レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wow zowel mij luiers als mijnwasmiddel gekocht aan ongeziene scherpe prijzen en volgende dag was het al geleverd. Zowel de prijs als de levering was goed.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

I found what I wanted at the lower price and they delivered to Netherlands from Belgium in a couple of days. Very smooth transaction although I haven’t used their support yet.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik besteld... もっと見る

企業情報

1. eコマース ソリューション提供業者

当該企業による記述

Welkom bij Koif, uw webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen. Koif: Dé online shop waar kwaliteit en gemak samenkomen voor al jouw dagelijkse behoeften!

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

scherpe prijs en snelle levering

Zowel de prijs als de levering was goed.

2026年3月4日

Koif からの回答

Dag Noemie, bedankt voor uw top review! Hopelijk tot snel!

De website is gebruiksvriendelijk

De website is gebruiksvriendelijk, biedt een ruim assortiment aan artikelen die vaak goedkoper zijn dan bij concurrenten, en de levering is steeds tijdig

2026年1月18日

Koif からの回答

Dank voor uw positieve reactie! Hopelijk tot snel!

Good prices Fast Delivery

2026年3月17日

Thank you for the 5-star review. We appreciate the trust in Koif

5つ星のうち1の評価

Ik heb 26-02 wat besteld en tot op…

Ik heb 26-02 wat besteld en tot op heden nog niks binnnen!

Geen reactie op. Mn mail....

2026年2月26日

Koif からの回答

Hallo, We hebben inderdaad vorige week pas ontdekt dat we allerlei onverwachte problemen hadden met bestellingen van 26/02 en 27/02. We zijn stapsgewijs iedereen aan het contacteren met meer informatie. Emails worden sowieso binnen de 24u beantwoord tijdens de werkdagen (niet in het weekend). Als u in het weekend hebt gemaild naar support@koif.be ontvangt u deze morgen meer informatie. Mocht u het naar het verkeerde adres hebben gestuurd, gelieve te hersturen naar support@koif.be zodat we u zo snel mogelijk en vooral zo goed mogelijk kunnen assisteren. Fijne dag verder!

5つ星のうち4の評価

Vileda elektrische mop goed en levering top!gekocht…

Van Vileda een elektrische mop gekocht in januari 2026. Mail informatie v Koif goed. Binnen 24 uur product in huis. De doos keurig geseald en product in speciaal plastic verpakt. Top! Heel tevreden over Koif. Mop werkt goed, zoals beschreven op site v Koif. Prijs was ook aantrekkelijk.

2026年1月16日

Koif からの回答

Bedankt voor uw 5-sterren review! Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,
Jonathan

5つ星のうち5の評価

Eigen ervaring: bij twijfel wel doen.... ;-)

In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik bestelde..
Helaas zijn de flessen tijdens transport beschadigd geraakt en heeft PostNL het pakket niet bezorgd maar retour gestuurd. Contact met de klantenservice opgenomen en zij handelden snel en ik kreeg de keuze; geld terug of opnieuw verzenden. Wij hebben voor het laatste gekozen, maar omdat we op het punt stonden op vakantie te gaan gevraagd of dit later kon. Was geen enkel probleem.
Dus al met al kan ik niets anders zeggen dan; TOP SERVICE!

2026年1月22日
5つ星のうち3の評価

2 Dolce Gusto apparaten besteld via…

2 Dolce Gusto apparaten besteld via Bol.com als tussen partij (1 voor privé, ander voor kantoor). Maar 1 geleverd gekregen.

Na wat bijzonder mail verkeerd over en weer, uiteindelijk een screenshot van mijn bestellingen moet sturen om vervolgens te horen dat ze het apparaat niet meer leveren.
Baal hier enorm van, want het was een mooie actie die ik nergens ander kan krijgen. Wel netjes mijn geld terug gekregen van het niet geleverde apparaat.

Dit ook in een laatste mail laten weten, maar niets meer van terug gehoord.

2025年12月22日

Beste,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat niet beide Dolce Gusto-apparaten geleverd zijn zoals u mocht verwachten. We begrijpen heel goed dat dit extra teleurstellend is wanneer het om een aantrekkelijke actie ging.

Helaas bleek het artikel tussentijds niet meer op voorraad, waardoor levering van het tweede apparaat niet meer mogelijk was. Om die reden hebben wij het bedrag hiervoor direct terugbetaald. Fijn om te horen dat dit correct is verlopen.

Wat betreft het contact: wij hebben uw laatste e-mail beantwoord binnen de beloofde termijn (1 werkdag), maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat dit niet duidelijk is overgekomen. Onze excuses als dit zo is ervaren.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en service verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst alsnog een prettige shopervaring te mogen bieden.

Met vriendelijke groet
Koif

5つ星のうち1の評価

Geen contact te krijgen met klantenservice

Prima qua bestelling maar als je contact wil met de klantenservice lukt dit gewoon niet, probeer het al een week want wil iets terug sturen en dan moet je contact opnemen voor een retourformulier!

2025年11月28日

Koif からの回答

Beste, U kunt ons dagelijks en op elk moment van de werkdag contacteren via support@koif.be. Stuurt u mij daar aub een mail met uw bestelnummer? Dan kijken we dit zo snel mogelijk na. Dank alvast.

5つ星のうち2の評価

Goedemiddag

Goedemiddag.
Ik zit al 8 dagen op een bestelling te wachten. Helaas nog geen enkel pakket ontvangen.
Geen bericht over evt vertragingen. Niets.
Hoe lang gaat dit nog duren?

Vriendelijke groet,
Annemieke Kok Brunt

2025年11月29日

Koif からの回答

Hallo, zoals per mail (die u samen met de review hebt verstuurd) gevraagd hoor ik graag wat uw bestelnummer is dan kunnen we dit verder uitzoeken en u zo snel mogelijk van een goede oplossing voorzein. Dank alvast.

5つ星のうち4の評価

ik heb het hele dag door op mijn pakket…

UPDATE ** ik heb het hele dag door op mijn pakket verwacht en helaas kon de leverancier niet mijn pakket vandaag levren. Ik moet zelf naar een punt mijn pakket gaan halen.... Soory maar het is niet serieuze

**UPDATE : na 6 dagen heb ik eindelijk mijn colis kunnen ontvangen; produkt is conform aan het beschrijving, produkt is goedkoop. Spijtig dat de leveringsmaatschapij geen goeie dienst leveert.

2025年9月10日

Hallo,
Bedankt voor uw reactie. Helaas is het de vervoerder niet gelukt om bij u thuis aan te leveren omdat de deur niet werd geopend. Daarom is het pakketje vervolgens naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt geleverd voor afhaling. Dank alvast voor uw begrip dat wij als verkoper geen invloed meer hebben op de eigenlijke levering van de vervoerders waarmee we werken.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。