Vil klart anbefale andre at handle hos KoCardz. Hele processen forlÞb lige som den skulle. Super venlige, hjÊlpsomme og alle produkterne levede op til mine forhÃ¥bninger. Og sÃ¥ er priserne helt i orde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan ikke andet end at anbefale kocardz/Tolga. De har nok nogle af de bedste priser på markedet og deres kundeservice er bare i top! Kommer til at bruge dem i fremtiden.
Har haft den mest gode og generÞse korrespondance med en af ejerne. Han var super behjÊlpelig og holdt altid en ordentlig tone. Udover det sÃ¥ er deres udvalg og produkter gode, samt priserne. Det e... ãã£ãšèŠã
Nem og behagelig hjemmeside. Gode priser, og gode mennesker. Hurtig ekspedering af varer. Husk at kigge efter dem til diverse cardshows, også. Kan 100% anbefales.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos KoCardz handler det ikke kun om kort â det handler om passion, fÊllesskab og en tryg kÞbsoplevelse. Vi er to brÞdre med rÞdder helt tilbage til til 90'erne, og i dag driver vi KoCardz med ét klart mÃ¥l: at skabe den shop, vi selv savnede. Vi sÊlger Pokémon TCG-produkter til bÃ¥de samlere, investorer og fans, altid med fokus pÃ¥ fair priser og Êrlig rÃ¥dgivning, og vi arbejder for at skabe et stort og stÊrkt netvÊrk, som du ogsÃ¥ kan blive en del af. Vi arbejder konstant pÃ¥ at udvide sortimentet, og snart vil du ogsÃ¥ finde enkeltkort (singles), byttebÞrs, og produkter fra andre TCG-universer som Lorcana, Riftbound og One Piece. Hos os er kundeservice ikke en afdeling â det er en vÊrdi. Vi svarer personligt pÃ¥ alle henvendelser og elsker at hÞre om jeres mening, samlinger og pulls. Er det nogle sealed produkter eller singles du ikke finder pÃ¥ vores shop, sÃ¥ kontakt os endelig. Vi har skabt et stort netvÊrk at Pokemon samlere, og vi kan med stor sandsynlighed hjÊlpe dig med at finde lige netop det produkt du mangler til din Pokemon samling. KoCardz er mere end en webshop. Det er et samlingspunkt. Tak fordi du stÞtter os, vi glÊder os til at mÞde dig, og handle med dig!
é£çµ¡å
4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- info@kocardz.dk
- kocardz.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service
Helt igennem fantastisk service kan helt klart anbefales at kÞbe herfra
Kan ikke andet end at anbefaleâŠ
Kommer til at bruge dem i fremtiden.
Fik min pakke med Pokemon ETBâerâŠ
Fik min pakke med Pokemon ETBâer leveret dagen efter bestillingen.
Super flinke og til at snakke med. De pakker tingene meget godt og sikkert ind.
Jeg kommer til at handle med dem igen uden tvivl.
Super service og sikker indpakning!
Nem og behagelig hjemmeside.
5 stjerner fantastisk service
5 stjerner fantastisk service og gode mennesker
Tolga var meget hjÊlpsom og venlig
Tolga var meget hjÊlpsom og venlig
5 stjerner til Kocardz på alle punkter
Vil klart anbefale andre at handle hos KoCardz. Hele processen forlÞb lige som den skulle. Super venlige, hjÊlpsomme og alle produkterne levede op til mine forhåbninger. Og så er priserne helt i orden.
Meget hurtig forsendelse. Fra da jeg lagde min ordre til jeg kunne hente den gik der under et dÞgn, trods for det var om aftenen jeg bestilte. Dejligt der stadigvÊk findes sådanne butikker og mennesker. :)
Hurtig levering og super kundeservice!
Hurtig levering og super kundeservice!
Handler her helt klart igen!
Super kundeservice
Super kundeservice, god kommunikation og gode tilbud :) Bestilte nogle Prismatic Bundles som forhandleren desvÊrre ikke kunne finde på sit lager, så I stedet fik jeg tilbudt mulighed for at vente til de fik ny levering hjem, og samtidig et godt tilbud på et andet produkt, da alle bundles ikke kunne leveres. Kan varmt anbefales!
Super god betjening og hurtigt leveringâŠ
Super god betjening og hurtigt levering !
Super god service med meget hurtigâŠ
Super god service med meget hurtig respons tid.
Fantastisk handel
Fantastisk handel! Lynhurtig levering, varen kom perfekt beskyttet og i helt top stand. Super professionel og pålidelig kan kun varmt anbefales til alle!
100% legit
Jeg havde en fremragende oplevelse med Tufan fra KoCardz. Han er en utrolig behagelig person, og der er absolut intet at sÊtte en finger på. Jeg handler helt sikkert her igen
Service i topklasse! ð€©
Udover det så er deres udvalg og produkter gode, samt priserne. Det er alt et kÊmpe + i min bog.
Drengene kan klart anbefales, om det er over grupperne pÃ¥ Facebook eller deres hjemmeside. âºïž
God oplevelse og overholder aftaler
Var i kontakt med Tolga om nogle kort jeg gerne ville kÞbe af ham. Vi skrev lidt frem og tilbage fÞr vi blev enige, men alt forlÞb flydende. KÞber gerne herfra igen.
Excellent store
Excellent store! Iâm very satisfied with my purchase. Everything went smoothly, with fast shipping and great customer service. I truly trust this shop â highly recommended!
Very friendly seller
Very friendly seller, good packaging, very fast delivery ððð»
KÞbte 5 Destined Rivals Booster BokseâŠ
KÞbte 5 Destined Rivals Booster Bokse til en rigtig god pris.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