レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

jeg har haft en virkelig god oplevelse med KLEIN VVS i forbindelse med renovering af mit badevÊrelse. Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver... もっず芋る

KLEIN vvs har upÃ¥klageligt Êndret varme, vand og ventilation i vores nye lejlighed og vÊret meget fleksibel i samarbejdet med de Þvrige hÃ¥ndvÊrkere. Jeg har brugt og bruger ogsÃ¥ KLEIN VVS i mit firma... もっず芋る

Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, sÃ¥ den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at h... もっず芋る

Martin og hans svend hjalp med en midlertidig lÞsning til vand og varme ifm. vores igangvÊrende kÊlderrenovering. De leverede en god, pragmatisk lÞsning, som vil fungere fint, indtil de skal hjÊlpe me... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Hos KLEIN VVS er vores mål at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Vi er dedikerede til at skabe en positiv oplevelse og opfylde dine behov på en pålidelig og professionel måde. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores virksomhed. Vores mission er at levere fÞrsteklasses VVS-tjenester og skabe langvarige kundeforhold. Vi strÊber efter at vÊre en pålidelig og respekteret VVS-virksomhed, der er kendt for vores kompetence, pålidelighed og forpligtelse til kundetilfredshed. Vi sÊtter pris på din feedback og Þnsker at hÞre, hvordan din oplevelse med KLEIN VVS har vÊret. Del din mening og anmeldelse på Trustpilot, så vi kan fortsÊtte med at forbedre vores service og opfylde dine forventninger endnu bedre. Vi vÊrdsÊtter din Êrlige feedback og bruger den til at styrke vores virksomhedsprofil og servicekvalitet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

81件のレビュヌ

jeg har haft en virkelig god oplevelse

Martin er utrolig dygtig til at forklare, hvad der skal laves, og hvorfor, hvilket giver en stor tryghed.
Man fÞler sig godt informeret og i gode hÊnder.

Derudover er han nem at få fat i, holder sine aftaler, og både han og hans kollegaer er altid sÞde, imÞdekommende og rare at tale med.

Det er tydeligt, at der er styr på tingene.

Alt i alt en meget professionel og behagelig oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale KLEIN VVS.

2026幎4月14日

Endnu en meget god oplevelse med Klein VVS

Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, så den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at have på besÞg og havde ekspertisen i orden. Han fejlsÞgte og servicerede varmeanlÊgget og alt fungerede, da han tog herfra. KÊmpe redning her i juledagene.

2025幎12月23日

Havde udfordringer med mit

Havde udfordringer med mit gulvvarmesystem. Ringede til Martin som som i dialogen bad mig tage et par billeder således montÞren var godt forberedt.
Allerede dagen efter - og på under en time have montÞren JÞrn fikset problemet.
Klasse dialog og hurtig service - klar anbefaling!

2025幎11月19日
自発的なレビュヌ

Super service, professionel og kom til aftalt tid.

2025幎8月16日

Hej Jesper,
Tak for din fine feedback! Det glÊder os, at du oplevede vores indsats som bÃ¥de stabil og nÊrvÊrende – det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker at agere.
Mange hilsner

Meget rare og imÞdekommende

Meget rare og imÞdekommende! Overholdt alle aftaler! Og har lavet et godt stykke arbejde! SkÞnt med en “ordentlig og dygtig hÃ¥ndvÊrker”

2025幎7月1日

KÊre Lene,
Tusind tak for dine varme ord. Vi sÊtter en Êre i at vÊre bÃ¥de kompetente og menneskelige – hvilket dine rosende bemÊrkninger virkelig bekrÊfter.
KLEIN VVS

Dejlig enkelt og veludfÞrt arbejde til

Dejlig enkelt og veludfÞrt arbejde til aftalt pris.

2025幎7月15日

KÊre Ruddi,
Tak for din varme anbefaling. At du oplevede bÃ¥de enkelhed og hÃ¥ndvÊrksmÊssig omhu hos os, gÞr os meget stolte – og giver os energi til at fortsÊtte ud af den vej.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。