Tego siÄ nie spodziewaÅem !!! KupiÅem prawidÅo do rozciÄ gania butów i w przesyÅce nie byÅo 4 "czarnych guziczków" . WiÄc napisaÅem e-mail z proÅbÄ o dosÅanie tych "guziczków". Dzisiaj kurier przekaza... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VéletlenÃŒl 2Ãér rendeltem meg a terméket,Ãrtam az ÃŒgyfélszolgálatnak ,szinte azonnal segÃtettek,törölték a második rendelésem.Tartották a szállÃtási idÅpontot. Unokáim remélem örÃŒlni fognak az ajándé... ãã£ãšèŠã
Do zÅoÅŒonego telefonicznie zamówienia za pobraniem doÅoÅŒono drugi egzemplarz produktu bez kosztów dostawy, chociaÅŒ nie informowano mnie o tym ani w SMsie, ani mailowo. O drugiej przesyÅce dowiedziaÅam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pierwszy raz zamawiaÅam w Firmie Koaloshop i DziÄkujÄ za szybkÄ realizacjÄ mojego zamówienia . UrzÄ dzenie do ogrodu w peÅni speÅnia moje oczekiwania .BÄdÄ polecaÄ zakupy w Waszej Firmie.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We make online shopping easier! International distributor of impulse goods.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Åœe můşou plnÄ důvÄÅovatKoala shopu
Rychlé dodánÃ,kvalita vÜrobku
narzÄdzie do zakÅadania skarpety
kupiÅem po raz pierwszy produkt do zakÅadania skarpety. Ja poniewaÅŒ mam zwyrodnienie zaawanasowane, wiÄc mam trochÄ problemy z naukÄ . Ale to pewnie kwestia treningów
Trusted shop !!!
ððððððððððð
Ð¢ÐŸÐ²Ð°Ñ Ð²ÑпПлМеМ МекаÑеÑÑвеММП!РеклаЌаâŠ
Ð¢ÐŸÐ²Ð°Ñ Ð²ÑпПлМеМ МекаÑеÑÑвеММП!РеклаЌа ÑаÑÑ ÐŸÐŽÐžÑÑÑ Ñ ÐŽÐµÐ¹ÑÑвОÑелÑМПÑÑÑÑ!ÐÑП пÑПÑÑП ПбЌаМ лÑЎей!
NápaditosÅ¥ a snaha vlastniÅ¥ nieÄoâŠ
NápaditosÅ¥ a snaha vlastniÅ¥ nieÄo takéto..
Po prostu sprawnie i rzetelnie
You sent me wrong color.
You sent me wrong color.
The second you are three times more expensive than TEMU. TEMU IS BUYING THE SAME ITEMS IN CHINE, YOU ARE BUYING FROM POLAND , AND IT IS MAKING IN CHINE.
GOOD TO KNOW AND INFORM THE OTHER POTENTIAL BUYERS.
SO SAD.
szybka dostawa
not correct sale
the product from the pitcure is not product wich was delivered to mee; problem with delivery, 10 days to late
róŌa dla ukochanej
uczciwoÅÄ reklamy, terminowa dostawa przesyÅki, nasz pierwszy kontakt z firmÄ - jesteÅmy zadowoleni
Tego siÄ nie spodziewaÅem !!
Tego siÄ nie spodziewaÅem !!! KupiÅem prawidÅo do rozciÄ
o dosÅanie tych "guziczków". Dzisiaj kurier przekazaÅ mi CAÅY KOMPLET (te guziczki, których wartoÅÄ ok 2 zÅ. wraz z DRUGIM PRAWIDÅEM, którego wartoÅÄ to 69 zÅ.
Zatem moÅŒna ÅmiaÅo powiedzieÄ, ÅŒe ten Sklep dba o klienta na 200%, a moÅŒe wiÄcej. DziÄkujÄ bardzo za prezent - dodatkowe prawidÅo. :) :) :)
Naszyjnik
ZamówiÅam naszyjnik który miaÅ byÄ ze stali szlachetnej i co... Po kilku godzinach noszenia ÅaÅcuszek caÅy czarny... Plus taki ÅŒe szybko sprawa zostaÅa zaÅatwiona i dostaÅam zwrot pieniÄ
ÅŒków w ten sam dzieÅ.
Fiw sprawie zwrotu lub wymiany czyâŠ
Firma w sprawie zwrotu lub wymiany czy w braku dostarczenia jest wysoce niewiarygodnÄ .proponuje pozew zbiorowy.KOALA pod sad

koaloshop.com ããã®åç
Witam to co przyszlo to coÅ strasznegoâŠ
Witam to co przyszlo to coÅ strasznego miaÅ byÄ pÅaszcz a przyszlo ohydne a materiaÅ coÅ sztucznego. ChcÄ zrobiÄ zwrot ale nie mogÄ ÅciÄ gnÄ Ä formularza i nie mam adresu na jaki mam odesÅaÄ niby pÅaszcz. ProszÄ o pomoc jak mam to zrobiÄ. ZapÅaciÅam za ten bubel 229 zÅ. I bojÄ siÄ ÅŒe to stracone i nie do odzyskania pieniÄ dze a bogaczem nie jestem.

Nespokojenost s vÜrobkem
DobrÜ den, s vaÅ¡im vyribkem jsem hluboce sklamana, jelikoz sotva jsem si navlekala návlek na nohu, zaÄalo odpadavat nÄco kovového co bylo v orteze a kdyz jsem si navlek navlekla hned se mi shrnul, takze vubec nesplnuje co má. Tudiz bych rada vyrobek vratila a odstoupila od smlouvy. Nejsem tak bohatá abych vyhodila 424 KÄ za nÄco co nenà funkÄnÃ. Proto şádám o vrácenà penÄz. S pozdravem Etela Sochorcová

Produkt zgodny z oczekiwaniami
Produkt zgodny z oczekiwaniami. Dostawa terminowa. Rzetelna obsÅuga,
Zamówiony i opÅacony towar 19.07.2023âŠ
Zamówiony i opÅacony towar 19.07.2023 do dziÅ nie zostaÅ wysÅany. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedajÄ
cym: tel. nie jest dostÄpny, na 2 maile brak odpowiedzi, brak reakcji na fb i messengerze.
Czy ta firma oprócz przyjÄÄ kasy jeszcze coÅ robi?
A moÅŒe juÅŒ siÄ zlikwidowaÅa?

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã