Kjeld Hansen Murer og VVS レビュヌ 56

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Han prÞvede lidt forskelligt, fÞr han gav op efter tyve minutter. Tog dog 1228 for en time! Så vÊr lige opmÊrksom på den noget opskruede timepris. Han var flink nok, men lidt påståelig.

Jeg har netop fÃ¥et udfÞrt badevÊrelse hos Murer & VVS Kjeld Hansen. Alt i alt har det vÊret en behagelig oplevelse lige fra tilbudsgivningen, hvor jeg som kunde blev inddraget og vejledt i de b... もっず芋る

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

56件のレビュヌ

Vild time pris

Han var flink nok, men lidt påståelig.

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Jeg ringer til VVSfirmaet og en akut

Jeg ringer til VVSfirmaet og en akut vandskade de tog mig af mig med det samme på en sen aften kom ud og lukkede for vandet med det samme akkurat samme dag om aftenen ringede de tilbage til mig og sagde at de ville komme klokken 7 om morgenen for at udbedre fejlen klokken 11 havde jeg fået udbedret fejlen og så var der vand igen hurtigt og dejlig service

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

Kvalitet i hÞjeste klasse, pålidelige folk

Jeg er super glad for det arbejde jeg fik udfÞrt i min lejlighed, jeg har brugt dem fÞr og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Lige fra fÞrste kontakt fÞler man sig i trygge hÊnder, og der var god og Êrlig kommunikation hele vejen igennem. Arbejdet blev udfÞrt til tiden og med kvalitet i hÞjeste klasse, og resultatet blev prÊcis som jeg havde håbet på. Jeg kan varmt anbefale dem.

2025幎12月9日

FortsÊttelse af historien.

FortsÊttelse af historien.

Det virker Êrligt talt som om firmaets ledelse slet ikke gider lÊse kundernes anmeldelser. Og hvorfor skulle de også? I Danmark får alle jo deres lÞn alligevel. Og hvis firmaet går konkurs, så er der forsikring, lÞn i et par år og derefter sygedagpenge i endnu nogle år.

Efter jeg skrev min fÞrste anmeldelse, ryddede vi selv alt affaldet i entreen.

Mandag den 15. kom VVS-manden og tilsluttede vandet til toiletskyllet.
Jeg var meget glad for det – i det mindste behÞver vi ikke lÊngere slÊbe vand i spande fra kÞkkenet. Til gengÊld fÞles det, nÃ¥r man sidder pÃ¥ toilettet, som om der er jordskÊlv. Man sidder og tÊnker, at man nÃ¥r som helst kan ryge pÃ¥ gulvet sammen med toilettet og hele molevitten.

Den 18. kom VVS-manden igen og tilsluttede håndvasken. Midlertidigt. For vasken, armaturet og bordet passer nemlig ikke sammen.
Bordpladen er alt for tynd til den tunge ovenpåliggende vask, og armaturet er så kort, at man nÊrmest skal strÊkke sig ind over vasken for at vaske ansigt.

VVS-manden sagde også, at han havde tilsluttet håndbruseren. Og naive mig – jeg troede på ham. Som man siger derhjemme: stol på folk, men tjek det selv.
Bruseren hÊnger der. Den sidder bare nÊsten ikke fast (VVS-manden sagde, at han nok skulle skrue den ordentligt fast efter nytår). Men der kommer ingen vand i den.
Samtidig falder dÊkslet til omskifteren til loftbruseren stadig af (de lovede for flere uger siden at få det ordnet), så vi kan faktisk ikke lukke for vandet.

Jeg går ud fra, at vandregningen bliver betalt af andelsforeningen. Det ved de bare ikke endnu.

Alt i alt: hvis du drÞmmer om lidt ekstra spÊnding i julen, så kan jeg varmt anbefale dette firma.

2025幎12月20日

Fakturer for mere tid.

