レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super lækkert jerky! Meget smagfuldt og tilpas "chewy" som giver en god smagsoplevelse i hele biden. Hurtig ekspedition af ordren, og så er det bare fedt at vide at det er dansk, lokalt produceret p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fremragende produkt, mega seje gutter, og dejligt der er tænkt over hvad I putter i. Leveringen kunne dog godt være lidt hurtigere, bestilte d. 25/2 og fik det først i postkassen her til morgen 3/3... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Jeg har ifla. Løvens Hule købt en pakke af KJØ's Beef Jerky, fordi jeg syntes konceptet lød utrolig spændende og lækkert. Første ting var, at det tog lidt over en uge at modtage min forsendel... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 食品メーカー

当該企業による記述

Vi laver højkvalitets dansk Beef Jerky - af den fineste slags! Vi kalder vores Beef Jerky for KJØ, og vi laver det af 100% dansk okseinderlår. Du er sikret et utroligt velsmagende produkt med en rigtig god konsistens, som vi ikke har kunne finde tilsvarende andre steder på markedet. Vi tager Beef Jerky alvorligt!

4.4

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dansk kvalitet

Jeg faldt lidt tilfældigt over Kjø, men det her er uden sammenligning noget af det bedste beef jerky, jeg har smagt. Konsistensen er spot on – saftigt og mørt, uden at blive tørt og sejt som meget andet på markedet.

Smagen er virkelig gennemført med god dybde og variation, så det ikke bare bliver ensformigt. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og ordentlige råvarer.

Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Har allerede købt igen – og kommer helt sikkert til det fremover. Kæmpe anbefaling herfra.

2026年3月30日
5つ星のうち5の評価

Lækker, dansk jerky med hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition af ordren, og så er det bare fedt at vide at det er dansk, lokalt produceret produkt, hvor der er lagt kærlighed i, hvilket også bidrager til den gode helhedsoplevelse! Klar anbefaling - især hvis man aldrig har smagt jerky før.

2026年3月26日
5つ星のうち1の評価

Det er virkelig tørt og kedeligt.

Det er virkelig tørt og kedeligt.. Ventet næsten en hele uge før at man vare ankommer. Det er på ingen måde en oplevelse jeg vil gentag.

2026年3月1日

Hej Jesper
Tak fordi du deler din oplevelse – også når den ikke har været, som du håbede. Det sætter vi pris på, selvom vi er kede af din oplevelse og den ene stjerne.
Leveringstiden har været noget længere end vanligt. Det har vi forsøgt at gøre opmærksomme på på vores hjemmeside under købsprocessen.
Vi har oplevet en stor efterspørgsel efter Løvens Hule, og det har desværre givet længere ventetid end normalt. Det arbejder vi aktivt på at forbedre.

Angående selve produktet er det helt fair, at vores Beef Jerky ikke passede til din smag. Smag og konsistens er meget individuelt.
Skulle du stadig have noget derhjemme, er det en perfekt ingrediens til fx din salat, kartoffelporresuppe, æggekage osv, choppet op som crumble og drysset over:)

Vi gør os umage hver eneste dag, og din feedback hjælper os i den proces.
Skulle du få lyst, håber vi, du en dag vil give os en ny chance.

Until we meat again :)

5つ星のうち2の評価

Hårdt og sejt jerky

Første ting var, at det tog lidt over en uge at modtage min forsendelse. Jeg kontaktede kundeservice, og fik en utrolig behagelig oplevelse fra dem, og de opdaterede mig om deres travle situation hvilket er super fair.

Min anmeldelse handler ene og alene om indholdet af de pakker jeg fik tilsendt.

Jeg syntes ikke smagen er særlig banebrydende, og stykkerne er utrolig "seje". Lidt som at tygge i en skosål.

Så min oplevelse med dette Beef Jerky, var langt fra hvad jeg havde håbet på, desværre. Herudover bør det være mere delikat og spiseligt til den pris.

