Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noge... もっと見る
企業が回答しました
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... もっと見る
企業が回答しました
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Første gang jeg har brugt Kleanse.dk, og jeg har ingen klager. Hurtig levering og lækkert at få små prøver med.

Kleanse からの回答
Originale produkter billigere end andre steder.
Hurtig ekspedition og en personlig hilsen med prøver i pakken😀

Kleanse からの回答
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, der er et dejligt stort udvalg og servicen er helt i top! Hvis du er til K-beauty er denne side helt sikkert noget for dig! Anbefaler på det varmeste.

Kleanse からの回答
Virkelig stor udvalg af fantastiske produkter og utrolig hurtig levering!! Kan klart anbefales! :))

Kleanse からの回答
Var i kontakt med kundeservice pga. prismatch, meget venlig og hurtig til at løse tingene 😊 Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler her.

Kleanse からの回答
Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemmesider, så her er Kleanse helt sikkert en god mulighed.
Det er nemt at finde frem til de produkter, som er relevante for ens hudtype og udvalget er super fint.
Leveringen går super hurtig, så handler her bestemt gerne igen.

Kleanse からの回答
Jeres produkter er gode men jeg kan stadig ikke se helt fuldt 100% resultat efter 12 dage men stadig kan jeg se lidt forskel

Kleanse からの回答
Hej det er dejligt at handle med kleabse .
Jeg vil handle mere end mere 🫶🫶🫶🫶👍

Kleanse からの回答
Fik leveret det jeg forventede og de "ekstra" små produkter.

Kleanse からの回答
Arencia har reddet mine akne og jeg er så taknemmelig for at der findes sådan noget skin Care og selfølgelig har jeg fortalt om arencia til alle dem jeg kender og andre skin Care produkter

Kleanse からの回答
Det gik virkelig hurtigt fra da jeg havde bestilt produktet til jeg fik det har ikke noget negativt og sige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kleanse からの回答
Dejligt med nemt tilgængeligt K-Beauty med hurtig levering

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。