レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

⭐⭐⭐⭐⭐ Fem stjerner er overhovedet ikke nok!! Frederikke som ejer KlinikFuko er UDEN TVIVL verdens bedste behandler. Jeg har efterhÃ¥nden fÃ¥et mange behandlinger af Frederikke og kommet der mange... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvorfor kun 5 stjerner? Betjeningen vejledning og mÃ¥den man tages i mod pÃ¥ fortjener meget mere end 5 stjerner. Fik ved mit fÞrste besÞg lavet 2 piercinger og har booket tid til en mere. Klart en... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Klinik Fuko specialiserer sig i tandsmykker, eyelash extensions, brow lamination og voksbehandlinger. Vores erfarne team kombinerer Êstetik, kvalitet og sikkerhed for at levere de bedste resultater. Vi bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre en tryg og behagelig oplevelse. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi glÊder os til at byde dig velkommen!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

Jeg tabte min nÊse ring i kloakken

Jeg tabte min nÊse ring ned i kloakken og var fuldt parat pÃ¥ at kÞbe en ny. Men sÃ¥ bliver jeg mÞdt med et smil og et grin fra klinikkens dejlige ejer, Frederikke (da jeg mÃ¥tte sÊtte en Þrering i nÊsen for at stoppe hullet fra at lukke. Not my best look🀧) – og en ny nÊse ring, free of charge!
Med denne oplevelse, oveni den fantastiske service jeg fik bÃ¥de med min nÊse piercing OG navlepiercing, kan jeg kun anbefale Klinik Fuko!!😍

2026幎4月6日

Klinikfuko からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at du hyggede dig lige så meget som jeg gjorde <3 Og godt vi fandt en lÞsning
KÊmpe mange gode hilsner fra mig <3

VERDENS BEDSTE FREDERIKKE & KLINIKFUKO

⭐⭐⭐⭐⭐
Fem stjerner er overhovedet ikke nok!! Frederikke som ejer KlinikFuko er UDEN TVIVL verdens bedste behandler. Jeg har efterhÃ¥nden fÃ¥et mange behandlinger af Frederikke og kommet der mange gange, bÃ¥de i Vejle men ogsÃ¥ i Kolding. Det har bÃ¥de vÊret eyelash exentions, brow lamination, lashlift samt 5 piercinger indtil videre. Jeg kan ikke forestille mig at komme til andre end Frederikke. Hun er det sÞdeste, sjoveste og skÞnneste menneske, og jeg glÊder mig hver evig eneste gang jeg skal hen til Frederikke!! 🊋💗☺

2026幎3月17日

Klinikfuko からの回答

Tak Signe, hvor er det rÞrende at lÊse så fin en anmeldelse fra dig <3 Tak for dig og kÊmpe knus!

Bedste klinik nogensinde!

Bedste klinik nogensinde!! Simpelthen sÃ¥ sÞde mennesker🀩 FÃ¥r lavet bryn og vipper af Frederikke, hun er simpelthen sÃ¥ skide dygtig, vipperne holder i sÃ¥ langtid, og de er sÃ¥ smukke! Brynene spiller ogsÃ¥ bare! Kan give min varmeste anbefaling💖

2026幎4月2日

Tusind tak for din virkelig sÞde anbefaling! Den gÞr mig enormt glad <3

Hvorfor kun 5 stjerner

Hvorfor kun 5 stjerner?
Betjeningen vejledning og måden man tages i mod på fortjener meget mere end 5 stjerner.
Fik ved mit fÞrste besÞg lavet 2 piercinger og har booket tid til en mere. Klart en anbefaling
(Patricia lavede mine og også Jensen jeg har booket ved nÊste gang.

2026幎3月12日

Klinikfuko からの回答

Hvor er det bare en fin anmeldelse Sabrina, tusind tak! Det glÊder vi os rigtig meget til <3

The girl who did my piercing was so

The girl who did my piercing was so nice, and I felt comfortable and happy throughout the whole experience. She even helped me practice my danish🫶🏻 and the piercing is beautiful!

