Jeg har bestilt 2 ens varer. Jeg fik tilsendt 2 forkerte - billigere og af dÃ¥rligere kvalitet end bestilt og betalt for. Jeg har skrevet til dem straks samme dag og igen dagen efter men har intet hÞrt... ãã£ãšèŠã
Jeg sendte min kÊre mand ind efter nogle fÞdselsdags gaver til to bÞrn, han fandt noget vildt lÊkkert tÞj med print til begge bÞrn pÃ¥ 8 som elskede tÞjet de fik i gave, samtidig med fik han hjÊlp af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lige siden vi flyttede til omrÃ¥det har jeg handlet hos Bestbuy som nu hedder klÊdeskabet. Rigtig god service, stort udvalg af tÞj og skÞn butik. Dog mÃ¥ jeg sige, at jeg savner lidt det "gamle" konc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid sÞde og hjÊlpsomme i butikken. Det er altid en fornÞjelse at komme og finde de gode tilbud. MÃ¥ lige gÞre opmÊrksom pÃ¥ deres hjemmeside ikke hedder klÊdeskabet, bare sÃ¥ de to ting ikke forveksl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KlÊdeskabet - Lagersalg BÞrkop. MÊrkevarer tÞj og sko til hele familien Spar minimum 20% - 80% på tÞj Nye varer hver uge.
Industrivej 78A, 7080, BÞrkop, ãã³ããŒã¯
- support@klaedeskabet-lagersalgborkop.dk
- klaedeskabet-lagersalg.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Fantastisk betjening af altid smilendeâŠ
Fantastisk betjening af altid smilende personale.
KÞbte jakkesÊt til et bryllup i 2024 og har siden kÞbt en del tÞj derude, var derude i går (sÞndag 10.maj)

Dejligt sted
Dejligt sted, stort udvalg af lÊkkert tÞj også i store stÞrrelser og et smilende personale. Vi har vÊret der et par gange og kommer snart igen..

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
LÊkkert tÞj og gode priser
LÊkkert tÞj og gode priser. SÞd og hÞflig personale... Vi kommer helt sikkert igen

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
LÊkker butikken og god service
Lige siden vi flyttede til området har jeg handlet hos Bestbuy som nu hedder klÊdeskabet.
Rigtig god service, stort udvalg af tÞj og skÞn butik.
Dog må jeg sige, at jeg savner lidt det "gamle" koncept med det store rest-/tilbudshal, men stadig gode tilbud i butikken.
Jeg handler kun i butikken og ikke på webshop.

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Fantastisk sÞde mennesker og altidâŠ
Fantastisk sÞde mennesker og altid kÊmpe udvalg!

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Der er noget til hele familien
Der er noget til hele familien, altid pÊnt og overskueligt og venlig hjÊlp/personale.

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Altid sÞde og hjÊlpsomme i butikken
Må lige gÞre opmÊrksom på deres hjemmeside ikke hedder klÊdeskabet, bare så de to ting ikke forveksles.

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Bliver altid mÞdt af smilendeâŠ
Bliver altid mÞdt af smilende personale, super service, nye og lÊkre varer og mega gode tilbud. Absolut et godt sted at handle tÞj mm.

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Altid sÞde til at hjÊlpe
Altid sÞde til at hjÊlpe. KÊmpe udvalg af tÞj til hele familien og bedst af alt nogle fantastiske prise

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Altid god og venlig betjening
Altid god og venlig betjening. Masser af lÊkkert tÞj og sko til overkommelige priser. Når der en sjÊlden gang er noget der skal byttes har jeg aldrig oplevet problemer.

God butik
God butik, stort udvalg, altid orden i butikken og tÞjet, så det er let at finde, god betjening,

Super dejlig butik
Super dejlig butik, rart at den har tÞj til hele familien, flinkt personale

Altid stort udvalg og skÞn betjening
Altid stort udvalg og skÞn betjening

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Bestiller en cardigan pÃ¥ hjemmesidenâŠ
Bestiller en cardigan på hjemmesiden d.24/11-25. Og den er stadig ikke klar til afhentning i butik, det er under al kritik. I har alle hverdage til at få styr på ordre der kommer ind. Da i jo kun har åben i butikken fredag, lÞrdag og sÞndag.
Jeg har skrevet mail til 2 mailadresser og har haft ringet til kundeservice (hvor man ikke traf nogen), får ingen respons. Den sidste mail jeg skreg i fredags, hvor jeg vil annullere min ordre, da jeg ikke gider og vente mere efter snart 14 dage, da får jeg heller ikke svar på....det er simpelthen dårlig stil. Kommer aldrig til at handle der mere

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Rigtig flot butik med stort udvalg ogâŠ
Rigtig flot butik med stort udvalg og god betjeningâïžâïžâïžâïžâïž

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Jeg har modtaget en kjole ( efter lidtâŠ
Jeg har modtaget en kjole ( efter lidt tid) den blev returneret da str var forkert, så jeg bestilte en ny. Jeg skulle betale igen .
Nu afventer jeg at få pengene retur for den kjole jeg returnerede. Den 30 juni fik jeg mail om at kjolen var modtaget ved jer men i dag har jeg stadig ikke fået pengene retur

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Er lang tid om at retunere penge
Er lang tid om at retunere penge, for returneret varer, men ellers hurtige til at levere

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Super god og hurtig kundeservice
Super god og hurtig kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler hos demðž

KlÊdeskabet Lagersalg BÞrkop ããã®åç
Dårlig service og dårlig kvalitet
Dårlig service og dårlig kvalitet. Jeg har skrevet til dem vedr. reklamation og de har ikke reageret på det.