Jeg har haft en super god oplevelse med Kobra KÞreskolen og Joakim som kÞrerlÊrer! :-) Han har altid vÊret fleksibel med tider og vÊret god til at mÞde ens behov ð
Fantastisk oplevelse hos Kobra KÞreskole! Jeg kan klart anbefale Kobra KÞreskole til alle, der skal tage kÞrekort. Jeg bestod bÃ¥de teoriprÞven og den praktiske prÞve i fÞrste forsÞg, og hele f... ãã£ãšèŠã
I had a great experience with this driving school, especially thanks to Joakim. He was patient, calm, and explained everything clearly, which made learning to drive much less stressful. Joakim was al... ãã£ãšèŠã
Mega fed oplevelse hos Joakim, ikke bare selve det faglige og praktiske men ogsÃ¥ super hyggelig og imÞdekommende person. Teori bliver lavet med stor faglighed hvor alle bliver set men ogsÃ¥ lidt sjov h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Når du vÊlger Kobra KÞreskolen, vÊlger du kvalitet og erfaring. Vi er specialiserede i at undervise unge elever og sikre, at de bliver gode og ansvarlige bilister. Vores professionelle instruktÞrer, moderne undervisningsmetoder og fleksible kÞretider gÞr os til det bedste valg for dig, der Þnsker at få dit kÞrekort på en hurtig og effektiv måde. Vi har den holdning at der skal vÊre plads til alle også dem som har det svÊrt, af den ene eller anden årsag. Vi har tolke tilknyttet kÞreskolen, så der kan tolkes til teori eller under kÞrsel hvis det skulle vÊre nÞdvendigt. Derudover har vi kontor personale, det betyder at kÞrelÊrern ikke hele tiden sidder og taler med kunder under kÞrelektionerne, det gÞr at der er fokus på den enkelte elevs indlÊring i bilen. Vi er plaseret midt i Ringsted by på Tinggade 11, i lyse og lÊkre lokaler, projektoren sÞrge for det store skarpe billede og kÞleskabet de kolde drikkevare, kÞrelÊren sÞrger for undervisning på i hÞj kvalitet, så hÞj at vi tÞr garenter beståelse i fÞrste forsÞg til den praktiske prÞve.
Tinggade 11, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@kobra-koreskolen.dk
- kobra-koreskolen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
DANMARKS BEDSTE KÃRESKOLE!
Fantastisk oplevelse hos Kobra KÞreskole!
Jeg har netop afsluttet mit kÞrekortforlÞb hos Kobra KÞreskole, og det har uden tvivl vÊret den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget! Her er du ikke bare et nummer â du bliver mÞdt som den, du er.
Min kÞrelÊrer, Joakim, kan jeg ikke anbefale nok! Han var utroligt tÃ¥lmodig og rolig, uanset hvilke fejl man lavede. Han forklarede tingene pÃ¥ en enkel og forstÃ¥elig mÃ¥de, sÃ¥ alle kunne fÞlge med â ogsÃ¥ hvis noget skulle gentages flere gange.
Alicia, der sidder pÃ¥ kontoret, er en af de sÞdeste mennesker, jeg nogensinde har mÞdt. Hun brÊnder virkelig for at hjÊlpe eleverne og svarer altid venligt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l â uanset hvor smÃ¥ eller dumme de mÃ¥tte lyde.
ForlÞbet har vÊret en fantastisk oplevelse, og jeg kommer til at savne bÃ¥de de hyggelige teoritimer og kÞretimerne. Hvis du overvejer, hvor du skal tage dit kÞrekort â vÊlg Kobra KÞreskole! Du vil ikke fortryde det.
KÊmpe anbefaling, også til generhverv.
KÊmpe anbefaling.
Kobra kÞreskole er ikke kun til de unge fÞrstegangs elever. Men også til os, der af den ene eller anden grund skal generhverve vores kÞrekort.
Alicia bÞd mig på bedste vis velkommen og gjorde mig tryg, fra vores fÞrste mÞde.
Joakim åbnede teorilokalet for mig, på tider der passede i min arbejdskalender. Det er for mig ingen selvfÞlge, at Joakim bruger tid kun på mig og min teori. KÊmpe respekt og ydmyg taknemmelighed, herfra.
