Al weken geleden een bestelling geplaatst, nog steeds niet geleverd. Als ik mail waar mijn bestelling blijft, krijg een keurig maar standaard antwoord. Binnen enkele dagen..... helaas alweer enkele da... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kleding.nl is snel mijn favoriete bestemming geworden voor alles wat met mode te maken heeft. Of ik nu op zoek ben naar dagelijkse benodigdheden of op zoek ben naar dat perfecte statement-stuk, Kledin... もっと見る
企業が回答しました
OPLICHTERS: MARY QUEEN. Mary queen grote bedriegers. Je koopt iets op de website, geen leveringstermijn bekend. Tot je hebt betaald, dan kom je even later achter dat het artikel vanuit China verzond... もっと見る
Ik heb ook een week geleden een trui besteld: geen factuurbevesting ontvangen, noch een e-mail voor bestelbevesting.Helemaal niets!!! Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Probeer contact te zoeken... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kleding.nl is een online fashion zoekmachine. Gestart in 2012, ondertussen hebben we samenwerkingen met meer dan 190 online shops in Nederland en meer dan 10,000 merken op ons platform. Wij willen het proces van het vinden van kleding en beauty producten makkelijker maken. Op Kleding.nl vind je items van alledaagse tot designer. Vind de kortingscodes van jouw favoriete winkels. Of maak gebruik van de filters en zoek tussen de nieuwe collecties, sale producten en plus size items.
連絡先
Schijfstraat 26 B, 5061 KB, Oisterwijk, オランダ
- +34919 04 98 37
- info@kleding.nl
- kleding.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har rykket flere gange for min vare
Har rykket flere gange for min vare - senest bedt om mine penge retur - hører intet????
Oplichting
Heb. Schoenen van 180 euro besteld maar nogsteeds niet binnen gekregen ze beloven steeds levering met uitstel maar als je dan vraagt waar het blijft reageren ze niet
KOOP HIER NIKS
zionisten
niet een een kwartje waard kk zionisten, ik had me liever voor een gram sos helemaal de gadver in gesnoven.
Overhemd totaal anders dan op de foto
Overhemd totaal anders dan op de foto. Volledig polyester.
Ik heb begin jauarie een trui besteld…
Ik heb begin jauarie een trui besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen
Girlsruby is geen Duitse maar een…
Girlsruby is geen Duitse maar een Chinese (Hong-Kong) webwinkel die niet levert wat ze adverteren. Retourzending is nagenoeg onmogelijk. Contact opnemen alleen via mail waarop dan geen reactie komt.
Omdat ik geen 0 sterren kan geven..
Omdat ik geen 0 sterren kan geven... Pure oplichterij. Bedriegerij. Krijg namaakkledij in de plaats. Retourkosten naar China kosten minstens 20 eur waardoor de sop de kolen niet waard is. Koop nooit op deze site!
Onprofessionele site
Ik heb ooit 1 keer bij kleding.nl iets besteld. Sindsdien krijg ik zonder dat ik mijn toestemming daarvoor heb gegeven mails van kleding.nl en ookal heb ik reeds twee keer hierover een mail gestuurd (je kunt je ook niet zomaar afmelden voor de nieuwsbrief) ik blijf mails ontvangen. Ik vind het heel erg dwingend, niet netjes en onprofessioneel overkomen.
Goeie kwaliteit
Actieve medewerkers, en daardoor snelle levering.
Goeie kwaliteit!
Voor mensen die twijfelen dit is echt een aanrader.
Ik vind de site heel duidelijk en heel…
Ik vind de site heel duidelijk en heel makkelijk ik zou er zo iets kunnen bestellen en de prijs is ook goed
Voor wat je krijgt en het is snel geleverd
Review bedrijf
Het is een goed bedrijf, de levering was snel en de producten waren goed. Ik raad u het bij dit bedrijf iets te kopen wat u zoekt !
Wel betaald, geen producten.
In mei 2 jassen besteld en nog steeds niks ontvangen.. nu ik de reviews hier lees ben ik erachter dat ik niet de enige ben. Weet iemand hoe ik mijn geld terug kan krijgen? Ik heb betaald via ideal..
Arnaque.
Arnaque.
J'ai mis une étoile parce que obligé.
Produits chinois pour plus cher autant aller sur aliexpress.
Attention en plus tout est a vos frais.
Oplichting
Slecht service.
Je krijgt geen antwoord op vragen
Moest eerst de claim van PayPal annuleren voordat ze mijn gingen helpen.
Heb via PayPal mijn geld teruggekregen
Weer zo'n Chinees die achter een oplichting website zit
Zeer slecht
Zeer slecht, hier bestel ik nooit meer iets. 4 maanden geleden 5 shirts besteld en na 3 maanden en vele mailtjes naar hun toe uiteindelijk 2 shirts gekregen van zeer slechte kwaliteit.
Sonja
OPLICHTERS
OPLICHTERS: MARY QUEEN.
Mary queen grote bedriegers. Je koopt iets op de website, geen leveringstermijn bekend. Tot je hebt betaald, dan kom je even later achter dat het artikel vanuit China verzonden wordt. Na 30 dagen op het artikel te hebben gewacht, mail gestuurd en daarop antwoord gekregen: om nog even langer te wachten. Nu na 3 maanden nog niets gehad, email adres uit de lucht, geld kwijt.
Echte bedriegers zijn het, ADVIES: KOOP ER NIETS!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。