Kod nadszedÅ bÅyskawicznie na e-maila i zadziaÅaÅ bez problemu. Dobrze wydane 80 zÅ. Zdolny inaczej pracownik w serwisie VW w Lesznie mówiÅ ÅŒe trzeba podjechaÄ samochodem, który siÄ poÅÄ czy online i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Szybko i sprawnie wygenerowany kod do Daci Lodgy. Za 59,99 czyli niewiele droÅŒej niÅŒ w ASO, gdzie chcieli 50zÅ ale trzeba byÅo jechaÄ z dowodem rejestracyjnym. Do najbliÅŒszego RRG zerwisu mam prawie... ãã£ãšèŠã
UdaÅo siÄ odblokowaÄ radio w Dacia Sandero, niestety numer VIN nie zadziaÅaÅ, ale juÅŒ numer seryjny radia tak. DziÄkujÄ :)
Jestem bardzo zadowolony z pomocy konsultantów tej firmy, wyrozumiaÅoÅci gdyÅŒ bÅÄdnie odczytaÅem numer seryjny, mimo to udzielili mi pomocy w ramach tej jednej skromnej opÅaty, oraz konsekwentnie star... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
koddoradia.net to szybka i niezawodna usÅuga online umoÅŒliwiajÄ ca odzyskanie kodu do radia. JeÅli Twoje radio zostaÅo zablokowane po wymianie akumulatora lub resecie, zapewniamy natychmiastowe rozwiÄ zanie. WiÄkszoÅÄ kodów dostarczamy od razu - zarówno na stronie, jak i e-mailem â dziÄki czemu moÅŒesz w kilka chwil ponownie korzystaÄ z radia w swoim samochodzie. ObsÅugujemy szerokÄ gamÄ marek, w tym Renault, Ford, Volkswagen, Audi, Nissan, Fiat i wiele innych. TysiÄ ce klientów zaufaÅo nam, ceniÄ c bezpieczeÅstwo, szybkoÅÄ i skutecznoÅÄ. KaÅŒdy kod objÄty jest gwarancjÄ â jeÅli nie zadziaÅa, otrzymasz peÅny zwrot Årodków. Nasz zespóŠwsparcia jest zawsze gotowy, aby pomóc i zapewniÄ sprawnÄ obsÅugÄ. DziaÅamy 24/7, dlatego kod moÅŒesz zamówiÄ w dowolnym momencie. W przeciwieÅstwie do tradycyjnych metod, które potrafiÄ zajÄ Ä kilka dni, koddoradia.net zapewnia natychmiastowy dostÄp do kodu w kilku prostych krokach. JeÅŒeli szukasz sprawdzonego i niedrogiego sposobu na odzyskanie kodu do swojego radia samochodowego, koddoradia.net to najlepszy wybór. WrÃ³Ä na drogÄ z dziaÅajÄ cym radiem juÅŒ dziÅ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kod poprawny.
Szybko sprawnie bez problemu
Szybko sprawnie bez problemu
Perfekcyjnie radio dziala kod otrzymaÅem bÅyskawicznie konkretnÄ Firma DZIÄKUJÄ BARDZO
Perfekcyjnie radio dxiala
Wszystko szybko i sprawnie
Wszystko szybko i sprawnie, polecam
Kod do Dacia Logan Åadnie wszedÅ
Kod do Dacia Logan Åadnie wszedÅ, zastanawiaÅem siÄ czy to nie scam ale dziaÅa wiÄc pozdrawiam.
GOAT stronka
Fantastyczna strona, polecam kaÅŒdemu. BaÅem siÄ, ÅŒe stracÄ kasÄ ale szybko przesÅali mi dobry kod
Everything is very fast and works well
Everything is very fast and works well, but the price is a bit expensive.
Radyjko Åmiga ÅŒe hej
Chwila i radio odblokowane, prosta i skuteczna procedura. Polecam!
Kod do Alfy Romeo
Kod do radia z alfy romeo dziaÅa poprawnie, jedynym minusem jest to, ÅŒe nie przeszÅa mi kilkukrotnie pÅatnoÅÄ BLIKIEM i dopiero przez stronÄ banku zadziaÅaÅo, kod otrzymaÅem od razu po pÅatnoÅci (60zÅ)
Kod dziaÅa!
DziÄkujÄ bardzo aplikacje wszystkoâŠ
DziÄkujÄ bardzo aplikacje wszystko poszÅo z pierwszego razu
Code which I bought it works
Code which I bought it works. I got it on e-mail in 5 minutes
PeÅen profesjonalizm ðª
Witam,
profesjonalne podejÅcie do klienta, szanujÄ takich fachowców.
DziÄki
Bardzo szybko otrzymaÅem kod pin
Rewelacja 2 min i po kÅopocie
Rewelacja 2 min i po kÅopocie
Wszystko w najlepszym porzÄ dku
Wszystko w najlepszym porzÄ dku, kod odzyskaÅem po minucie polecam
OD RAZU PO ZAPÅACENIU
OD RAZU PO ZAPÅACENIU, W MOIM PRZYPADKU BLIKIEM, DOSTAÅEM KOD, KTÃRY DZIAÅA :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