䌁業情報

1. 専門クリニック
  2. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Om Klinik 81 Klinik 81 arbejder specialiseret med behandlinger med Onda Coolwaves til fedtreduktion, cellulitebehandling og hudopstramning. Klinikken har valgt udelukkende at arbejde med Onda Coolwaves-teknologien og har derfor opbygget stor erfaring med denne behandlingsform. Klinik 81 er i dag en af landets fÞrende klinikker inden for Onda Coolwaves og råder som den eneste klinik i Danmark over to Onda Coolwaves-maskiner. Onda Coolwaves er en teknologi, hvor kontrollerede mikrobÞlger arbejder i dybden af vÊvet. Behandlingen påvirker fedtceller, bindevÊv og hudens struktur og kan anvendes til reduktion af lokale fedtdepoter, forbedring af cellulite og opstramning af huden. Alle behandlingsforlÞb vurderes individuelt, da både udgangspunkt, vÊvstype og anatomi har betydning for, hvilke områder der kan behandles, og hvilket resultat der kan opnås. Hos Klinik 81 lÊgges der vÊgt på faglighed, grundighed og trygge rammer for klienterne gennem hele behandlingsforlÞbet.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

8件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

PrÞv det 🌞🙏

Jeg har fået behandlinger flere steder på kroppen og det har virkelig haft en god effekt.
Susanne er et venligt givende menneske, hendes personlige vÊrdier, sÞrger for en du ikke skal bekymre dig om behandlinger eller informationer. Det skal vÊre i orden , og det er det er det 100 procent . Trygt og dejligt sted, og nu med en lige sÃ¥ sÞd kollega. Camilla har overtaget mine behandlinger og det er jeg helt tryg ved. Dygtig og rar og jeg har kun godt og sige om klinikken og de to skÞnne piger . PrÞv det 🌞🙏

2026幎3月8日

KÊre Britt.

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, dine anerkendende ord og din anbefaling.
Det betyder rigtig meget for mig, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glÊder mig også at hÞre, at du er glad for dine behandlinger hos Camilla. Hun lÊgger stor vÊgt på både kvaliteten i behandlingen og på at skabe trygge rammer for klienterne, og det betyder meget, når det også mÊrkes som klient.

Det er altid en fornÞjelse at se dig i klinikken.

Susanne

Jeg kan varmt anbefale Onda Coolwaves

Jeg kan varmt anbefale Onda Coolwaves behandlinger ved Klinik 81 til fedtreduktion og hudopstramning.
Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og behandlerne er yderst professionelle.

2026幎2月25日

KÊre Deni.

Tusind tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du er godt tilfreds med resultatet, og at du har oplevet både hÞj faglighed og professionalisme i forlÞbet hos os.

Du skal have stor tak for din anbefaling.

Susanne, Klinik 81

DÃ¥rlig service

Ville afbestille min telefoniske konsultation på 1/2 timei dag, da jeg blev kaldt på job.
Havde tid kl.16 aflyste i morges 7.30
De skrev jeg ville få en faktura, hvorefter jeg meddelte jeg holdt fast i aftalen, og måtte afspadsere 1/2 time.
Sad klar ved zoom kl.16, men de kom ikke på.

Har fået en faktura på 1000kr!!!
Pas på denne pengemaskine!

Der mistede i sgu en kunde der var klar til at lÊgge mange penge i jeres butik!!

2026幎2月26日

Hej Liv.

Din anmeldelse giver desvÊrre ikke et retvisende billede af forlÞbet.

Tiden var booket som en online forundersÞgelse og reserveret specifikt til dig. Ved booking accepterede du klinikkens vilkår og afbudspolitik med afbud senest 48 timer fÞr aftalt tid. Disse fremgår tydeligt ved booking og fremsendes også i både bookingbekrÊftelse og påmindelse.

PÃ¥ dagen meldte du fÞrst afbud grundet arbejde. EfterfÞlgende oplyste du, at du alligevel Þnskede at fastholde tiden. Vi bekrÊftede, at mÞdet fortsat kunne gennemfÞres — ogsÃ¥ hvis du afspadserede — sÃ¥ lÊnge rammerne for en online forundersÞgelse var pÃ¥ plads. PÃ¥ dette modtog vi ingen tilbagemelding.

