Klikonline B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. ウェブ ホスティング サービス

当該企業による記述

Onze kernwaarden: Hosting aanbieden is geen kunst. Bij Klikonline gaat het niet alleen om het aanbieden van de beste oplossingen, maar ook het zorgen van de juiste ondersteuning en het geven van adviezen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en zijn bereikbaar wanneer er hulp nodig is. Onze basis is gevormd vanuit een geschiedenis als systeembeheerders. Dit maakt ons de meest betrouwbare partner in het leveren van de juiste basis.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Beste support en altijd met je meedenken

Als het gaat om goede support en service, dan moet je bij KlikOnline zijn. Staan altijd voor je klaar om te helpen of mee te denken.

2024年7月31日

Klikonline B.V. からの回答

Bedankt voor je review, wij staan heel graag klaar voor onze klanten en zijn blij dat dit ook zo ervaren wordt.

5つ星のうち5の評価

Top bedrijf om mee samen te werken

Top bedrijf om mee samen te werken. Ze reageren ontzettend snel en ook nog eens met een goede oplossing.

2024年7月30日

Klikonline B.V. からの回答

Beste Anton, bedankt voor je review. Wij kijken uit naar onze verder groeiende samenwerking!

Super Service

Heel fijn contact en super goede oplossingen!! Echt een aanrader!!

2024年7月28日

Klikonline B.V. からの回答

Bedankt Dave, voor je vertrouwen in Klikonline. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking!

Topbedrijf

Toppers van een bedrijf. Behulpzaam, snel en altijd correct. Blijf zeker klant

2024年7月28日

Klikonline B.V. からの回答

Bedankt Peter, ook voor de vele fijne gesprekken. Wij kijken uit naar onze verdere sterke samenwerking!

Very good value offerings

Very good value offerings, very quick and helpful service, sincerely recommended!

2024年4月3日

Klikonline B.V. からの回答

Thank you Bas, we are very happy with your review.

5つ星のうち5の評価

KlikOnline is the service you can trust!

KlikOnline is the service you can trust! Their team consists of dedicated individuals who put in their utmost effort into everything they do. I'd like to extend my congratulations to Alex, who has been exceptionally responsive in addressing any issues with our websites as well as those of our customers! We appreciate their efficient work, and after many years of collaboration, we're seriously considering migrating all our customers to KlikOnline due to the excellent service they provide.

2024年3月27日

Klikonline B.V. からの回答

thanks for the compliment, we just always try to do our best.

5つ星のうち1の評価

Onbeschoft gedrag en slecht bereikbaar, slecht bedrijf

Feitelijk ben je hier welkom wanneer je het bedrag betaald wat zij willen, anders wordt jouw mail niet gereageerd en als je belt neemt iemand op (uit mijn gevoel de vader) die probeert jouw verzoek door te geven, of je krijgt een antwoord wat eigenlijk ook een amateur zou weten.

Vervolgens worden je diensten wel na een korte herinnering al direct geblokkeerd waardoor je onbereikbaar blijft via de mail, en als het daarna wordt geactiveerd ben je je (wat in tussentijd binnenkomt) mails kwijt, dergelijke korte herinnering heb ik nooit in mijn hele leven meegemaakt, dan alleen bij dit zeer vreemde partij. Sterker nog, ondanks dat alles op tijd wordt betaald, krijg je vervolgens een zeer onvriendelijk email (heel laat in de avond, waardoor je ook niemand kan bereiken) waarin het onderstaande wordt vermeld:

------------
Beste

we gaan deze week uw account definitief verwijderen ivm openstaande facturen.
team
dcg

----------

Ondanks meerdere controles dat elk factuur iedere maand binnen de gestelde termijn wordt voldaan, nadat ik gemaild had, werd ik direct teruggebeld wat ik nogal verbaast was over hun bereikbaarheid, zat in gesprek en werd ik meteen ook nog eens gemaild, maar dat was omdat ik zelf ook direct gereageerd had op hun email doordat ik totaal niet mee eens was, logisch natuurlijk.

