レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har brugt kÞdbilen i rigtigt mange Ã¥r og har altid vÊret tilfreds. De fÃ¥ gange der har vÊret spÞrgsmÃ¥l, har KÞdbilen altid lyttet og rettet evt. fejl. Jeg har netop stegt 3,5 kg. Entrecote, og mine... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste betjening Det bedste kÞd Den bedste vejledning Ikke flere superlativer, så får de bare storhedsvanvid Mange tak for jer Niels

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KÞdbilen er et koncept, der er startet af slagtermester Morten Holm. Målet er at hÊve kvalitetsniveauet af kÞd i Danmark. Hvorfor spise malkeko, når der er kÞdkvÊg i landet?

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Både kÞd og service er ekstraordinÊr god

Har brugt kÞdbilen i rigtigt mange år og har altid vÊret tilfreds.
De få gange der har vÊret spÞrgsmål, har KÞdbilen altid lyttet og rettet evt. fejl.
Jeg har netop stegt 3,5 kg. Entrecote, og mine gÊster var ovenud begejstret for kÞdets smag og kvalitet.
Jeg anbefaler kÞdbilen til alle jeg kender.

2026幎4月11日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige modtaget min fÞrste pakke

Jeg har lige modtaget min fÞrste pakke med lidt blandet i, jeg vil lige prÞve mig frem. Jeg har indtil nu kun prÞvet hakket gris, og her var kvaliteten helt i top. Boller i carry som fÊrdigret var god, dog bryder jeg mig ikke om kokossmagen (ikke boller i kokos, vel?). Men kvaliteten er helt sikkert som lovet, og jeg glÊder mig til at smage videre. I en pakke fÊrdiggret har jeg nok til 3 måltider, så måske lidt trÊls at skulle have det samme 3 dage i trÊk, når jeg kun er migselv. Prisen er passende i betragtning af den gode kvalitet, dog må jeg gå efter tilbuddene. - Bestilling og levering med flere muligheder er super fin. Jeg er fan :-)

2026幎3月28日

Jeg har handlet hos KÞdbilen

Jeg har handlet hos KÞdbilen, en hel del gange efterhÃ¥nden. Altid super lÊkkert kÞd og altid super god service. Senest havde jeg bestilt bacon og pÞlser og troede jeg havde bestilt 5 pakker af hver....det havde jeg sÃ¥ ikke. Jeg skrev til dem, forklarede problemet og Dennis vendte hurtigt tilbage med et " den klarer jeg ", jeg skulle bare betale mere belÞbet. Da min kasse blev leveret fÃ¥ dage senere, var de ekstra pakker kommet med. Jeg vil osse lige give mine varmeste anbefalinger til deres Bavette flapmeat og nyretapper. Mage til lÊkkert kÞd..Mums 😄

2026幎3月14日

Ganske tilfreds

Har nu handlet hos KÞdbilen et stykke tid, hvor vi både har fået leveret og har også selv hentet og det har bare fungeret. De vare vi har kÞbt har levet op til vores forventninger.

2026幎3月6日

Abonnementskasse

Var lidt spÊndt over hvad der var i abonnementskassen som vi ville prÞve for fÞrste gang. Blev meget glÊdeligt overrasket over både indhold og kvalitet. Og indtil nu er vi 1/3 del igennem kassen og kan kun anbefale den ordning til andre. Godt udvalg af kÞd og rigeligt til 2 personer.

2026幎3月12日

Kvalitet og god kundeservice

Jeg har handlet hos KÞdbilen flere gange efterhånden, og det har altid vÊret en rigtig god oplevelse. Alt det kÞd jeg har bestilt, har vÊret i super kvalitet, og servicen har vÊret helt i top hver eneste gang.

Man mÊrker virkelig, at de gÃ¥r op i bÃ¥de kvalitet og god kundeservice. Derfor kan jeg varmt anbefale KÞdbilen – bÃ¥de til dem der gÃ¥r meget op i godt kÞd, og til dem der mÃ¥ske prÞver at kÞbe kÞd online for fÞrste gang.

2026幎3月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス