企業が回答しました
企業が回答しました
Bestelling was niet geleverd door DHL als gevolg weer. Bij Dhl geinformeerd, maar helaas zonder succes. Pakketje kwijt. Gelukkig een vervangend artikel verzonden door Kleinkantoor. Goede afwikkeling.... もっと見る
tijdens mijn zoektocht naar een wat onconventioneel product (voederton) op de site beland. Goede prijs, netjes en snel verzonden! (en ze hebben heeeel veel meer)
Snelle levering van goede kwaliteit "eco-friendly" fijne kleine enveloppen! Als ze bijna op zijn, ga ik weer bestellen bij Kleinkantoor :)
Kleinkantoor.nl is zonder twijfel een verborgen parel in de wereld van kantoorbenodigdheden. Als een klein bedrijf met een groot hart voor klanttevredenheid, hebben ze zich snel onderscheiden als dé bestemming voor al je kantoorbehoeften.
Gieterij 31, 2211 WC, Noordwijkerhout, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Op de website wordt gesproken over een grote showroom in Noordwijkerhout. Omdat er aangegeven wordt dat snelle levering belangrijk is, bestelde ik 8 wijndozen. Er waren er voldoende 'op voorraad' en deze zouden binnen 1 a 2 dagen Verzonden worden staat beschrevenop de website. ...
Mijn bestelling is nu 13 dagen 'onderweg'... het pakket wat via dpd Verstuurd is komt NIET uit Noordwijkerhout maar uit Frankrijk.
Sinds gisteren wordt het vastgehouden door de douane. Zelf heb ik een bedrijf en een bestelling lopen waar ik 1 van de dozen voor nodig heb. Helaas heb ik dus een boze klant!
De informatie op de website klopt niet. Heel erg jammer.

Kleinkantoor からの回答
Prima levering van de juiste producten, echter wel iets later dan verwacht
Veel contact gehad, omdat een deel van de bestelling miste. Na veel leuren uiteindelijk een nalevering gekregen waar nog steeds twee producten uit de order van ontbraken.
Ik heb het nu opgegeven.
Goed produkt geleverd snel en netjes verpakt en op tijd.
Kleinkantoor is uniek in hun assortiment betreffende zakagenda"s en kalenders enz.
4 wasgij puzzels die bijna nergens neer te krijgen waren kon ik hier bestellen. Kwamen netjes en optijd binnen.
goed geregeld en snel bezorgd regen een klein prijsje
Всё прошло быстро и успешно. Заказ получен вовремя,таким как я и ожидала.
Het kopen is eenvoudig en snel, de levering verloopt vlot en ze maken hun beloftes waar
Zeer ruim aanbod met lage prijzen (vergeleken met andere aanbieders). Echt ook uitstekende en vriendelijke klantenservice.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。