レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik kreeg de klaaar wasstrips kado via orange. Ze ruiken heel lekker, maar eens het textiel is gewassen, verdwijnt de geur snel. Helaas is mijn was ook niet proper en blijven vlekken zitten. Terug naar... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wast goed schoon en ruikt lekker. Mooi dat de verpakking zonder plastic is, maar helaas zit in het wasmiddel zelf wel schadelijke (micro) plastics, dus voor mij dan liever wasmiddel van Seepje

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle levering en heerlijk wasmiddel. Waar we in eerste instantie kritisch waren (als het zo'n no-brainer is, waarom doet dan niet iedereen dat?!) zijn we nu grote fans. Initieel gekocht om m... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij willen de wereld van het schoonmaken op zijn kop zetten! Gedaan met morsen, plastic afval en chemische ingrediënten van klassiek wasmiddel. Klaaar om mee te doen?

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Ik gebruik al even eco wasmiddel en

Ik gebruik al even eco wasmiddel en dacht klaaar eens te proberen. Kwalitatief veel minder dan de wasstrips die ik gebruikte: de was ruikt veel minder fris (ondanks zacht water en 2 dubbele wasstrips) en verwijdert amper (zelfs eenvoudige) vlekken. Ja, deze kan ik voorbehandelen, maar zelfs dan nog. Ik koop niet opnieuw.

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Opgelet verkopen voor bestaande klanten

Opgelet verkopen voor bestaande klanten duurder dan voor nieuwe klanten

2025幎11月4日

Klaaar からの回答

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit vervelend kan aanvoelen. Onze prijzen en promoties kunnen variëren afhankelijk van acties en campagnes. We bekijken graag je situatie persoonlijk om dit verder toe te lichten. Neem gerust contact met ons op.

5぀星のうち1の評䟡

verpakking klopt niet

verpakking klopt niet! zit vol PVA (polyvinylalcohol) dit is plastic

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Klaaar からの回答

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je bezorgdheid. PVA (polyvinylalcohol) wordt inderdaad technisch gezien als een synthetisch polymeer beschouwd, maar het is wateroplosbaar en wordt in bepaalde toepassingen gebruikt om de milieu-impact te beperken. We nemen je opmerking zeker mee en lichten dit graag verder toe indien gewenst. Neem gerust contact met ons op.

5぀星のうち5の評䟡

Ik hoop dat jullie nog jaaaren mogen blijven bestaan!

Ik hoop dat jullie nog jaaaren mogen blijven bestaan! Jullie producten werken echt goed en ik ben heel erg blij met mijn ecologische voetafdruk hier zo goed te kunnen minimaliseren. Ook geen gigantische plastiek bussen meer in het afval. Echt een opluchting.

2025幎10月28日

Klaaar からの回答

Wat een prachtige review, dankjewel! 💚 Het betekent enorm veel voor ons om te lezen dat je zo tevreden bent en bewust kiest voor een kleinere ecologische voetafdruk. Fijn dat onze producten voor jou echt een verschil maken!

Heel tevreden !

Al meer dan een jaar trouwe klant. Prima en top voor je was ! Zeer goede prijs, geen afval. Zeker het proberen waard ! Go for it.

2025幎10月24日

Klaaar からの回答

Wat een leuke review! 🥰 Dankjewel om samen met ons de planeet een beetje schoner te maken 🫧

Fijn product

Fijn product, weinig verpakking. Heel handig in gebruik en plaatsbesparend!

2025幎1月1日

Klaaar からの回答

Dankjewel voor je fijne feedback! 🌿 Super dat je onze producten handig en compact vindt, én dat de minimale verpakking in de smaak valt.

5぀星のうち2の評䟡

Foutieve bestelling geleverd

Foutieve bestelling geleverd, nog geen antwoord op mijn mailtje (6 dagen geleden verstuurd).

2025幎8月26日

Klaaar からの回答

Oh nee, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses dat je nog geen antwoord hebt ontvangen op je mailtje. We beantwoorden je berichtje zo snel mogelijk en brengen je bestelling in orde!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。