Professionel og hurtig hjÊlp
Professionel og hurtig hjÊlp, selv når vi her de mindste problemer, gode til at melde tilbage når de har lÞst problemet. kan kun anbefale dem som tele partner.
KLC Erhverv - salg, service og support af smÃ¥ og store telefoni- og it-lÞsninger. Alle lÞsninger fra KLC Erhverv er tilpasset den enkelte kunde â vi er ikke bundet til en enkelt udbyder af telefoni, sÃ¥ det er vores kunder naturligvis heller ikke. Vi har mange Ã¥rs erfaring fra branchen.
Frederikshavnsvej 74, 9800, HjÞrring, ç±³åœ
KÞbte telefon og tilbehÞr. Viser sig tilbehÞret ikke virker til min telefon, selvom at det blev tilbudt om man ville tilfÞje ekstra til den valgte telefon.
Efter en dag på trustpilot, gik alt pludseligt i den skÞnneste orden.
Generelt om vores virksomheds abonnement, kan vi ikke sÊtte en finger på noget, det virkede bare fra dag 1. Og alt telefonteknisk bag systemerne var som lovet klar da vores telefoner åbnede om morgenen. Omstilling, natsvar, vagtomstilling, det hele virker bare.
5 stjerner var givet såfremt vi ikke havde vÊret nÞdsaget til at presse de sidste aftalte ting ud.
Original anmeldelse:
âïžâïžVi har skiftet over til KLC Erhverv i Ã¥r, og blev lovet ved underskriften st vi kunne fÃ¥ en stak iPhones eller et lidt billigere abbonnement, vi valgte iPhones, det skulle vi aldrig have gjort, den ene dÃ¥rlige undskyldning efter den anden.
Tror vi skal til at genoverveje vores status som kunde ved dem.
âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har alle mine erhvervs abonnementer og har haft det i snart 5Ã¥r og har aldrig haft en dÃ¥rlig oplevelse med dem. TvÊrtimod er de altid flinke hvis vi op plejer problemerð
Jeg har handle her flere gange, og har opnået at få gode rabatter, fair behandling, og 99% af tiden også hurtig behandling. Og altid venlig behandling.
Derudover har de nogle gode produkter de sÊlger, fx Jabra headsÊt.
NÊste gang vil jeg også handle hos KLC Erhverv, og hÞjst sandsynligt i Virum.
Frygtelig service ved KLC Erhverv - Vi har oplevet gentagne problemer med overgangen fra Telia til disse. Der bliver ikke svaret på henvendelse fra konsulent/kontaktperson og eller mails. Når man så endelig får en opringning efter utallige rykkerskrivelser "byge" af undskyldninger hver gang.
NÃ¥r man sÃ¥ helt berettiget vil opsige grundet misligholdelse, bliver man truet med advokater, og forsÞgt stavnbundet. NÃ¥r man sÃ¥ rykker igen for modtagelse af opsigelse fremkommer der nye pÃ¥stande om at alt virker. Alt virker ? Ja de fastholder sÃ¥ment at alt virker uden overhovedet at have monteret anlÊgget. Det stÃ¥r pÃ¥ 9. mÃ¥ned stadig i originale kasser pÃ¥ vores kontor og venter pÃ¥ deres montÞr. De mÃ¥ vurderer at der nu skal findes en helt ny undskyldning, sÃ¥ nu er det et pÃ¥skud om at jeg er blevet kontaktet/har kontaktet dem mundtligt om der mangler en switch, men det er funny nÃ¥r montÞr aldrig har vÊret der for at vide den evt. mangler, selv om montage, oplÊring og igangsÊtning er inkluderet i deres âabonnementâ som de gladelig fakturerer
FÃ
alt på skift med de drenge er desvÊrre min bedste anbefaling om det firma.
Aftaler er ikke transparente og ikke gang firmaet selv ved hvilke salgs- og leveringsbetingelser der gÊlder. Deres fuldmagter og efterfÞlgende påståede aftaler er utydelige og ikke letforståelige. Kan bestemt ikke anbefale KLC erhverv, HjÞrring.
Mine klager har vÊret på mails i ca. 6 måneder. For det skal vÊre nok så får man også finde faktura med KLC logoer på, men, men cvr nummer tilhÞrer Datel ApS -

KLC Erhverv ããã®åç
Vi har vÊret kunde hos KLC i de seneste 3 år med fuld tilfredshed. Som kunde fÞler man sig prioriteret og skulle der vÊre behov for assistance, er Morten (vores kontaktperson) kvik og yderst hjÊlpsom.
De bedste anbefalinger hertil til KLC
Vi er super tilfredse med KLC Erhverv, altid hurtig med hjÊlp hvis vi har brug for det. Har stor tillid til vores kontaktperson Morten. Kan varmt anbefale KLC Erhverv.
Jeg har modtaget meget professionel og dygtig rådgivning hos KLC Erhverv i Virum og kan klart anbefale KLC Erhverv til os med en mindre virksomhed.
Har handlet med KLC Erhverv i Lyngby i mange år, også fÞr de hed KLC. Det har altid vÊret helt vildt godt, men her efter de ble til KLC er det blevet endnu bedre - de har fået mange flere varer og er ikke bundet op på en gammel og kedelig teleudbyder, og så er de blevet meget mere agile og forretningsorienterede imod min virksomhed. De prÞver ikke bare at proppe et abonnement ned i halsen på mig, men leverer de produkter, jeg har brug for, og som giver min forretning vÊrdi. Og så har de en meget, meget hÞj grad af service og går altid det ekstra skridt.