Jeg har hyret et firma til VVS-arbejde i forbindelse med afmontering og montering af en gaskomfur. VVS’eren ankom en time for sent, og selve opgaven tog 1 time og 36 minutter at udfÞre. I dag har jeg modtaget en faktura, hvor der er opkrÊvet betaling for:

3 timers arbejde

3 timers parkering

3 servicevognstimer

Parkering i Gyber

Gyber-gebyr for affaldshåndtering

Jeg kontaktede derefter firmaet for at få en forklaring, men de var meget afvisende og oplyste, at der også var pålagt transporttid. Det betyder, at jeg nu skal betale for både de 1 time og 36 minutter, som opgaven tog, og yderligere 1 time og 24 minutter for transport.

Jeg synes ikke, det er rimeligt. Firmaets sidste svar var: “Du er velkommen til at indberette sagen til AnkenÊvnet.”

2025幎7月30日
自発的なレビュヌ

Super arbejde og service pÃ¥ Østerbro af

Super arbejde og service pÃ¥ Østerbro af to unge mÊnd Tobias og hans kollega, som jeg ikke lige kan huske navnet pÃ¥ (det var vist arabisk klingende). Da der opstod en mindre misforstÃ¥else tog de straks ansvar og blev sent for at gÞre det fÊrdigt. De kom endda tilbage et par mÃ¥neder senere for at rette lidt pÃ¥ installationen efter vores Þnske - helt uden beregning

2025幎6月25日

SkamoWall plader på kÊldervÊg

Fik et (for) billigt tilbud på opsÊtning af SkamoWall plader på mine kÊldervÊgge. FÞrste dag blev jeg fortalt af den venlige murer, at fjernelse af maling og klargÞring af vÊggene ikke var med i tilbuddet, trods chefens tidligere mundtlige bekrÊftelse derpå. SkamoWall firmaet fortÊller, at er der maling mellem vÊg og plader kan fugten ikke vandre ud af vÊggen. Gammel maling SKAL fjernes. Også selvom malingen er difusionsåben.
Tre plader nåede at blive sat op. Ved nedtagning af disse så vi, at mÞrtlen stod i riller efter tandspartlen og flere områder var helt uden vedhÊftning. SkamoWall plader skal have en vedhÊftning på 95-100% for at fugten kan vandre optimalt fra den fugtige kÊldervÊg ud i rummet. Pladerne havde max 50% vedhÊftning.
Jeg står tilbage med et kuldsejlet projekt, da firmaets efterfÞlgende tilbud på afrensning af vÊggen, var nÊsten lige så dyrt som tilbuddet på opsÊtningen. Den nedtagne radiator, hvor rÞrene er skåret itu, venter på at blive sat op igen af et bedre firma.

2024幎6月11日

Super god oplevelse

Skriver normalt ikke Trustpilot anmeldelser, men det var en rigtig gode oplevelse med Kjeld Hansen Murer og VSS, som med det samme sendte Tobias ud for at hjÊlpe med VSS arbejde. Han var super effektiv, rar og hjÊlpsom. Stor anbefaling herfra.

2025幎2月19日

Brug aldrig dette firma

Brug aldrig dette firma
Jeg har givet en stjerne, men de burde have 0

Vi kontaktede dem fordi vi skulle have en pris på at rykke nogle rÞr på vores badevÊrelse som vi skulle i gang med at renovere. Det skal lige siges at både mig og min kÊreste er uddannet håndvÊrkere (elektriker og maler)
Han mener ikke at det er noget vi kan finde ud af, og vi skal bare lade det vÊre som det er. Så da han ikke kan få hele entreprisen og tjene kassen på det, vender han om og kÞrer igen
Han var her ca. 5 min
Meget dårlig oplevelse

2025幎1月21日
自発的なレビュヌ

Fik fjernet lille tagvindue og hullet

Fik fjernet lille tagvindue og hullet dÊkkes med 6 tagsten jeg selv havde.Fint arbejde af flink og dygtig murer.Ikke desto mindre faktureret for 2 x 3 timer da chefen selv i perioder var til stede,-meget af tiden talende i telefon.AnfÞrte telefonisk utilfredshed med fakturaens stÞrrelse og de påståede 6 timers arbejde.Blev pure afvist.Konklusion:fint arbejde,urimelig hÞj pris.

2023幎3月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