2026幎3月11日

Thank you so much! This really warms our hearts <3

Danmarks skÞnneste klinik

Frederikke og hendes hold er de skÞnneste menesker, fra sekundet man trÊder ind i klinikken til man går ud igen bliver man mÞdt af kÊrlighed og grin, jeg har 20 piercinger af dem 17 er lavet af Frederikke og co, og hvert enkelt er lavet perfekt, man får rådgivning fra alt til placering hvilke smykker der ville passe godt til hvad man allerede har og aftercare 100% Danmarks bedste piercer

Klinikfuko からの回答

TAK Nova! Fordi du har lavet en så virkelig fin anmeldelse, der rammer os lige i hjertet <3 Vi nyder at grine med dig!

Klinik Fuko er det absolut bedste sted

Klinik Fuko er det absolut bedste sted nÃ¥r det gÊlder bÃ¥de piercinger og vipper 💞

Har fået lavet vipper ved Frederikke, som iÞvrigt er den sÞdeste og mest rolig person du kan komme til, over flere år - jeg er dsv flyttet vÊk, men savner det hver dag! (Tager gerne turen fra kbh til Vejle hvis jeg skal have vipper igen)

Har ogsÃ¥ fÃ¥et lavet nogle piercinger hos dem, det var skÞnne Mille der lavede dem pÃ¥ mig der🥰

Begge piger er totalt dygtige til hvad de laver, og er sikker på at de andre dejlige damer på holdet er prÊcis lige så dygtige

Det er et skÞnt sted!
Jeg kan kun anbefale dem

Klinikfuko からの回答

Tusind tak for din meget meget fine anmeldelse Julie. Det gÞr os virkelig glade! <3 Forhåbentligt vi får muligheden for at lave dine vipper igen <3

God oplevelse med piercinger

Har fået lavet to piercinger ved Klinik Fuko og er meget tilfreds. Virkelig god service og intet at klage over. Har fået lavet piercinger flere steder men intet slår min oplevelse ved Klinik Fuko. Klart en anbefaling!

2025幎9月24日

Klinikfuko からの回答

Det var store ord som vi sÊtter rigtig meget pris på. KÊmpe mange gange tak Michelle <3

Jeg har fået lavet 8 piercinger

Jeg har fået lavet 8 piercinger herinde, og alt er bare SÅ godt!
10/10 kunde service
10/10 kommunikation under at skulle have lavet en piercing
10/10 medarbejder

De er allesammen mega sÞde🥹💜

Klinikfuko からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Isabella <3 Vi er meget glade for at du har haft nogle gode oplevelser i klinikken!

Mega fed service og mega fed energi og

Mega fed service og mega fed energi, de er Êrlige og de “laver”ikke bare en o hvis ikke de har lÊrt dem, har vÊret afsted 3 gange nu og ser allerede frem til nÊste

2026幎3月17日

Det er jeg enormt glad for at hÞre. Tusind tak for din anmeldelse Tina <3

Kvalitet og personlighed i top

Jeg har fået forskellige behandlinger hos Frederikke. Uanset om det har vÊret det ene eller det andet, så har hun altid taget sig god tid og kvaliteten er altid i top. Siden jeg begyndte at få lavet vipper, har jeg aldrig brugt andre, for de lever simpelthen ikke op til Frederikkes niveau.

Derudover er Frederikke bare altid sÞd, sjov og smilende.

2025幎6月30日

Tusind tak for din meget sÞde anmeldelse LÊrke <3

Jeg har både fået lavet piercing og

Jeg har både fået lavet piercing og fået lavet vipper hos dem, mens jeg boede i Jylland, og har kun haft gode oplevelser. Der er trygge rammer og hÞj hygiejne i klinikken. Hvis jeg stadig boede i Jylland, ville jeg helt klart fortsÊtte med at komme der. ❀

Klinikfuko からの回答

Det er jeg glad for at hÞre Nanna <3 Vi ville elske at lave dine vipper igen!