Jeg har fra fÞrste fÊrd, fÞlt mig i trygge hÊnder.
Joakims rolige vÊsen, hjalp mig til ikke at forsvinde helt ind i nervÞsiteten. Og da jeg gjorde, fik han "kaldt mig tilbage til bilen" inden motorsagkÞndige ankom.
Alicia og Joakim er begge nogle fantastisk behagelige mennesker, som jeg gerne anbefaler.
Bedste kÞreskole!!!
Jeg vil gerne dele min oplevelse med kobra kÞreskole fordi jeg lige har bestået! Det har virkelig vÊret en fantastisk rejse, og jeg må sige, at min kÞrelÊrer har vÊret super sÞd og sjov.
Fra fÞrste lektion fÞlte jeg mig virkelig godt tilpas. Min kÞrelÊrer har en måde at gÞre tingene sjove på, selv når vi arbejdede med de svÊreste manÞvrer. Han har altid haft et smil på lÊben og det gjorde at jeg ikke blev nervÞs, selvom jeg var lidt spÊndt i starten. Hver gang vi kÞrte kunne jeg mÊrke at jeg lÊrte noget nyt, og det var aldrig kedeligt.
Det jeg virkelig satte pris på var hans tålmodighed. Når jeg lavede fejl, tog han sig tid til at forklare tingene igen og igen og han gav mig altid opmuntrende ord. Det gjorde at jeg fÞlte at jeg kunne klare det selv når det var svÊrt. At bestå min kÞreprÞve var en kÊmpe lettelse, og jeg kunne ikke have gjort det uden hans hjÊlp.
Jeg vil helt klart anbefale denne kÞreskole til alle der overvejer at tage kÞrekort. Det har vÊret en sjov og lÊrerig oplevelse som man aldrig vil glemme. Tak til min kÞrelÊrer/kobra kÞreskole for alt!
En fantastisk oplevelse
Så har jeg endelig fået mit kÞrekort takket vÊre en fantastisk kÞrelÊre som slet ikke gav op på mig men tvÊrtimod var med hele vejen igennem
Klart en kÞreskole jeg kan anbefale
Man har det aldrig kedeligt hverken til teori eller kÞretime men tvÊrtimod har man det sjovt og så har man den bedste kÞrelÊre man kunne få som man altid kan tag sjov på ( man skal så os regnet med at få igen) som gÞre man er i gode hÊnder og at men er tryg som er det vigtigt ved at vÊlge den rigtige kÞreskole som helt klart er Kobra kÞreskole komme ihverfald tilbage igen når det er tid til mc kortet
Fantastisk kÞreskole!
Det har vÊret en rigtig god oplevelse!!!
Kobra kÞreskolen er rigtig imÞdekommende og fleksible. Teoriundervisningen er klar og tydelig, og der er altid plads til både de kloge og dumme spÞrgsmål. Der bliver også sÞrget godt for, at man er klar inden prÞven. KÞretimerne er også rigtig gode, og Joakim er flink og humoristisk, så man er ikke bange for at lave fejl og stille spÞrgsmål og lÊre.
Kan 100% anbefales, hvis du skal have kÞrekort og gerne vil have det sjovt og hyggeligt imens!
Nemt og hurtigt
God teori, gode folk, nemt at have styr på:)
Kobra KÞreskole â En oplevelse udover det sÊdvanlige!
* * * * *
Jeg har netop afsluttet mit kÞrekortforlÞb hos Kobra KÞreskole, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra start til slut har oplevelsen vÊret helt igennem fantastisk, og jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder hele vejen.
Min kÞrelÊrer, Joakim, var intet mindre end fremragende. Han var utroligt tÃ¥lmodig, dygtig til at forklare tingene pÃ¥ en klar og forstÃ¥elig mÃ¥de og gjorde alt for, at jeg skulle fÞle mig tryg bag rattet â selv nÃ¥r jeg lavede fejl. Hans rolige tilgang og evne til at booste selvtilliden gjorde en kÊmpe forskel.
Teoriundervisningen var lige så imponerende. Den var både engagerende og lÊrerigt, og det var tydeligt, at Joakim virkelig gik op i, at vi ikke blot skulle bestå, men også blive sikre og ansvarsfulde bilister.
