Fin butik. I skal dog vÊre opmÊrksomme pÃ¥ at Google maps og Apple maps giver forkerte Ã¥bningstider. Lidt skuffende at man ankommer og finder ud af at i har lukket â¹ïž
Jeg har haft min SKB og Tikka T3 Hunter forbi butikken, grundet rust som havde angrebet rembÞjle pÃ¥ SKB og andre gamle skader i bruneringen. Riffel havde lidt overfladisk rust. LÊnge skal man... ãã£ãšèŠã
Super professionel rÃ¥dgivning og betjening. KÞbte alt mit tÞj og fiskegrej til en fisketur til Saltstraumen i Norge. De havde alt det rigtige grej og tÞj som jeg skulle bruge til turen. Meget rimelige... ãã£ãšèŠã
Familieturen gik til lystfiskerparadiset, som drives af Kolding jagt og fiskeri. Fik flotte fisk på krogen og sikke skÞnne omgivelser. Virkelig et besÞg vÊrd - og vi kommer helt sikkert igen.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg har fået 3 gaver..
Jeg har fået 3 gaver, kÞbt hos Kolding Jagt og Fiskeri, og havde faktisk Þnsket dem. I mellem tiden fik jeg fra anden side forÊret noget fint jagt tÞj, og havde derfor nu nogle dubletter.. Var lidt beklemt ved at returnere de 2 af gaverne, da jeg tidligere var blevet vejledt så fint i butikken - MEN - her bytter man med et smil, uden tidsbegrÊnsning.. Og da jeg havde bonen, fik jeg pengene retur på de 2 af gaverne.. Tak for en fin service, som gÞr mig glad. Vi ses i butikken igen, når behovet måtte opstå - Godt Nytår..
Altid venlig og smilende service.
Altid venlig og smilende service.
Super service med ombytning af varer.
Fantastisk service og kompetencer.
Fantastisk service
Fantastisk service, her kan man trygt handle.
Hurtig levering!
Jeg bestilte en hat via kjf.dk en torsdag kl. 1519. Posten stod om jeg så må sige "med hatten i hånden" allerede nÊste morgen!
Prisen var billig. Eneste grund til, at det ikke bliver til 5 stjerner er at fragten på 75 kr er i overkanten for en hat, der måske vejer et par hundrede gram.