Jeg har brugt Klinik Fuko til vippe- og

Jeg har brugt Klinik Fuko til vippe- og brynbehandlinger og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok! Frederikke er utrolig varm, hjÊlpsom og super dygtig til sit hÃ¥ndvÊrk – man er altid i de bedste hÊnder. Personalet mÞder dig altid med et smil, og stemningen i klinikken er bare helt sÊrlig. Hvis du leder efter en behandler du kan stole pÃ¥, er det her stedet! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月16日

Din anmeldelse betyder meget for os i klinikken. Tusind tak Mathilde <3

Voks og piercing

Jeg fik vokset ben af Frederikke (indehaver af klinik Fuko) og kan kun sige at jeg er så tilfreds med resultatet og hendes professionelle tilgang, jeg fÞlte mig meget tryg.

Desuden kÞber jeg alle mine Þre smykker hos hende, da kvaliteten bare er over standarden for hvad jeg kan få i andre butikker.

De piercinger der er lavet på mig, har jeg aldrig haft problemer med - og jeg har fulgt den efterpleje vejledning jeg har fået i klinikken.

2026幎2月13日

Klinikfuko からの回答

Det er dejligt at hÞre du har haft gode oplevelser hos os. Tusind tak for din anmeldelse Mille <3

10 ud af 10 oplevelse

10 ud af 10 oplevelse. I klinik fuko er der altid smil, godt humÞr og behagelig stemning.
Har fÃ¥et lashlift og brow lamination med det flotteste resultat! Og er blevet piercet med professionel hÃ¥ndtering. Kan klart anbefales 👏🏌

2025幎5月10日

Det er vi enormt glade for. Tusind tak for din anmeldelse Pernille <3

Virkelig hÞj faglig kvalitet🥇

Virkelig hÞj faglig kvalitet🥇

Jeg har fÃ¥et bÃ¥de piercing og vipper pÃ¥ et meget professionelt niveau, og det er tydeligt, at Frederikke Nikoline og Patricia er uddannede sygeplejersker – det ses i kommunikationen, hygiejnen og den mÃ¥de, man bliver mÞdt på🀗

Klinikken i Kolding er samtidig utrolig indbydende🀩

Klart et sted, jeg vil anbefale!

2026幎3月13日

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at hÞre <3

Klinik Fuko er uden tvivl et besÞg vÊrd🎀

Klinik Fuko får min varmeste anbefaling❀
Frederikke har igennem de sidste mange år lavet mine vipper, og der er ikke andre jeg tÞr lade arbejde omkring mine Þjne end hende. Hun er sindssygt professionel, og hun er virkelig et behageligt menneske at vÊre omkring, og hun er super dygtig til sit fag. Igennem tiden har jeg også fået lavet mine Þjenbryn og fået forskellige voksbehandlinger - altid med stor tilfredshed!
Jeg elsker at komme i Klinik Fuko, hvor der altid er sÞdt personale, god stemning og en rigtig dejlig energi🌞

2026幎3月16日

Din anmeldelse gjorde os rÞrte i klinikken. Tusind tak Emilie <3

10/10 min yndlings sted at komme

Frederikke var så imÞdekommende at man med det samme fÞlte sig hjemme. Stemningen var fantastisk og rolig med det sÞdeste personale, som sÞrgede for en god oplevelse og service.
Jeg ville hver gang vÊlge dette sted 🥰

2026幎1月14日

Det er vi meget glade for at hÞre, Louise! Tusind tak for din anmeldelse <3

Kanon service

Kanon service. Rigtig fin klinik, hvor man fÞler sig så velkommen. SkÞnneste piercer, der har styr på faget, og får en til at fÞle sig i trygge hÊnder ❀ Klinikfuko og isÊr Frederikke har min varmeste anbefaling!

2025幎7月26日

Klinikfuko からの回答

Tusind tak Ida <3 Tak for din anmeldelse!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。