3.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Min Peugeot Partner blue hdi fra 2017…

Min Peugeot Partner blue hdi fra 2017 begyndte at lyse i motorlampen. Fik renset katalysatoren ved min egen mekaniker for 2 mdn siden, som slukkede lampen for en stund. Var så ude at køre i går d 12 juni, og lampen tænder igen plus Arealampen begyndte også at blinke selvom jeg fyldte væske på =1100km tilbage inden motorstop.
Var på vej til Djursland, og kom i tanke om KJ auto der er specialister i Peugeot og Citroën. Har aldrig været der før, men ringede og spurgte om de kunne hjælpe mig og sætte en computer på og evt slukke fejlen. Kom forbi sagde de. Kl var 15.00 da jeg ringede og jeg var der kl 15.20 og de lukker 15.45. Fra jeg ankom 15.20 til kl 15.50, havde de lokaliseret fejlen til en føler under bilen vedr. Addblue, og skiftet føleren og fejlen slukket. Tak for hjælpen. Håber det var det der skulle til🙏

2023年6月12日
5つ星のうち1の評価

KJ Biler Snyder alzheimer pensionister

KJ Biler solgte en bil til min alzheimer ramte far og fik ham til at fraskrive enhver garanti. Dette velvidende at bilen var direkte farlig at køre i og aldrig ville gå igennem syn da vi senere fik den tjekket af en uvildig mekaniker. At man kan drive forretning ved at snyde syge pensionister er intet at prale af og I burde sku skamme jer. Sørgelig mennesker

2022年6月20日
5つ星のうち1の評価

Tak for en god hjælp :-) En aftale…

Tak for en god hjælp :-) En aftale behøver man bestemt ikke at overholde når man hedder KJ Biler. Bilen er en Mercedesen som ifølge aftale med KJ Biler skulle til service ved Mercedes i Niebüll. Og i aftalen skulle jeg selv køre bilen der ned og ville så få en lånebil af KJ biler. Jeg skulle også selv hente den i Nibüll, men nåeder det ikke, da KJ biler havde selv havde hentet den. Bilen var dog ikke ankommet til KJ Biler da jeg nåede ned til dem, så ventede på at jeg kunne få min egne bil og få afleveret lånebilen.
I aftalen med KJ Biler skulle jeg bare betale Merceds i Nibüll, dette blev fra min side også overholdt. Men så kommer vi til den del, som ikke er med i aftalen, jeg få en regning fra KJ biler på en værkstedstime plus tilkobling af tester plus en avance på 10 procent til KJ biler. Her er problemet, for bilen nåede slet ikke ind på værkstede og der var heller ikke snak om nogen avance på 10 procent.
Så i stedet for en regning på ca. 3800 kr for skiftning af olie og filter i gearkassen, får jeg en regning på 6213,75 kr, i denne pris er der både betalt 19 moms og 25 moms fordi at der er værkstedstime og tester tilslutning, og som jeg har nævnt før, så var bilen slet ikke på værkstedet eller havde se en tester vede KJ Biler.

Jeg kørte selv bilen til Nibüll og hentede bilen i Sæd og var på værkstedet da de kom hjem med bilen fra Nibüll, så ved ikke helt hvornår min bil skulle have værte inde på værkstedet for at få udført de opgaver som står på regneigen.
I følgve KJ Biler, så sættert man altid en værkstedstime og brug af tester på en regning.

2022年5月6日

レビューの対象になっている企業の方へ