Mijn oude klompen 'Aigle Men, maat 43' zijn versleten, dus ik bestel een nieuw paar met dezelfde maat. Die blijken te klein, dus retourneer ik dit paar en ontvang prompt uw bevestiging hiervan. Dan vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snelle levering en de Scholl clogs zitten heerlijk. Kleur op de website komt overeen met de daadwerkelijke kleur. Dit is niet bij alle websites het geval!
Nu al verschillende keren medische klompen besteld .Goede service .Als ze er niet zijn nemen meteen contact op via mail voor een andere keus of terugboeking geld. Betrouwbaar .Kwaliteit super mooi en... ãã£ãšèŠã
Ik had een stel klompen van jullie gekocht in mei 2025 in november 2025 was de rechter klomp over de volle breedte van de voorvoet finaal doorgebroken/ gescheurd ik ben toen met jullie in contact geko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Klompenexpert ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie klompen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar medische klompen, tuinklompen, werkklompen of juist klompsloffen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. De klompen op onze website zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hierdoor kunt u lange tijd blijven genieten van een aankoop van onze topmerken. Bekijk snel de volledige collectie.
Klompenexpert.nl
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Achteraf betalen
- Wij bieden u de service om achteraf te betalen.
- Groot assortiment
- Wij hebben een groot assortiment in de vele verschillende soorten klompen die bestaan.
- Gratis verzending
- Vanaf 50,- nemen wij de kosten voor het bezorgen op ons.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima product
Prima product, prima bedrijf, alleen flauw dat mijn kortingscode één dag te laat niks meer opleverde.
BESTELLEN GING MAKKELIJK
Snelle verzending en wordt goed op deâŠ
Snelle verzending en wordt goed op de hoogte gehouden van de status.
Helaas waren de medische klompen van mijn eerste bestelling te klein. Nieuwe besteld en te kleine geretourneerd.
Tevreden klant
Artikels zijn zoals verwacht, goede kwaliteit,snelle levering,duidelijke informatie,interessante prijzen
Klompen vlot en tijdig geleverd
Klompen vlot en tijdig geleverd. Zien er uit zoals plaatje. Had maat groter besteld maar is toch nog steeds te nauw voor mijn brede voorvoet. Hopelijk lopen ze nog uit. Qua grootte wel goed.
Uniek dat dit bedrijf fleurige mooieâŠ
Uniek dat dit bedrijf fleurige mooie klompen heeft in maat 44, voor vrouwen. Helaas leef ik op grote voet en daarin is absoluut geen uitzoek. Ja heren klompen en unisex, maar die zijn te breed want dat zijn mannen voeten! Ik heb ze al eerder besteld en ze lopen fantastisch. Blijven goed in vorm en ik loopt er prima 11.000 stappen of meer mee op een dag. Snelle service en goed verpakt, kwaliteit en voor iedereen aan te raden in de zorg.
Helaas was de klomp smaller dan gedachtâŠ
Helaas was de klomp smaller dan gedacht en moest ik ze retour zenden.
Het retourlabel aangevraagd en gratis retour gestuurd.
Snelle levering, helaas paste het niet goed bij mijn voeten. Voor retour moet ik wel 9,00 betalen voor de post. Groot minpunt
Heb je een probleem? Dan wordt dat opgelost!
Foutje in de productie van een schoen. Heel erg goed geholpen door de klantendienst om een ander paar te verkrijgen. Levering is steeds correct en duurt niet te lang. Altijd fijn om bij Klompenexpert te winkelen!
Prima service
Schoenen besteld, zeer snel geleverd, retour zenden (wegens te grote maat), ging gemakkelijk via bijgevoegd retourneer formulier. Nieuwe bestelling ging even snel, en was helemaal correct. Prima service dus.
Bestelling is de dag erna al geleverdâŠ
Bestelling is de dag erna al geleverd zoals voorgeschreven
Snel geleverd prima product
Goed artikel, snelle bezorging
Veel keuze, goede omschrijving en maattabel. Gekozen voor Crocs Bistro, bevallen heel goed. Ook nog heel snel bezorgd, zaterdag besteld maandag ontvangen.
Wat een topsite moet super fijneâŠ
Wat een topsite moet super fijne klompen. De levering was niet normaal snel, snelle mail communicatie, alles was top!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã