klikkie.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al een aantal jaar hebben we iedere maand ons klikkie moment. De 10 leukste foto’s bestellen we en plakken we lekker ouderwets in het fotoboek. Super leuk om te doen. En een mooie blijvende herinnerin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb 2 boeken besteld Heb in de ene maar 2 foto’s gekregen en in de andere 5 foto’s Bijna 70 euro voor betaald en ik krijg een boek met witte bladzijdes Heb al eerder een mail gestuurd maar ik... もっと見る

企業情報

1. 写真現像サービス

当該企業による記述

We helpen je herinneren. Afgedrukt met de hoogste kwaliteit. Maandelijks opzegbaar. Ervaar jouw foto's geprint met de best mogelijke kwaliteit en levensechte kleuren. Excellente service. Hoogste kwaliteit. Automatisch thuisgestuurd. Leuk kado idee. Jouw mooiste foto's.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 169

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Iedere maand ons klikkie moment

Al een aantal jaar hebben we iedere maand ons klikkie moment. De 10 leukste foto’s bestellen we en plakken we lekker ouderwets in het fotoboek. Super leuk om te doen. En een mooie blijvende herinnering.

2026年7月28日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor je 5 sterren review!

Prachtige fotoboeken

Werkt gewoon ontzettend goed. De app is heel prettig in gebruik, zo is er geen gedoe met foto's overzetten naar een laptop en het bestellen ging net zo eenvoudig. De levering was verrassend snel en de kwaliteit van het fotoboek is echt top. Ik ben erg blij dat ik mijn vakantiefotoboek bij Klikkie heb ontworpen en besteld!

2026年7月27日

Ik heb 2 boeken besteld

Ik heb 2 boeken besteld
Heb in de ene maar 2 foto’s gekregen en in de andere 5 foto’s
Bijna 70 euro voor betaald en ik krijg een boek met witte bladzijdes
Heb al eerder een mail gestuurd maar ik moet nu al anderhalve week wachten op reactie terug de voorkant en de foto’s die er in zitten zien er wel goed uit dat moet ik dan wel toegeven maar voor derest is het bar slecht ik hoop dat ik me geld terug krijg zodat ik een nieuw boek kan maken en bestellen

2026年7月22日

Hi Elisa,
Wat vervelend dat dit is gebeurd. We hebben inmiddels via e-mail contact met je opgenomen en bieden je uiteraard een passende oplossing aan. We hopen dit snel samen met je op te lossen.

Al 6 jaar heel tevreden!

6 haar geleden heb ik drie maanden klikkie cadeau gekregen en sindsdien ben ik geabonneerd. Het is ideaal om dus gewoon maandelijks te printen zodat je eigenlijk nooit wat mist. Ook een periode iets minder geprint waardoor ik wat maanden niet had gebruikt. Deze kun je later alsnog gebruiken en in de tussentijd mijn abonnement tijdelijk gestopt. De kwaliteit is nagenoeg altijd top en als er een keer een foutje in zit is de klantenservice top en wordt er kosteloos een nieuwe print gestuurd.

2026年7月21日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor je 5-sterrenreview en de fijne woorden! We zien je graag snel weer terug bij klikkie.

5つ星のうち5の評価

Zelfs nu ik in het buitenland woon…

Zelfs nu ik in het buitenland woon sturen ze onze mooie foto's deze kant op. Ze zijn mooi van kwaliteit en mocht er iets mis zijn word er altijd snel gereageerd en het opgelost.

2026年7月19日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor je review en de 5 sterren! We zien je graag snel weer terug.

Super gaaf jaarboek geworden

Super gaaf jaarboek geworden, ontzettend blij met de kwaliteit en ook het gemak bij gebruik van deze app.

2026年7月10日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor je review en de 5 sterren! We zien je graag snel weer terug.

5つ星のうち4の評価

Makkelijk te maken

Makkelijk om een boek te maken, en je kon het resultaat meteen zien.
En ook wel snelle levering.

2026年7月16日

klikkie.nl からの回答

Hi Maud, bedankt voor je leuke berichtje. Veel plezier ervan.

Heel erg teleurgesteld

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Klikkie Fotoboeken. Ik heb vijf fotoboeken besteld, maar helaas waren er meerdere problemen.

