レビュアーのコメントを見てみましょう
Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Vorige installateur had wat zaken niet helemaal goed uitgevoerd. Xander heeft dat weer goed hersteld. Goed overleg ook mogelijk.
Fijne vakman waar ik graag mee samenwerk, heeft erg veel verstand van complexe warmtepompinstallaties. Maar draait zijn handen ook niet om voor een kraantje of een stukje elektrawerk. Met Xander weet... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Klaucke Installatietechniek is gespecialiseerd in Warmtepompen, complete CV installatie, aanleg van vloerverwarming, elektra, renovatie & installatie. Of het nu gaat om het berekenen van warmte installatie en monteren van uw nieuwe warmtepomp installatie of het installeren van een nieuwe CV installatie of het vervangen/verplaatsen van leidingwerk: Klaucke installatietechniek staat voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en ik maak graag concrete afspraken met de klant. Ook stelt Klaucke installatietechniek hoge eisen aan netheid en veiligheid.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Werkzaamheden zijn naar tevredenheid…
Vakkundig en zeer klantvriendelijk
Wij hadden tijdens de koude winterdagen een een lekkende kraan bij de cv-ketel en er werd een radiator niet warm. Onze eigen installateur had het te druk om ons met dit acute probleem te helpen. Klaucke was onderweg vanaf een andere klus en had het probleem binnen een kwartier verholpen. Vakkundig en zeer klantvriendelijk!
Snelle service en keurig werk.
De monteur legde alles goed uit
De monteur legde alles goed uit. Gaf nog advies over de mogelijkheden om van gas af te stappen.
Betrouwbare partij voor kwaliteitswerk
Met Xander weet je zeker dat je een stukje kwaliteit in huis haalt.
Uitstekende service bij verhelpen lekkage
Xander heeft ons uitstekend geholpen bij het herstellen van een lekkage aan onze cv. Goed werk geleverd, is betrouwbaar, heeft deskundige kennis van het loodgietersvak en ook nog prettig in de omgang.
Xander, nogmaals dank !!
Zeer tevreden
Xander is vriendelijk en heeft ons heel snel en professioneel geholpen bij een urgent probleem. Een echte vakman. Een volgende keer bellen we zeker weer Klaucke installatietechniek
Werkzaamheden aan het warmtepompsysteem…
Werkzaamheden aan het warmtepompsysteem verricht.
Goede afspraken, correcte service en keurig werk.
Afspraak is afspraak
Xander was bij de overburen bezig en wilde ook wel even een keer bij ons de gebarsten wasbak in de keuken vervangen. Bleek geen eenvoudige klus. Voorzichtig en met geduld de oude bak er uit gekregen. Wij zijn zeer blij met het resultaat en alles is volgens afspraak gegaan voor een eerlijke prijs.
Betrouwbare en vakkundige installateur
Betrouwbare en vakkundige installateur. Reageert snel en denkt mee. Zeer tevreden! Ik zou Klaucke Installatietechniek aan iedereen aanbevelen.
Zeker tevreden
aardige man, levert keurig werk, denkt mee in praktische oplossingen. Komt op tijd en rekent een fair tarief.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, blijft rustig en geduldig doorwerken als zich probleem voordoet en lost dat goed op, werkt netjes en schoon
Heel tevreden
Xander was goed bereikbaar, heeft snel een afspraak met ons gemaakt en kon de klus adequaat fixen in onze vakantiewoning.
We zijn heel tevreden.
Uitstekend werk, prettige installateur
Eerst een nette offerte gekregen voor ombouw meterkast naar 3-fasen plus installatie laadpaal, no-nonsense, prima prijs. Uitvoering van het werk was heel netjes. De heer Klaucke dacht echt met ons mee en liet zich door een paar tegenvallers (buiten zijn schuld) niet uit het veld slaan. Alles ziet er netjes uit en belangrijker: het werkt perfect.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。