䌁業情報

4. コンピュヌタ ネットワヌク センタヌ
  5. 通信機噚提䟛業者
  6. 電話䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

KLC Erhverv - salg, service og support af smÃ¥ og store telefoni- og it-lÞsninger. Alle lÞsninger fra KLC Erhverv er tilpasset den enkelte kunde – vi er ikke bundet til en enkelt udbyder af telefoni, sÃ¥ det er vores kunder naturligvis heller ikke. Vi har mange Ã¥rs erfaring fra branchen.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

10件のレビュヌ

Kan det hele, nÊsten.

Efter en dag på trustpilot, gik alt pludseligt i den skÞnneste orden.

Generelt om vores virksomheds abonnement, kan vi ikke sÊtte en finger på noget, det virkede bare fra dag 1. Og alt telefonteknisk bag systemerne var som lovet klar da vores telefoner åbnede om morgenen. Omstilling, natsvar, vagtomstilling, det hele virker bare.
5 stjerner var givet såfremt vi ikke havde vÊret nÞdsaget til at presse de sidste aftalte ting ud.

Original anmeldelse:
⭐⭐Vi har skiftet over til KLC Erhverv i år, og blev lovet ved underskriften st vi kunne få en stak iPhones eller et lidt billigere abbonnement, vi valgte iPhones, det skulle vi aldrig have gjort, den ene dårlige undskyldning efter den anden.
Tror vi skal til at genoverveje vores status som kunde ved dem.

2024幎5月23日

Rigtig godt tilfreds

Jeg har handle her flere gange, og har opnået at få gode rabatter, fair behandling, og 99% af tiden også hurtig behandling. Og altid venlig behandling.

Derudover har de nogle gode produkter de sÊlger, fx Jabra headsÊt.

NÊste gang vil jeg også handle hos KLC Erhverv, og hÞjst sandsynligt i Virum.

2023幎6月26日

Frygtelig service ved KLC Erhverv

Frygtelig service ved KLC Erhverv - Vi har oplevet gentagne problemer med overgangen fra Telia til disse. Der bliver ikke svaret på henvendelse fra konsulent/kontaktperson og eller mails. Når man så endelig får en opringning efter utallige rykkerskrivelser "byge" af undskyldninger hver gang.
NÃ¥r man sÃ¥ helt berettiget vil opsige grundet misligholdelse, bliver man truet med advokater, og forsÞgt stavnbundet. NÃ¥r man sÃ¥ rykker igen for modtagelse af opsigelse fremkommer der nye pÃ¥stande om at alt virker. Alt virker ? Ja de fastholder sÃ¥ment at alt virker uden overhovedet at have monteret anlÊgget. Det stÃ¥r pÃ¥ 9. mÃ¥ned stadig i originale kasser pÃ¥ vores kontor og venter pÃ¥ deres montÞr. De mÃ¥ vurderer at der nu skal findes en helt ny undskyldning, sÃ¥ nu er det et pÃ¥skud om at jeg er blevet kontaktet/har kontaktet dem mundtligt om der mangler en switch, men det er funny nÃ¥r montÞr aldrig har vÊret der for at vide den evt. mangler, selv om montage, oplÊring og igangsÊtning er inkluderet i deres ”abonnement” som de gladelig fakturerer

FÅ alt pÃ¥ skift med de drenge er desvÊrre min bedste anbefaling om det firma.
Aftaler er ikke transparente og ikke gang firmaet selv ved hvilke salgs- og leveringsbetingelser der gÊlder. Deres fuldmagter og efterfÞlgende påståede aftaler er utydelige og ikke letforståelige. Kan bestemt ikke anbefale KLC erhverv, HjÞrring.

Mine klager har vÊret på mails i ca. 6 måneder. For det skal vÊre nok så får man også finde faktura med KLC logoer på, men, men cvr nummer tilhÞrer Datel ApS -

2022幎12月18日
KLC Erhverv  ロゎ

KLC Erhverv からの回答

KÊre Henning
Tusinde tak for endnu en af dine henvendelser – ogsÃ¥ her pÃ¥ trust-pilot. Vi er meget kede af, at du stadig ikke er en tilfreds kunde hos os! Vi har flere gange vÊret i dialog med dig, og fÞr sommerferien har du ogsÃ¥ talt med en af vores teknikere, hvor du skulle vende tilbage med en dato, da du specifikt Þnskede, at din IT-mand skulle vÊre til stede ved denne opsÊtning og klargÞring af dine bordapparater. Vi har aldrig hÞrt fra dig ang. dette – og beklager mange gange at vi ikke har fulgt op pÃ¥ din manglende tilbagemelding. Det burde vi helt klart have gjort. Vores tekniker stÃ¥r stadig til din disposition, og du kan til hver en tid henvende dig pÃ¥ vores hovednummer, som vi besvarer indenfor 20 sekunder. Du spÞrger bare direkte efter direktÞren, som personligt vil hjÊlpe dig.
Der er intet, vi hellere vil, end at give dig en rigtig god oplevelse hos os. Vi Þnsker kun at have glade og tilfredse kunder.
For lige kort at svare på dit spÞrgsmål om, hvordan det hÊnger sammen. Så er vi en del af et landsdÊkkende kÊdesamarbejde, som også er beskrevet på vores hjemmeside. Denne kÊde hedder KLC Erhverv ApS, som består af flere selvstÊndige erhvervsdrivende, hvor vores selvstÊndige virksomhed er Datel ApS. KLC Erhverv-kÊden er forhandler af blandt andet Uni-Tel, som KUN kan sÊlges via forhandlere. Som en bonusinfo har Datel ApS også selvstÊndige konsulenter ansat, som også har deres eget cvr-nummer.
Vi beklager endnu engang, at vi ikke har kunnet opfylde dine forventninger til os som leverandÞr.
Vi vil gÞre alt, hvad vi kan, for at Êndre din oplevelse til en positiv af slagsen.
KLC Erhverv HjÞrring
Tlf.: 96239899

Helt vildt godt

Har handlet med KLC Erhverv i Lyngby i mange år, også fÞr de hed KLC. Det har altid vÊret helt vildt godt, men her efter de ble til KLC er det blevet endnu bedre - de har fået mange flere varer og er ikke bundet op på en gammel og kedelig teleudbyder, og så er de blevet meget mere agile og forretningsorienterede imod min virksomhed. De prÞver ikke bare at proppe et abonnement ned i halsen på mig, men leverer de produkter, jeg har brug for, og som giver min forretning vÊrdi. Og så har de en meget, meget hÞj grad af service og går altid det ekstra skridt.

2015幎6月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。