Hej Marchus
Tak for din ærlige anmeldelse – det sætter vi pris på.
I forhold til levering har vi efter vores deltagelse i Løvens Hule oplevet en meget stor interesse af KJØ Beef Jerky, og det har givet lidt længere leveringstider end normalt. Men vi er glade for din tålmodighed og for at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Når det gælder selve Jerkyen, lytter vi til at den ikke ramte dine personlige præferencer. Smag og konsistens er individuelt, og selvom vi laver en mere snack‑agtig Beef Jerky end mange andre, så er den stadig håndlavet – og det kan give små naturlige variationer.
Vi gør os altid umage for at give en god oplevelse, og vi lytter til din feedback uden at gå på kompromis med det, vi står for.
Vi håber, du vil give os en chance igen en dag.

Until we meat again:)

Det smager fantastisk

Det smager fantastisk. Jeg har aldrig spist jerky før, men det kommer jeg til at gør regelmæssigt fra nu af!

2026年3月4日

Hej Rasmus
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at din første Beef Jerky‑oplevelse blev en god én – og endnu bedre, at KJØ bliver en fast del af dine snacks fremover.

5つ星のうち5の評価

Bedste jerky jeg nogensinde har prøvet…

Bedste jerky jeg nogensinde har prøvet hands down. Jack links har god konsistens men er fyldt med kemi, rough cut er naturligt, men alt for hårdt i konsistensen. Det her er det bedste af begge verdner helt naturlig, god konsistens og smag og til en fornuftig pris!

Hej Mads
Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at KJØ Beef Jerky rammer lige præcis den balance, du har savnet – autentisk, gode råvarer, god konsistens og masser af smag. Det er præcis den oplevelse, vi går efter.
Og fedt at høre, at det er den bedste Beef Jerky, du har prøvet – det varmer!

Fremragende produkt

Så det kan forbedres, produktet lever dog mere end op til forventningen derfor 5 stjerner.

Hej Joakim
Tak for den stærke anmeldelse! Dejligt at høre, at både produktet og vores tilgang til råvarer rammer plet hos dig.
Efter vores deltagelse i Løvens Hule har vi oplevet en meget stor interesse for vores KJØ Beef Jerky, og det har givet lidt længere leveringstid end normalt. Det beklager vi selvfølgelig – og vi er virkelig glade for din overbærenhed.
Vi gør os altid umage for at blive bedre, også på logistikken, så tak for feedbacken.

Smager virkelig dejlig

Smager virkelig dejlig. Rigtig god smag. God firma der hurtig sender ud. De havde i første omgang sendt forkert. Vi opdager det ikke men det gør de og sender uden beregning 2 nye poser. God service

2026年2月24日

Hej Familien Birkende
Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at jerkyen falder i god smag – og at vores service også gør. Vi siger tingene som de er, og hvis vi laver en fejl, så retter vi den selvfølgelig med det samme.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk produkt i god kvalitet

Fantastisk produkt i god kvalitet, perfekt som snack, eller lille mellemmåltid

2026年2月23日

Hej Peter.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du kan smage vores høje kvalitet, og at du bruger det i din dagligdag:)

Mvh Thomas fra KJØ

10 ud af 10 service

10 ud af 10 service
Jeg har bestilt lidt jerky efter jeg så dem i løvens hule og inden jeg overhovedet har modtaget det får jeg en mail fra dem med at de havede pakket fejl så de sendte serfølgelig det rigtigt og jeg skulle bare beholde det de pakkede forkert

Jeg er sådan set lige glad med det ekstra jerky jeg får det er sku ærligheden der gøre mig glad det er sku ikke hver dag jeg ser det
Så tak KJØ for den perfekte service og så må vi se om det smager godt😉

2026年2月21日

Hej Jess
Tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at høre, at du sætter pris på vores måde at håndtere tingene på – vi tror på, at man bare skal sige tingene som de er.
Nu krydser vi fingre for, at smager også rammer plet 😉

Varm anbefaling

Købte 4 poser beef jerky, som smagte fantastisk. Selvom jeg kun købte 4 stk, så smed de lige en ekstra med. Det er sgu god stil.

2026年1月26日

Kære Jesper.