Takket vÊre deres professionelle undervisning og dedikerede indsats bestod jeg både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Det har uden tvivl vÊret en af de bedste beslutninger at vÊlge Kobra KÞreskole!
Hvis du leder efter en kÞreskole, der prioriterer kvalitet, engagement og personlig stÞtte, så er Kobra KÞreskole det oplagte valg.
Jeg har netop gennemfÞrt mit generhverv
Jeg har netop gennemfÞrt mit generhverv af kÞrekort hos Kobra KÞreskolen, og jeg kan ikke rose dem nok! Servicen er i top, og hele forlÞbet var både professionelt og trygt.
Joakim, som var min kÞrelÊrer, er simpelthen fantastisk. Han er tålmodig, hjÊlpsom og har en utrolig ro, når han underviser. Man fÞler sig altid velkommen og godt guidet i undervisningen, uanset hvilket niveau man starter på.
På kontoret er Alicia også en kÊmpe stjerne! Hun er altid klar til at hjÊlpe og gjorde en stor indsats for at finde tider til min prÞve, der passede perfekt ind i min kalender. Kombinationen af Joakims rolige og professionelle undervisning og Alicias fantastiske hjÊlp og fleksibilitet gÞr hele oplevelsen hos Kobra KÞreskolen helt enestående.
ðTil forÊldre, der leder efter en kÞreskole til deres unge, kan jeg varmt anbefale Kobra KÞreskolen. Hvis I Þnsker et sted, der tager opgaven seriÞst og gÃ¥r op i hÞj kvalitet og regler, er det her stedet. Der findes mange kÞreskoler, men ikke som Kobra KÞreskolen, hvor sikkerhed og grundig undervisning er i fokus. Her kan I vÊre sikre pÃ¥, at jeres unge bilister er i trygge hÊnder.
Tak til bÃ¥de Joakim og Alicia for en fantastisk oplevelse â I gÞr et virkelig godt stykke arbejde! ð
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk oplevelse med Kobra KÞreskolen!
Jeg har lige afsluttet mit kÞrekort hos Kobra KÞreskolen, og jeg kan helt klart anbefale dem! Hele forlÞbet var professionelt og velorganiseret.
Min kÞrelÊrer, Joakim, var utrolig tålmodig og dygtig til at forklare tingene på en måde, der gjorde det let at forstå. Han sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og selvsikker bag rattet, selv når jeg lavede fejl.
Teoriundervisningen var også en fornÞjelse. Undervisningen var både informativ og engagerende. Det fÞltes som om, han virkelig interesserede sig for, at vi alle skulle bestå.
Alt i alt har det vÊret en super positiv oplevelse, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte Kobra KÞreskolen. Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er uden tvivl takket vÊre deres professionelle undervisning.
Fantastisk oplevelse hos Kobra KÞreskolen!
Fik mit kÞrekort mandag :) Tak til kÞrelÊren han er super dygtig og gjorde det hele nemt. Kan klart anbefales
Super kÞreskole!
Jeg var en del af det fÞrste opstartshold på KobrakÞreskolen, her i august. Jeg havde selv ventet med at tage et kÞrekort, fordi jeg blev nervÞs for, at det ville trÊkke ud, og koste for mange penge. Men det var en super oplevelse! Joakim og Alicia er sindssygt sÞde og venlige og er altid klar på at snakke om de ting der er svÊrt. Joakim går meget op at tingene er i orden og lovligt, samt billigt og hurtigt, og derfor er både en tryg, fair, lÊrerig og rar oplevelse at tage kÞrekort hos dem. Alicia sÞrger altid for det gode humÞr og man kan stille hende alle logistik spÞrgsmål, hun gÞr sit bedste for at få det hele til at gå op, hvis tiderne ikke passer eller der er nogle problemer med papirerne.
Jeg fÞler at dette er en kÞreskole hvor der er plads til en, og jeg fik både kÞrekortet forholdsvist billigt, og på under 3 mdr. - bestod det hele i fÞrste forsÞg.
Vil klart anbefale den, og hvis jeg skulle tage MC-kort, så ville jeg fortsÊtte her.
