gennem ca 20 år og jeg er yderst tilfreds med deres service og behandling. De er meget kompetente og fagligt dygtige fysioterapeuter og kiropraktorer, ved hvor de skal behandle og ved hvilken selvhjÊlp der skal gÞres hjemme.
Jeg personligt har Marko, en super dygtig kiropraktor, altid venlig og flink og er i stand til at tage hårdt fat,der hvor det er nÞdvendigt. 5 stjerner til huset og i Aller hÞjeste grad 5 stjerner til Marko.

2026幎3月12日

KÊrligeste anbefaling af Louise

Jeg har kun haft gode oplevelser med Kiropraktorhuset i Slagelse. Senest har jeg vÊret hos Louise. Virkelig sÞd, imÞdekommende og omsorgsfuld behandler der fÃ¥r min stÞrste anbefaling!😍

2026幎3月13日

Fantastisk oplevelse med min sÞn pÃ¥ 4

Fantastisk oplevelse med min sÞn på 4 måneder, som har vÊret til kiropraktor. De er super sÞde og han var inde hos Henrik som har mange års erfaring, så man fÞler sig tryg ved behandlingen.

2026幎2月16日

Tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med undersÞgelse og behandling af din sÞn hos os.

Perfekt oplevelse

Service er god, de ansatte man mÞder fra receptionen til fysioterapeuten er super fine og kan deres arbejde.
Jeg er glad og tilfreds med dem. Kan helt klart anbefales.

2024幎11月12日
自発的なレビュヌ

Fantastisk sted at få behandling(kiropraktisk, massage, fysioterapi)!

Samtlige behandlere er meget dygtige. De er omhyggelige med at sÞrge for at det ikke gÞr mere ondt end absolut nÞdvendigt, kommunikerer åbent under behandlingen, fokuserer på at hjÊlpe så meget som muligt selv når det er en proces. Receptionisterne er eminente til at finde en behandlingstid hurtigst muligt.

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

Jeg kommer som ny kunde hos fys Gitte

Jeg kommer som ny kunde hos fys Gitte, hun lyttet til mit problem, spurgte meget ind til mig, som man skal og bÞr. Herefter var det pÃ¥ briksen og hold da op hvor er hun dygtig. Jeg kom med svimmelhed og kvalme, hun ved lige hvor hun skal sÊtte ind. Hun er sÞd,rar,har en god dejlig humor. Den stÞrste anbefaling af Gitte 🙏🏌🙏🏌

2024幎4月30日
自発的なレビュヌ

Altid venlig, imÞdekommende og kompetent personale både blandt behandlere og sekretÊrerne. Jeg har gået hos flere af behandlerene i kiropraktorhuset, og jeg går altid der fra med gode faglige vurderinger, mindre smerter og god behandling.

2024幎1月23日

Har kommet i huset siden 2015 da det lå

Har kommet i huset siden 2015 da det lå i sct Mikkelsgade og nu flyttet til sorÞvej i meget lÊkre lokaler. der er desvÊrre kommet en mand bag skranken som har en meget beklagelig tone og gÞr sig klog på vores sundhedsforsikringer, men fagligheden hos ejer og Marc er i top og med faglig stolthed.

2023幎12月11日

Fantastisk service og venligt

Fantastisk service og venligt personale, der også kan sige fra og sende videre i systemet, hvis problemet overstiger den enkeltes ekspertise. Det sÊtter jeg pris på.
Har vÊret der en del gange, hos både fys, kiropraktor og massÞr, og alle har vÊret super professionelle.

2022幎8月16日

Hvis jeg kunne give 10 stjerner

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg helt klart gjort dette!
Denne anmeldelse er direkte til Marco. Han er imÞdekommende, dygtig og en pisse fin og top professionel fyr! Jeg kunne dårligt gå, da jeg trådte ind til ham. Efter blot 2 behandlinger har jeg så småt fået det bedre. GlÊder mig allerede til nÊste gang!
GlÊdelig jul Marco!

2022幎12月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret deroppe adskillige gange

Jeg har vÊret deroppe adskillige gange og har haft flere forskellige kiropraktorer. Den ene kiropraktorer havde jeg fast gennem 10-20 behandlinger ca. Og de andre fra tid til anden. Men efter sidste behandling var jeg simpelthen nÞdt til at skrive en anmeldelse; hvis du nogensinde skal til kiropraktor huset i Slagelse vil jeg anbefale Marie/Maria (kan ikke huske) , hun er uden tvivl den bedste kiropraktorer jeg har prÞvet til dato. Kan anbefale alle i huset men Marie/Maria er dog en liga for sig selv! Jeg kan kun skamrose hende og jeg Êrger mig over jeg ikke fik det sagt til hende sÃ¥ i mÃ¥ gerne fortÊlle det videre til hende 😁

2017幎4月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。