Tak for dine flotte trustpilot, og dejligt du kan lide vores KJØ Beef Jerky! Vi gør os også meget umage med at producere et kvalitetsprodukt. De gode råvarer, kombineret med vores innovative måde at lave Beef Jerky på, skaber bare et godt produkt til markedet;)

Have a Jerky day!

Mvh Thomas fra KJØ:)

5つ星のうち5の評価

Hands down the best jerky you can get

Hands down the best jerky you can get your hands on within EU and possibly everywhere!

The products themselves are absolutely fenomenal all the way from the incredible flavour to the meat quality to the ingredients.
It's really worth emphasising the contents, they've chosen to be preservative free which means no nitrides which was my biggest concern with my jerky addiction.

I've also had direct contact with them and to call them anything but professional would be an understatement. They truly care about their customers and go out of their way to make sure you have a great experience, something which is very rare to see in todays day and age.
In my case i live in a country which they normally don't deliver directly to via their shop but they had no problems with doing the order manually at great expense in time for them and i'm so happy i got to try them because they truly are underdogs in the jerky-game, can't wait to see them grow and overtake other producers who doesn't care about their products or customers but just profits.

2026年1月6日

Kjø からの回答

Thank you so much, Anton. Reading your review truly means a lot to us. We put a huge amount of effort into every part of our Jerky — from the flavour development to the meat quality to no nitrite salt, or smokearomas. It’s incredibly rewarding to hear how much you appreciate those choices.
Your words about our customer service also hit home. We genuinely care about the people who support us, and going the extra mile for you was an easy decision. We’re really glad everything worked out and that you finally had the chance to try our products.
Thank you for believing in what we do and for cheering on the “underdogs.” Feedback like yours gives us even more motivation to keep improving and to grow the right way — by focusing on quality and on the customers who make it all worthwhile.

Det smager ekstremt godt

Det smager ekstremt godt. 👍💪
Og elsker at det er dansk kød og dansk produktion.
Endelig noget dansk Beef Jerky hele vejen igennem.🇩🇰

2026年1月7日

Kjø からの回答

Tusind tak for de rosende ord, Per! Det betyder virkelig meget for os, at du sætter pris på både smagen og vores fokus på dansk kød og dansk produktion.

Fem stjerner herfra!

Jeg har aldrig kunne lide Jerky, troede jeg! Det var lige indtil jeg smagte Kjø! Virkelig lækkert, saftigt og fyldt med smag og ikke mindst god og hurtig service😊

2025年12月30日

Kjø からの回答

Tusind tak for de virkelig flotte ord, Line – det betyder meget for os, at vores Jerky kunne ændre din oplevelse. Og dejligt at høre, at servicen også ramte rigtigt!

Smager genialt

Smager genialt
Og de knokler for det 🤩

2025年12月26日

Kjø からの回答

Tusind tak for de rosende ord, Benno – det sætter vi virkelig stor pris på!

5つ星のうち5の評価

De sælger det bedste jerky i Danmark!

De sælger det bedste jerky i Danmark!
Jeg har prøvet at finde god jerky længe, for hvad end amerikanere gør med deres og sukker er mærkeligt.
Kjø blev anbefalet til mig og nu er jeg afhængig af samtilige af deres varianter. Hvis man kender biltong ligger Kjøs jerky ret tæt på. Deres håndværk er formidabelt og smager udsøgt. 10/10 kommer til at købe meget mere!
Tak for en sindsyg god oplevelse :)

2025年11月9日

Kjø からの回答

Tusind tak, Troels! Det betyder virkelig meget for os, at du synes, vi laver den bedste Jerky i Danmark. Fantastisk at høre, at både smag, håndværk og varianter rammer plet hos dig.
Tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse – det motiverer os enormt.

bedste beef jerky!

Jeg synes virkelig at der er en god service hos dem, og deres beef jerky er mega lækkert!

2025年9月4日

Kjø からの回答

Tusind tak, Theis! Det betyder rigtig meget for os, at du både er glad for servicen og synes, vores Jerky er mega lækker. Vi sætter stor pris på din støtte.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。