Pris, service og leveringstid helt i top ðððŒ Jeg er super glad for min Segway Navimow LiDAR 220 Pro ð€©ððŒ DesvÊrre havde pakken haft en lidt hÃ¥rd medfart under transporten, men pga. virkelig... ãã£ãšèŠã
Super godt produkt til markedets bedste pris. God hjemmeside, nem og overskuelig, flere gode betalingsmuligheder. Hurtig overdragelse til kurer. kurer lidt lÊnge om levering , 4 dage efter web-sh... ãã£ãšèŠã
Prisen var ok. Faktisk vÊsentlig billigere end nÊrmeste konkurrent. MEN pengene blev hÊvet fÞr pÃ¥ske. Der kom ingen beskeder om at varen var pÃ¥ vej eller noget tracking nummer (kun at ordren var... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse. Alt gik som det skulle. Vi kÞbte en havetraktor og fik den 2 dage efter. Havde vi spÞrgsmÃ¥l til fragt eller andet fik vi svar med det samme. Ordre processen gik... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hurtig levering
Det var hurtig levering ðð
DKâs dÃ¥rligste Husqvarna Forhandler
KÞbte en Husqvarna Automower hos forhandleren og oplevede alt andet en âbedste serviceâ. Flere gange under garanti/reklamationsperioden er jeg blevet afvist, da jeg oplevede at automoweren larmede fra klippelejene. Hvilket er i strid med dansk kÞbelov, da varer kÞbt herhjemme er omfattet af 2 Ã¥rs reklamations.
Iflg. Kolding have & park maskiner ydes der ingen reklamation eller garanti for bevÊgelige dele herunder hjul og lejer. Forhandleren henviser til Husqvarna DK, men vil ikke fremvise noget på skrift. Efter lÊngere diskussion tager forhandleren imod automoweren. Men efter et par dage bliver jeg ringet op, at han ikke vil skifte leje under garanti. Han nÊgter at skrive det på mail eller notere det på indleveringsrapporten. Total lusket, da han ved at det er i strid med den Danske KÞbelov. Han vil gerne sÊlge online Husqvarna maskiner, men yder ingen service eller garanti. Jeg kan kun fraråde at kÞbe maskiner hos Kolding Have & Park Maskiner.
Husqvarna Dk under sig over den behandling jeg har fået og oprettet en sag herpå.
Fik den lavet under garanti hos en anden Husqvarna Forhandler.
Leverance utrolig hurtig til forkert address
Leverance fra jer var utrolig hurtigt, jeg fik besked om leverance om nÊste dags levering. Det gik fuldstÊndig ned ad bakke da det skulle leveres af jeres logistik firma Brink. Levering skete til den helt forkerte address, og det var kun fordi vi kunne se på kortet hvor det var leveret. Det er for dårligt. Vi kunne heller ikke få fat i nogen til at gÞre opmÊrksom på forkerte adresse denne dyre robot blev leveret til helt ovre i den neden ende af byen.
Vi kÞber en Stiga batteridrevenâŠ
Vi kÞber en Stiga batteridreven plÊneklipper. Straks efter modtagelse åbner jeg Êsken.
Batterierne ser beskidte ud. Maskine og ridset og kan ikke samles ordentligt. Jeg reklamerer med det samme og Þnsker en anden maskine.
Jeg får at vide, at jeg selv skal ringe til Stiga. Dette gÞr jeg i mandags, hvor de underer sig over, hvorfor jeg ringer og ikke forhandleren.
FÞrst onsdag ringer butikken tilbage efter flere henvendelser fra min side af. Jeg har hele tiden Þnsket at få maskinen ombyttet, men efter en ret trÊls samtale får jeg vide, at jeg bare kan sende den retur.
Opfl. PÃ¥ jeres svar:
I bad mig om at ringe til Stiga og jeg kom igennem med det samme. Også i dag (torsdag), da jeg ringede til dem. I havde mandag, tirsdag og onsdag inden i vendte tilbage. Men jeg har videregivet sagen til Stiga. For det er jo hele enheden jeg henvendte mig til jer om.

Koldingsbedsteservice ããã®åç
Koldings bedste service ?
Bestilte GPS modul+Antenne til min Automower Nera, men modtog aldrig en ordrebekrÊftelse. Har skrevet flere mails henover en uge samt forsÞgt at ringe til dem for at hÞre om ordren var registreret.
HÞrte aldrig fra dem, og skrev herefter en mail hvor jeg bad dem annullere ordren. Modtog dagen efter bekrÊftelse på afbestilling uden fÞlgetekst.
Koldings bedste service ?
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Bestilte vare sÞndag til bedste pris, fik leveret mandag. Vil klart anbefale Koldingsbedsteservice.dk
Super god service hurtig leveringð€
Super god service hurtig levering osv.. oplevede der var sket en defekthed med kassen og ringede for at hÞre hvad der var i kassen for at vÊre sikker på intet manglede og bum der var de osse hurtige og fuld forståeligt og intet manglede det var bare kassen der havde fået en defekt så den var blevet åbent..
Hurtigste levering nogensinde :)
Hurtigste levering nogensinde :)
Jeg bestilte nogle reservedele en onsdag. omkring kl. 11 til min kÊdesav hos Kolding Have & Park og antog, at der nok ville gå et par dage, da sådan en butik nok primÊrt havde deres fysiske butik som fokusområde. Kl. 13.35 samme dag banker det på min dÞr og det er Brink Transport, som har en levering til mig.
Jeg står lidt måbende og tager imod pakken med de dele jeg har bestilt ganske få timer forinden. Det har jeg aldrig oplevet tidligere, så der må have vÊret en vaks lagerarbejder som har tÊnkt, at de lige kunne nå at få den med inden deres fragtmand kom - stor ros!
Aldrig har jeg oplevet, at modtage varerne samme dag, som jeg bestilte dem.
-skrev mig op til en plÊneklipper
-skrev mig op til en plÊneklipper. HÞrte intet og rykkede derfor efter en måned. Fik i tlf at vide at den havde vÊret på lager lÊnge og at jeg skulle have fået besked. Fint nok - men efterfulgt af en "vi kan ikke skrive til alle manuelt - og vores system virker". det gjorde det så ikke i mit tilfÊlde. Nuvel - jeg fik maskinen leveret til en god pris.
Hurtig levering bestilte lÞrdag og havde min nye motorsav mandag og de har yderst fornuftige priser. Top karakterer her fra.
Hurtig levering.