レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

D 21/3 2926 fik vi leveret extravagaza menu til 20 personer. Maden blev leveret i rigtig god tid. Leveret i tykke pap kasser. Da vi Ã¥bnede kasserne var maden indbydende frisk og organiseret flot. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alting spillede, opsÊtning var så flot, kvalitet af maden var super, gÊster var meget imponeret, der var nok til alle. Virkelig super oplevelse - tak!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem fantastisk fra fÞrste samtale og til jeg tog hjem kl 1 om natten efter festen. Utrolig sÞd personale som var klarede bÃ¥de danske og engelske gÊster uden problemer. Maden var virkelig lÊkk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super lÊkker tapas!! Vi bestilte til vores kobberbryllup og alt var perfekt - meget smukt sat op og virkelig lÊkker mad - og rigeligt af den. Alle vores gÊster roste bÃ¥de smag og udseende :) Tusind t... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者

圓該䌁業による蚘述

NATURLIG HØST – Tapascatering med sjÊl, passion og spanske rÞdder. Vi bringer den Êgte tapasstemning direkte til jeres bord – fra de klassiske favoritter, der vÊkker minder om solrige aftener i Barcelona, til nytÊnkte fortolkninger, der overrasker bÃ¥de Þjne og smagslÞg. Vores opsÊtninger er mere end bare mad – de er bordlandskaber, der imponerer, inspirerer og skaber den helt sÊrlige wow-effekt! Hver eneste af vores retter er skabt med kÊrlighed til hÃ¥ndvÊrket, gode rÃ¥varer og respekt for den spanske madkultur – kombineret med et blik for kreativitet og nytÊnkning. Hos os kan du forvente en Êrlig og personlig service, hvor vi gÃ¥r hele vejen for at leve op til – og overgÃ¥ – vores kunders forventninger. Vi tror pÃ¥, at mad skal fortÊlle en historie, og vores historie bygger pÃ¥ dedikation, autenticitet og kÊrlighed til tapas.

連絡先

Imponeret

2026幎4月11日
Naturlig HÞst Catering  ロゎ

Naturlig HÞst Catering からの回答

mange tak for anmeldelsen . Vi bestrÊber os virkelig på at give jer en fantastisk oplevelse allesammen (:

Fremragende oplevelse

D 21/3 2926 fik vi leveret extravagaza menu til 20 personer.
Maden blev leveret i rigtig god tid. Leveret i tykke pap kasser. Da vi åbnede kasserne var maden indbydende frisk og organiseret flot.
Der var rigeligt mad masser af smagsvarianter. Det er ikke sidste gang at vi bestiller mad tapas fra naturlig hÞst. God kommunikation med luna.👍

2026幎3月21日

Perfekt fÞdselsdagsbrunch :-)

Det hele var perfekt! Så kort kan det siges :-) Mine forventninger blev absolut overgået.
Jeg skulle holde 40 års fÞdselsdag og havde besluttet at det skulle vÊre en champagnebrunch. Alexandra tÞvede ikke et Þjeblik med at sige ja til ideen. Vi mÞdtes med Luna og vi mÊrkede med det samme, at her var der styr på sagerne. Jeg er en forfÊrdelig kontrolfreak og perfektionisk, men kunne slappe helt af for Luna havde styr på det hele og mere til. På dagen havde Luna sÞrget for at få pyntet lokalet i alle de rigtige farver, lavet den lÊkreste mad og havde bare så meget styr på det, at jeg kunne nyde festen og den lÊkre mad. Vi har kun hÞrt ros af maden og hele arrangementet fra gÊsterne. Det er absolut ikke sidste gang at jeg bruger Naturlig HÞst. Tak fordi I gjorde min dag helt perfekt.

2026幎2月28日

Tapas-bord til natklub

Vi brugte Naturlig HÞst Catering til en dinner club på vores natklub. De kom til den aftalte tid og dÊkkede rigtig pÊnt op til det flotteste tapas-bord, som gÊsterne var vilde med.
Kan klart anbefales, god service, god kommunikation og flotteste tapas-bord!

2026幎2月19日

LÊkker og frisk mad

Vi havde valgt “let og elegant” menuen til barnedÃ¥b. Super lÊkkert mad der var frisk og sÃ¥ meget indbydende ud. Flere gÊster roste maden! Dejligt at de kom pÃ¥ aftalte tidspunkt trods et tidsinterval. Vil klart anbefalde dem til andre.

2026幎2月15日
5぀星のうち5の評䟡

Super lÊkker mad og fantastisk service

Super lÊkker mad og fantastisk service.

Jeg bestilte mad på fade til 40 personer. OpsÊtning så indbydende ud, og smagen var helt i top.

Der blev af flere omgange fulgt op på min ordre fÞr levering, og på trods af snestorm blev alle aftaler overholdt.

Det er ikke sidste gang, jeg bestiller fra Naturlig HÞst, og jeg har allerede anbefalet til mange.

Tak for lÊkker mad!

2026幎2月6日