Wow zowel mij luiers als mijnwasmiddel gekocht aan ongeziene scherpe prijzen en volgende dag was het al geleverd. Zowel de prijs als de levering was goed.
企業が回答しました
I found what I wanted at the lower price and they delivered to Netherlands from Belgium in a couple of days. Very smooth transaction although I haven’t used their support yet.
企業が回答しました
In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik besteld... もっと見る
Op de site staat voor 12u besteld is morgen in huis. Prima! Op vrijdag besteld, maandag nog steeds geen verzending bericht ontvangen.
Welkom bij Koif, uw webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen. Koif: Dé online shop waar kwaliteit en gemak samenkomen voor al jouw dagelijkse behoeften!
Terbekehofdreef 51B, 2610, Wilrijk, ベルギー
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Op de site staat voor 12u besteld is morgen in huis. Prima!
Op vrijdag besteld, maandag nog steeds geen verzending bericht ontvangen.
Zowel de prijs als de levering was goed.

Koif からの回答
De website is gebruiksvriendelijk, biedt een ruim assortiment aan artikelen die vaak goedkoper zijn dan bij concurrenten, en de levering is steeds tijdig

Koif からの回答
Kwalitatieve en betrouwbare service, perfect verpakt, een positieve winkelervaring!

Koif からの回答
Alles prima ook levertijd dat zo belanrijk is , was zeer snel geleverd.

Koif からの回答
Zeer snelle bezorging.En stevig honden tuigje.Blij verrast!

Koif からの回答
Ik heb 26-02 wat besteld en tot op heden nog niks binnnen!
Geen reactie op. Mn mail....

Koif からの回答
Van Vileda een elektrische mop gekocht in januari 2026. Mail informatie v Koif goed. Binnen 24 uur product in huis. De doos keurig geseald en product in speciaal plastic verpakt. Top! Heel tevreden over Koif. Mop werkt goed, zoals beschreven op site v Koif. Prijs was ook aantrekkelijk.

Koif からの回答
In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik bestelde..
Helaas zijn de flessen tijdens transport beschadigd geraakt en heeft PostNL het pakket niet bezorgd maar retour gestuurd. Contact met de klantenservice opgenomen en zij handelden snel en ik kreeg de keuze; geld terug of opnieuw verzenden. Wij hebben voor het laatste gekozen, maar omdat we op het punt stonden op vakantie te gaan gevraagd of dit later kon. Was geen enkel probleem.
Dus al met al kan ik niets anders zeggen dan; TOP SERVICE!
2 Dolce Gusto apparaten besteld via Bol.com als tussen partij (1 voor privé, ander voor kantoor). Maar 1 geleverd gekregen.
Na wat bijzonder mail verkeerd over en weer, uiteindelijk een screenshot van mijn bestellingen moet sturen om vervolgens te horen dat ze het apparaat niet meer leveren.
Baal hier enorm van, want het was een mooie actie die ik nergens ander kan krijgen. Wel netjes mijn geld terug gekregen van het niet geleverde apparaat.
Dit ook in een laatste mail laten weten, maar niets meer van terug gehoord.

Koif からの回答
Probleempje met via Bol.com gekochte friteuse werd zeer soepel en snel opgelost. Zou hier zeker weer kopen.

Koif からの回答
Prima qua bestelling maar als je contact wil met de klantenservice lukt dit gewoon niet, probeer het al een week want wil iets terug sturen en dan moet je contact opnemen voor een retourformulier!

Goedemiddag.
Ik zit al 8 dagen op een bestelling te wachten. Helaas nog geen enkel pakket ontvangen.
Geen bericht over evt vertragingen. Niets.
Hoe lang gaat dit nog duren?
Vriendelijke groet,
Annemieke Kok Brunt

Koif からの回答
UPDATE ** ik heb het hele dag door op mijn pakket verwacht en helaas kon de leverancier niet mijn pakket vandaag levren. Ik moet zelf naar een punt mijn pakket gaan halen.... Soory maar het is niet serieuze
**UPDATE : na 6 dagen heb ik eindelijk mijn colis kunnen ontvangen; produkt is conform aan het beschrijving, produkt is goedkoop. Spijtig dat de leveringsmaatschapij geen goeie dienst leveert.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。