ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wast goed schoon en ruikt lekker. Mooi dat de verpakking zonder plastic is, maar helaas zit in het wasmiddel zelf wel schadelijke (micro) plastics, dus voor mij dan liever wasmiddel van Seepje
Supersnelle levering en heerlijk wasmiddel. Waar we in eerste instantie kritisch waren (als het zo'n no-brainer is, waarom doet dan niet iedereen dat?!) zijn we nu grote fans. Initieel gekocht om m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij willen de wereld van het schoonmaken op zijn kop zetten! Gedaan met morsen, plastic afval en chemische ingrediënten van klassiek wasmiddel. Klaaar om mee te doen?
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niet proper
Ik kreeg de klaaar wasstrips kado via orange. Ze ruiken heel lekker, maar eens het textiel is gewassen, verdwijnt de geur snel. Helaas is mijn was ook niet proper en blijven vlekken zitten. Terug naar mijn normaal waspoeder dus.
Wast goed schoon en ruikt lekker, maar bevat microplastics
Ik gebruik al even eco wasmiddel enâŠ
Ik gebruik al even eco wasmiddel en dacht klaaar eens te proberen. Kwalitatief veel minder dan de wasstrips die ik gebruikte: de was ruikt veel minder fris (ondanks zacht water en 2 dubbele wasstrips) en verwijdert amper (zelfs eenvoudige) vlekken. Ja, deze kan ik voorbehandelen, maar zelfs dan nog. Ik koop niet opnieuw.
Opgelet verkopen voor bestaande klantenâŠ
Opgelet verkopen voor bestaande klanten duurder dan voor nieuwe klanten

verpakking klopt niet
verpakking klopt niet! zit vol PVA (polyvinylalcohol) dit is plastic

Klaaar ããã®åç
Snelle en correcte afhandeling van mijnâŠ
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Klaaar ããã®åç
Ik hoop dat jullie nog jaaaren mogen blijven bestaan!
Ik hoop dat jullie nog jaaaren mogen blijven bestaan! Jullie producten werken echt goed en ik ben heel erg blij met mijn ecologische voetafdruk hier zo goed te kunnen minimaliseren. Ook geen gigantische plastiek bussen meer in het afval. Echt een opluchting.

Heel tevreden !
Al meer dan een jaar trouwe klant. Prima en top voor je was ! Zeer goede prijs, geen afval. Zeker het proberen waard ! Go for it.

Vlotte communicatie en levering
Vlotte communicatie en levering, is ook gewoon een topproduct propere was zonder enig gedoe

Klaaar ããã®åç
Was wat sceptisch over het nieuweâŠ
Was wat sceptisch over het nieuwe wasprodukt maar is top. Zeker blijven bestellen. Snelle levering.

Fijn product
Fijn product, weinig verpakking. Heel handig in gebruik en plaatsbesparend!

Foutieve bestelling geleverd
Foutieve bestelling geleverd, nog geen antwoord op mijn mailtje (6 dagen geleden verstuurd).

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