Kort efter skrev du, at vi blot kunne sende en faktura. Vi forsÞgte fortsat at afklare situationen og sÞge at finde en lÞsning, men modtog ikke yderligere svar.
Det sidste, vi derfor hÞrte fra dig, var, at vi skulle sende en faktura.

Selvom den sidste besked reelt var et afbud, valgte vi alligevel at prioritere at sidde klar på det aftalte tidspunkt for at give mulighed for, at mÞdet kunne gennemfÞres, hvis du Þnskede det. Der blev imidlertid ikke oprettet kontakt fra din side, og vi blev heller ikke kontaktet telefonisk, via SMS eller mail ved eventuelle tekniske udfordringer.

Når en reserveret tid ikke benyttes, har vi ved så kort varsel ikke mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Klinikken står derfor med et hul i kalenderen, hvor behandleren fortsat har afsat sin arbejdstid, som ellers kunne vÊre tilbudt en anden klient. Fakturaen er derfor fremsendt i henhold til de vilkår, der er accepteret ved booking, og som gÊlder ens for alle klienter.

DÃ¥rlig service her fra

Dårlig service her fra. Har kÞbt klippekort til 5 gange som bliver trukket den 1 hver mdr. melder mig syg med opkast 26 timer fÞr min tid og afligevel får jeg en regning på 1000 kr og de får jo penge for den gang jeg ikke kommer da det trÊkkes automatisk synes det er mega dårlig service når det er pga opkast og dårlig mave

2025幎12月1日

KÊre Vicki.

Jeg er noget uforstående overfor din anmeldelse.
Vores afbudspolitik er blevet tydeligt gennemgået med dig ved opstart af forlÞbet, hvor du har underskrevet, at du er indforstået med, at dette er de gÊldende betingelser for booking i klinikken.
Derudover modtager alle klienter to påmindelser forud for hver aftalte tid.
Forud for dit afbud er der sendt i alt syv mails til dig med information om vores afbudsregler. – Udover dine bookingbekrÊftelser, hvor det ogsÃ¥ tydeligt fremgÃ¥r.

Jeg vil samtidig gerne uddybe forlÞbet og rette et par misforståelser, så du har de korrekte oplysninger.

Du mister ikke en behandling
Det er vigtigt for mig at slå fast, at du ikke mister et klip eller en behandling.
Du har fortsat dine klip tilbage, og intet af det, du har betalt for, går tabt.

Hvorfor vi ikke må behandle, når du er syg
Selvom du naturligvis skal melde afbud ved sygdom – hvilket du ogsÃ¥ gjorde helt korrekt – er det vigtigt at forstÃ¥, hvorfor behandlingen ikke kan gennemfÞres, nÃ¥r man har symptomer som opkast, feber, virus eller infektion.
Det handler fÞrst og fremmest om din egen sikkerhed, din tryghed og behandlingens kvalitet:
• Kroppen tager ikke imod behandlingen som normalt ved sygdom, og effekten af Onda bliver markant forringet.
• man kan risikere at blive svimmel, utilpas, få kvalme eller generelt dårligere under/efter behandlingen, hvis der behandles når man er syg.
• immunforsvaret er belastet, og varmeenergien kan presse kroppen yderligere
• vi mÃ¥ ikke udsÊtte andre klienter eller personale for smitte
Derfor må og kan vi ikke gennemfÞre Onda Coolwaves behandlinger, når en klient er syg.

Hvorfor der opkrÊves afbudsgebyr – ogsÃ¥ ved sygdom
Selvom sygdom aldrig er noget, man kan planlÊgge, gÊlder vores afbudsregler stadig, fordi:
• din tid har vÊret booket i flere mÃ¥neder.
• det med så kort varsel ikke er muligt at give tiden til en anden klient.
Derfor opkrÊves der gebyr ved afbud inden for 48 timer – uanset Ã¥rsag.
Vi modtog dit afbud 24 timer fÞr.