Joakim er en god kÞrelÊrer
Joakim er en god kÞrelÊrer, god kemi og man kan fÞle sig tryg ved ham. Jeg har hygget mig pÃ¥ alle mine kÞreture sammen med Joakimð
Jeg er glad for at jeg valgte, at flytte med Joakim og fortsÊtte mit kÞrekort hos hamð
Joakim var god til at tilpasse kÞretimerne efter hvad jeg har brug for at Þve mig på.
I forhold til kÞretimer var Kobra kÞreskole gode til at tilpasse mine kÞretimer efter mine arbejdstimer.
Man skal lytte til sin kÞrelÊrer i forhold til om man er klar til prÞverne og mange ekstra kÞretimer man skal have. For de kan se og mÊrke alt pÃ¥ en og se hvordan man udvikler sigðð
Joakim er super kÞrelÊrer og tålmodig.
Joakim er en rigtig flink og roligâŠ
Joakim er en rigtig flink og rolig kÞrelÊrer. Han er god til at forklare, og er altid klar på at svare på alle ens spÞrgsmål. Derudover er han humoristisk og altid klar på en god snak. Han er fleksibel og er god til at finde kÞretider, som passer ind i ens hverdag. Stor anbefaling herfra:)
Virkelig god oplevelse!
Jeg havde et lÊngere forlÞb med mit kÞrekort og startede faktisk ikke hos Joakim men en anden kÞrerlÊrer.
Jeg blev ramt af corona-nedlukningen og mit forlÞb tog defor lÊngere tid.
Den fÞrste kÞrelÊrer jeg var hos fungerede ikke godt for mig personligt. Han var ikke den bedste til at forklare hvis der ikke var noget man forstod og hvis man begik en fejl var det svÊrt at afkode hvad man havde gjort forkert.
Derudover var han ikke sÊrlig fleksibel og det betÞd at det var svÊrt for mig at få prÞver både teori- og kÞreprÞve.
Jeg bestod teoriprÞve hos ham anden gang, men da det tog for lang tid med kÞreprÞven valgte jeg at skifte.
Det var derimod en rigtig god oplevelse!
Jeg var ude og kÞre med Joakim et par gange hvor vi sammen fandt ud af hvad det var jeg lige skulle justere på. Han var tålmodig med en og forklarede alle de spÞrgsmål man havde.
Efter et par kÞretimer med Joakim tog jeg op til kÞreprÞve og bestod fÞrste gang.
Så en klar anbefaling herfra hvis du vil have en god oplevelse med dit kÞrekort!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. I kommer ikke til at fortryde det. God oplevelse, god service
Samt god kemi.
Joakim har altid vÊret den bedsteâŠ
Joakim har altid vÊret den bedste kÞrelÊrer. Han er meget flink, tålmodig, meget erfaren, rigtig god til at forklare og underviser på en rolig måde, og meget sjov / smilende person. Jeg bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang ( bil og MC).
Kan klart anbefale JOAKIM til alle der skal tage kÞrekort
Kan klart anbefales
Fik mit kÞrekort gennem Joakim kan klart anbefales ikke nok han er sindssyg god til at lÊre fra sig, så forsvarede han ogs mine enkle fejl til min sidste prÞve, som gjorde jeg endte med et kÞrekort i fÞrste hug.
Du kan vÊre sikker pÃ¥ at bestÃ¥ medâŠ
Du kan vÊre sikker pÃ¥ at bestÃ¥ med kobra kÞreskole!ðð
Jeg har lige bestået mit kÞrekort i fÞrste huk, takket vÊre Joakim!
Kan kun sige gode ting om mit kÞrekorts forlÞb, han sÞrger for man er helt klar til at bestÃ¥ sin kÞreprÞve fÞr man gÃ¥r op og hjÊlper med at Þve de ting man kunne have svÊrt vedð
Jeg har afsluttet mit kÞrekort pÃ¥ LeosâŠ
Jeg har afsluttet mit kÞrekort på Leos kÞreskole, hvor jeg havde Joakim som kÞrelÊrer. Han var en fremragende underviser og kÞrelÊrer. Han var meget fokuseret på lektionerne og at man fik en god lÊring ud fra den tid man havde med ham.