Meget hjÊlpsom og imÞdekommende hjÊlp
Meget hjÊlpsom og imÞdekommende hjÊlp. Tak for det. Og hurtig og kompetent respons
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Hurtigt svar og vurdering, der hjalp mig med at finde ud af, hvad mit nÊste trÊk skal vÊre. Tak for hjÊlpen, Kristian.
Vi var helt på bar bund ift en arvet mÞntsamling, så vi havde brugt for en vurdering af det vi havde, og det må man sige vi fik, Kristian var så hjÊlpsom og tålmodig, tog sig god tid, så vi fik så meget viden at gå videre med.
Kan kun anbefale stedet ð
Fast delivery, good prices and big variety of items.
Virkelig hurtig til at svare på mail og super hjÊlpsom. Anbefaler at skrive til km-monthandel hvis du har spÞrgsmål til mÞnter fremadrettet. 5/5 herfra
Det er tredje gang jeg handler hos KM mÞnthandel, og ligesom de to forrige gange har det vÊret en god oplevelse. Et godt og bredt sortiment af sedler og mÞnter fra Danmark og resten af verden. Varerne er helt som de skal vÊre og service er i top! Troede min ordre var gået i stå, og skrev derfor til KM. Havde et par spÞrgsmål angående min ordre og Kristian svarede tilbage nÊsten med det samme. Kan varmt anbefales.
Jesper
Stort udvalg - Gode priser - Hurtig og sikker levering.
God personlig service.
Ikke sidste gang jeg handler med Kristian.
Mvh. Kent
perfect shop for collectors, seller is very knowledgeable and friendly also prices are good
Super venlig og professionel betjening! Desuden hurtig og sikker levering! Her vil jeg helt sikkert handle igen:)