Alles bij elkaar blijf ik liever bij mijn huidige provider die ook zeer goed te bereiken is, en ook enorm vriendelijker is dan dit bedrijf die probeert te doen alsof het vriendelijk is, ik betaal liever meer voor een kwaliteit en betere service dan voor een bedrijf die vanuit huis een bedrijfje runt.

Feit blijft, er zijn geen openstaande facturen.

Dit bedrijf was eerst dcgcloud.nl en nu gaan ze door met klikonline.nl

Update:
Blijkbaar reageert klikonline.nl ( voorheen dcgcloud.nl) alleen wanneer je een negatieve review plaatst wat gebaseerd is op feiten. Ook verhuiscodes werkte in het begin niet, en moest weer achteraan gaan, daarna kreeg ik weer een onbeschoft email van (naam beginnend met A) dat ik de bestanden moest weghalen waardoor ik een gevoel krijg alsof ik gedreigd wordt. Ondanks mijn review komen zij nog eens met onwaarheden, ik overweeg om mijn ervaring uit te breiden op internet inclusief mailwisseling, zodat het voor klikonline.nl extra duidelijker wordt.

2024年2月29日

Klikonline B.V. からの回答

Beste KM, zeer spijtig dat je een review achter laat die totaal niet klopt met de werkelijkheid. Wanneer je diensten afneemt bij een leverancier dan is het normaal dat de facturen ook betaald worden.

Wij kunnen niet de juiste service blijven verlenen als de facturen open blijven staan en wanneer dit meerdere maanden betreft, en wordt er niet tijdig gereageerd op de herinneringen, dan moeten wij helaas stoppen met het leveren van de diensten.

5つ星のうち5の評価

Bij klik online heeft echt top service

Bij klik online heeft echt top service. Je hoeft maar te bellen en ze staan klaar voor u. Zijn ze te druk? Geen probleem je wordt netjes terug gebeld. En beantwoorden al je vragen waar mee je zit. Ze zijn loyaal en denken mee aan oplossingen om u uit de brand te helpen. Heeft u al een domein bij een andere concurrent? Geen probleem overstappen is ook mogelijk. En u zult van verbazing de goede service ervaren.

Hans

2023年12月28日

Klikonline B.V. からの回答

Beste Hans, Zeer bedankt voor deze mooie review, fijn om te lezen dat we het goed doen.

5つ星のうち5の評価

Deze gasten zijn echt te gek

Deze gasten zijn echt te gek. Ongekend uitgebreide en goede service. Ik kocht een eenvoudige 3CX server. En ze hebben geholpen om deze op te zetten. En toen ik er niet uit kwam met de inrichting, hebben ze daar ook nog mee geholpen. Ik ben echt helemaal flabbergasted. Dit soort betrokkenheid bij klanten kom je eigenlijk nooit meer tegen.

2023年10月27日

Klikonline B.V. からの回答

Heel erg bedankt voor je review. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen!

Oplossing gericht

Mocht ik ergens tegenaan lopen wat ik niet opgelost kreeg, dan reageert klikonline zeer vlot. Ik ben blij met hen als leverancier. Aanbevolen!

2023年9月10日

Klikonline B.V. からの回答

Beste Gerritsen, bedankt voor je review

5つ星のうち5の評価

Migratie van 40 domeinen…

Ben met hosting en 40 domeinen overgestapt naar Klikonline en heb daar geen minuut spijt van gehad.
Alles verloopt soepel bij het migreren en men bied snelle hosting wat ook wordt nagekomen! Een aanrader

2023年9月10日

Klikonline B.V. からの回答

Hoi Frank, fijn dat je bij ons je diensten afneemt. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking :)

Snelle service

Snelle service, duidelijk contact en erg goede klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.

2023年7月4日

Bedankt voor je review Peter