Susanne HjÞllund Kjeldsen
Klinik 81

Onda Coolwaves på nedre del af ansigtet

Jeg har fået fire behandlinger med Onda Coolwaves i ansigtet hos Klinik 81 og er utrolig glad for resultatet. Jeg har altid haft svÊrt ved at tabe fedt i ansigtet, men efter behandlingerne kan jeg tydeligt se, at mit ansigt er blevet slankere. Susanne som har udfÞrt behandlingerne er utrolig dygtig og får én til at fÞle sig tryg under hele forlÞbet. Kan klart anbefales!

2025幎4月25日

KÊre SN.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord!
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du er sÃ¥ glad for bÃ¥de forlÞbet og resultatet efter dine Onda Coolwaves-behandlinger i ansigtet 💫
Det betyder meget, at du har fÞlt dig tryg hele vejen igennem – det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker, at alle skal have det hos Klinik 81.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din tillid 💖

Susanne
Klinik 81

Jeg har lÊnge vÊret ked af mine mormor

Jeg har lÊnge vÊret ked af mine mormor arme og de klassiske ryg deller under bh'en, som vi kvinder kender alt for godt til. Derfor opsÞgte jeg Klinik 81, da jeg havde set hendes annonce på Facebook.
Jeg havde selvfÞlgelig en form for skeptisk og tÊnkte det må vÊre for godt til at vÊre sandt. Derfor var det super lÊkkert at man kunne komme ind til en uforpligtende samtale og blive velinformeret om hvordan " maskinen" fungere. ᅩ
Efter allerede fÞrste behandling måtte jeg smide alt min skeptisk vÊk. Hele 10cm mindre var jeg blevet omkring bh'en og ca 2-3 cm om armene ᅩᅩ yeah yeah.. Jeg kunne også tydelig se på fÞr og efter billederne hvor stor en forandring der var.
Udover det så bliver man taget godt imod på klinikken og der bliver virkelig brugt grundig tid på en.
Jeg vil helt klart anbefale klinikken og dens resultater

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Onda Coolwaves behandling af dobbelt hage

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på klinik 81. Jeg har i mange år vÊret ked af min dobbelt hage og til trods for sund livsstil og masser af motion, var det et af de eneste steder, jeg ikke kunne se ud som jeg gerne ville, jeg bestilte derfor en tid på klinik 81 til Onda Coolwaves behandling og fra fÞrste behandling til tre uger senere kunne jeg allerede se tydelige resultater. Jeg fik i alt tre behandlinger og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har gjort for mig selv i mange år.
Jeg giver klinik 81 min varmeste og allerbedste anbefaling.

2025幎5月15日
自発的なレビュヌ

Onda Coolwaves havde ikke den store effekt

Behandlingerne med Onda Coolwaves havde ikke en sÊrlig stor effekt hos mig. Dette til trods for, at jeg har er fysisk aktiv flere gange om ugen og overvejende sund livsstil. For mig var det en dyr fornÞjelse med meget lidt effekt. Det var svÊrt at få tider i den sidste etape af mit forlÞb grundet travlhed. Personalet er utrolig venlige, men da behandlingerne ikke havde den Þnskede effekt, kan jeg desvÊrre kun give 2 stjerner.

2025幎3月4日

klinik81.dk からの回答

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse.

Onda Coolwaves arbejder ved hjÊlp af mikrobÞlger, som påvirker fedtceller og bindevÊv i dybden. Kroppen nedbryder herefter gradvist de påvirkede fedtceller, og processen sker derfor over tid.

Resultaterne kan variere fra person til person, da både udgangspunkt, vÊvstype, hormonelle forhold og andre individuelle faktorer spiller en rolle for, hvordan kroppen responderer på behandlingen.

Ud fra vores faglige vurdering undervejs i dit forlÞb kunne vi se en udvikling i området, som lå inden for det forventelige for behandlingen.
Samtidig er vi naturligvis opmÊrksomme på, at oplevelsen af resultatet kan vÊre forskellig fra person til person.

I forhold til tider anbefaler vi altid, at man fra start eller lÞbende booker sine tider i god tid, så vidt muligt, for at sikre et sammenhÊngende forlÞb samt tider på Þnskede dage og tidspunkter.
I perioder med ekstravhÞj efterspÞrgsel kan der ellers vÊre fÊrre ledige tider.

Vi sÊtter pris på din feedback og er glade for, at du har oplevet personalet som utrolig venlige.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。