レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt igennem god service af Casper fra Kleemann. Jeg havde en del spÞrgsmål angående handlen, alt gik som det skulle og vi fik handlen i hus 5 stjerner til Kleemann og Casper.

Har handlet med Caspar, da jeg kommer over er der et blinklysglas der var defekt, alt andet var perfekt som aftalt. Caspar er hurtig til at vi finder en lÞsning sammen, og fÃ¥r det bestilt. Og... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌ リヌス業
  4. リヌス業
  5. チュヌンアップ

圓該䌁業による蚘述

VÊrksted | kÞb | salg | flexleasing af biler Kleemann har eksisteret siden 1994. Vi er specialiseret i Mercedes Benz - hvor kvalitet taler for sig selv. Vi har et stort vÊrksted, hvor du som kunde er i centrum. Vi er dit vÊrksted i ÞjenhÞjde. Samtidig arbejder vi også med andre high-end biler, så som Audi, BMW, Range Rover og Porsche. Derfor er det udelukkende disse mÊrker vi har på lager, og hvorfor du hos Kleemann, altid kÞrer herfra med en fed bil, som er serviceret og gennemgået af nogle af landets mest dedikerede folk i branchen. Vi har et udvalg af biler til salg i vores showrooms, men hvis der er andet du drÞmmer om, skrÊddersyr vi sammen en lÞsning på den rigtige bil til dig. Vi kan hjÊlpe dig med salg | kÞb | flexleasing | splitleasing | sÊsonleasing.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

39件のレビュヌ

Alt som aftalt

Caspar er hurtig til at vi finder en lÞsning sammen, og får det bestilt.
Og jeg kan kÞre hjem i bilen samme dag.

Alt i alt, Super behagelig bilhandel.

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop kÞbt min drÞmmebil en

Jeg har netop kÞbt min drÞmmebil en lettere brugt G63 som Kleemann havde til salg.
At handle bil er en stor investering så derfor betyder det alt, at man som kunde er fuldstÊndig tryg og kan mÊrke at man er i trygge hÊnder og får den rigtige rådgivning. Du er ikke i tvivl. Kleemann kan deres kram på alle pladser i virksomheden, det hele emmer bare af kvalitet.
Min stÞrste anbefaling til Kleemann🀩
KÊmpe tak til Boris & Klaus for en super god behandling fra start til slut 🙏
Ole Frederiksen

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

Vi har leaset en fantastisk bil🥰

Vi har leaset en fantastisk bil og har fÃ¥et den bedste og mest personlige vejledning og betjening man kan hÃ¥be pÃ¥. De har givet sig tid til alle vores spÞrgsmÃ¥l og vi er blevet vejledt og behandlet pÃ¥ bedste og tryggeste vis. Alt er derudover gÃ¥et virkelig hurtigt. Nu ser vi frem til at nyde vores skÞnne nyerhvervede Mercedes. Familien Miehs🥰

2026幎2月3日

SÞde, rare og proffesionelle

Jeg har leaset 4 biler hos Kleemann siden 2018 og det har altid vÊret en god oplevelse. Den seneste var en jeg fandt i Tyskeland og de hjalp med import og alt det praktiske. De var hurtige og proffesionelle!

KÊmpe andbefaling herfra! Jeg er vild med dem alle sammen. Og jeg fÞler mig altid godt passet på!

2025幎8月29日
自発的なレビュヌ

Jeg var forbi Kleemann’s butik sidste

Jeg var forbi Kleemann’s butik sidste fredag og oplevede en dedikeret kompetence som man sjÊldent oplever, og en oprigtig passion for bilerne. Boris var super imÞdekommende, og hjalp mig fra A-Z med leasing af min nye bil. Man kan tydeligt mÊrke at de kan deres kram og ved hvad de taler om. Jeg kan absolut kun anbefale kleemann, nÃ¥r du skal handle din nye bil.

2025幎5月1日

Highly Recommend Kleemann

I’ve been using Kleemann ever since I got my G-Class through them, and they’ve been excellent from the start. Leasing the car was smooth, and whenever I’ve needed anything since, they’ve handled it quickly and professionally. They’ve taken care of every issue I’ve had, and it’s clear they really know these cars inside and out. Super solid place—can definitely recommend.

2025幎5月21日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop afhentet min Mercedes hos

Jeg har netop afhentet min Mercedes hos Kleemann i Farum, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har oplevelsen vÊret meget professionel og tillidsvÊkkende. Personalet er imÞdekommende, kompetente og tager sig tid til at forklare arbejdet grundigt. Man mÊrker tydeligt, at der er fokus på både kvalitet og kundeservice. De gjorde mig i Þvrigt opmÊrksom på hvorfor min rude var isat forkert af carglass i forbindelse med en forsikrings sag , noget der på sigt vil få min bil til at ruste, hvorfor den burde laves om af rudeleverandÞren.

Bilen blev afleveret til tiden og i perfekt stand – og med en opgradering, der lever fuldt op til mine forventninger. Jeg vender helt sikkert tilbage og vil uden tÞven anbefale Kleemann til andre Mercedes-ejere, der Þnsker det bedste for deres bil.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu afsluttet mig leasing med et smil

Jeg har nu afsluttet mig leasing periode af min Mercedes EQC400, en fantastisk bil.
Bilen fik jeg fra Kleemann i Farum, hvor jeg handlede min tidligere Mercedes ML350 ind i bytte.
Både handlen dengang og nu afslutningen har vÊret en stor fornÞjelse, Kleemann har ydet den support og rådgivning som jeg kunne Þnske mig, derfor kan jeg kun varmt anbefale Kleemann, nÊste gang du skal handle eller lease din Mercedes.

Vh
Mogens Christiansen
Odder

2025幎2月20日

LÊkre biler

LÊkre biler, flot forretning og kompetente bilentusiaster som personale. What’s not to like☺
En dejlig oplevelse at handle min fÞrste “rigtige” mercedes.
Jeg kommer helt sikkert igen👌👍

2024幎10月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。