Op één van de kaften staat het verkeerde jaartal, terwijl dit juist een belangrijk detail is. Daarnaast zijn verschillende foto’s verschoven afgedrukt en is de kwaliteit van sommige foto’s slecht.

Wat de ervaring nog vervelender maakt, is de klantenservice. Er is praktisch geen contact mee te krijgen. Ik heb ook maar liefst 15 e-mails ontvangen met de melding dat mijn bestelling was verzonden. Ik heb dit bij het bedrijf gemeld, maar daar is nooit een reactie op gekomen.

Voor een product dat bedoeld is om mooie herinneringen vast te leggen, verwacht je een betere kwaliteit en vooral een goede service als er iets misgaat. Helaas heb ik die niet ervaren. Ik zou hier dan ook nooit meer iets bestellen.

2026年7月14日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor de review en wij vinden het vervelend dat het zo is gegaan en dit is ook niet waar wij voor staan. Daarnaast klinken de 15 e-mails wel inderdaad als veel, dus dat willen wij ook graag uitzoeken. Zou je ons kunnen mailen naar hallo@klikkie.nl n.a.v. deze review? Dan kunnen wij de gesprekken erbij halen en kunnen wij kijken naar een oplossing. Wij zien dit graag tegemoet. Groetjes, team klikkie

Echt mooi

Het ging heel makkelijk en het ziet er top uit

2026年7月16日

klikkie.nl からの回答

Hi Suus, bedankt voor de leuke review.

5つ星のうち5の評価

Eenvoudig om een boekje te maken.

Eenvoudig om een boekje te maken.
En het boekje is keurig verpakt en snel bezorgd.
Heldere foto’s in een stevig boekje.

2026年7月14日

klikkie.nl からの回答

Hi Arjan, bedankt voor de leuke review.

5つ星のうち5の評価

Ideale manier om je foto's bij te…

Ideale manier om je foto's bij te houden.
En als er een keer een slechte kwaliteit foto tussen zit, is de klantenservice super snel en wordt het super naar tevredenheid opgelost!! Ik ben tevreden en al 6 jaar lid

2026年7月12日

klikkie.nl からの回答

Hi Eva, bedankt voor de super leuke review en wat fijn dat je zo tevreden bent met je abonnement.

5つ星のうち5の評価

Stond te kijken van de kwaliteit!

Ben een vrij vaste klant van ander bedrijf. Maar kreeg leuke korting en had nog 5 griekenland reisjes die in een klein leuk verzamelboekje konden.
Het is makkelijk, enige wat ik merkte is dat je niet simpel een foto naar een andere pagina sleept. Dan moet je eerst verwijderen en op andere plek terugselecteren. Maar goed als dat het is... ik vond de pocket leuk, 10x10. Behoorlijk afgevuld, komt binnen, mooi gelijmd, compleet vlak als open, mooie prints, sterke kleuren.
O en zeer snelle verzending, daar stond ik wel van te kijken!
Ik ga hier 100% terugkomen!! Ook voor andere maten boeken!

2026年7月11日

klikkie.nl からの回答

Hi Maaike, bedankt voor de leuke review. Wat fijn dat je zo tevreden bent.
Veel plezier van je bestelling.

5つ星のうち5の評価

Super leuke formaten en snelle service

Super leuke formaten en snelle service! Wij hebben net onze camper helemaal opgeknapt en hebben ons eerste weekendje weg meteen vastgelegd. Dankzij de snelle levering van Klikkie hingen de foto's al binnen een paar dagen in de camper. De kwaliteit is prachtig en het geeft zóveel sfeer. Nu kunnen we tijdens het reizen nagenieten van onze mooie momenten!

2026年7月10日

klikkie.nl からの回答

Hi, bedankt voor je leuke review en de 5 sterren. We zijn je graag snel terug bij klikkie!

5つ星のうち5の評価

Heel blij met het eerste fotoboek…

Heel blij met het eerste fotoboek waarna er al 2 meer volgde, werkt makkelijk en goede kwaliteit

2026年6月19日

klikkie.nl からの回答

Hi Aniek, bedankt voor de leuke review. Fijn dat je zo tevreden bent met de fotoboeken! Veel plezier ervan.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。