Pris, service og leveringstid helt i top ðððŒ Jeg er super glad for min Segway Navimow LiDAR 220 Pro ð€©ððŒ DesvÊrre havde pakken haft en lidt hÃ¥rd medfart under transporten, men pga. virkelig... ãã£ãšèŠã
Super godt produkt til markedets bedste pris. God hjemmeside, nem og overskuelig, flere gode betalingsmuligheder. Hurtig overdragelse til kurer. kurer lidt lÊnge om levering , 4 dage efter web-sh... ãã£ãšèŠã
Prisen var ok. Faktisk vÊsentlig billigere end nÊrmeste konkurrent. MEN pengene blev hÊvet fÞr pÃ¥ske. Der kom ingen beskeder om at varen var pÃ¥ vej eller noget tracking nummer (kun at ordren var... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse. Alt gik som det skulle. Vi kÞbte en havetraktor og fik den 2 dage efter. Havde vi spÞrgsmÃ¥l til fragt eller andet fik vi svar med det samme. Ordre processen gik... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Venlige at tale med omkring varen .
Venlige at tale med omkring varen .
Varen kom som aftalt til egen adresse.
En god og fin service
Hurtig levering og alt var som detâŠ
Hurtig levering og alt var som det skulle vÊrre
Solo by alko
Jeg kÞbte en Solo by AL-KO havetraktor hos Kolding have og park, men har desvÊrre haft en rigtig dårlig oplevelse med deres service.
Knivkoblingen gik i stykker, selvom maskinen kun er ca. 1 Ã¥r gammel og kun har kÞrt ganske fÃ¥ timer. Jeg ringede til virksomheden og fik besked om, at jeg bare kunne tage selve knivkoblingen med, sÃ¥ deres mekaniker kunne kigge pÃ¥ den. Det lÞd fint for mig, da jeg bor i Nyborg â at transportere hele havetraktoren til Kolding er en stor udfordring.
Men da jeg ankom med knivkoblingen, fik jeg at vide, at jeg skulle have haft hele maskinen med, fÞr der kunne oprettes en garantisag. Det er jeg sÃ¥dan set forstÃ¥ende overfor, hvis det er AL-KOs krav â men sÃ¥ burde jeg have fÃ¥et den korrekte information fra starten. I stedet blev jeg sendt afsted pÃ¥ en unÞdvendig kÞretur, for til sidst at stÃ¥ tilbage uden hjÊlp.
Jeg valgte ikke at kÞre hele vejen tilbage efter traktoren, men kÞbte i stedet en ny knivkobling selv og fik den repareret. Det er bare Êrgerligt, at en nÊsten ny maskine allerede går i stykker, og at virksomheden ikke kunne give mig korrekt rådgivning fra starten.
Alt i alt en skuffende oplevelse, som kunne have vÊret undgået, hvis kommunikationen havde vÊret bedre.
God service og meget hurtig levering
Det gik sÃ¥ hurtigt med levering og derâŠ
Det gik så hurtigt med levering og der blev informeret hvornår vare kunne leveres, og medarbejder var så flinke
God butik
God service fra bestilling til levering af motorsaven. Kvalitets produkt. Leveret med fragtmand på den angivet dato
Rimelige priser
Har for nyligt bestilt 2 pakker herfra. Meget hurtigt levering, den fÞrste pakke kom samme dag som bestilling, dog var de 2 af 4 vare ikke de rigtige, så mon ikke det lige er gået hurtigt nok.
KÞrte selv fra Esbjerg til Kolding og fik det byttet. De var dog meget forundret over at det ikke var de rigtige vare de havde sent.
Anden pakke kom dagen efter bestilling dog vÊsentligt senere end de fÞrst havde lovet, det er dog fragtfirmaets fejl.
Hurtig og effektiv elspedering
hurtig levering fantastisk produkt minâŠ
hurtig levering fantastisk produkt min ryg er som ny Tak for det
Hurtig og kvik levering ikke noget atâŠ
Hurtig og kvik levering ikke noget at klage over er 100%tilfreds