レビュアーのコメントを見てみましょう
Kæmpe anbefaling herfra. Hele processen har været præcis som aftalt, og alt er leveret som lovet. Jeg er især imponeret over kommunikationen – jeg forstår ikke selv alt det tekniske, men det ha... もっと見る
企業が回答しました
Luciano fra Komplet Web Han hjalp os fra dag 1 med og komme ud af bindinger fra tidligere websted, og få det hele flyttet så vi nu har en super flot hjemmeside, uden en masse binding og vi betaler... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Komplet Web ApS er specialiseret i at tilbyde produktion af komplette hjemmesidedesigns inklusiv tekstforfatning, SEO / søgemaskineoptimering og hosting. Alt sammen til fornuftige priser. Derudover tilbyder vi også Google Ads, Meta Ads - herunder Facebook og Instagram, samt LinkedIn annoncering. Efter at have være aktiv i hjemmeside- og SEO branchen siden 2008, har vi kunne se, at behovet hos mange virksomheder er ÉN udbyder, som tilbyder en færdig og komplet løsning - uden nogen overraskelser. Derfor valgte vi at satse på netop dette. Det er også deraf navnet Komplet Web ApS opstod. Hos Komplet Web ApS arbejder vi ud fra en klar filosofi: digital synlighed skal være enkelt, gennemsigtigt og værdiskabende for virksomheder. Mange virksomheder oplever, at deres online tilstedeværelse er opdelt mellem flere forskellige leverandører – én til hjemmesiden, én til annoncering, én til SEO og måske endnu en til hosting og drift. Det kan skabe unødvendig kompleksitet, manglende overblik og i sidste ende dårligere resultater. Derfor tilbyder vi en samlet løsning, hvor alle digitale elementer arbejder sammen i én gennemført strategi. Når vi udvikler hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens identitet, målgruppe og forretningsmål. En hjemmeside er i dag langt mere end blot et digitalt visitkort – den fungerer som virksomhedens vigtigste salgs- og kommunikationsplatform. Derfor lægger vi stor vægt på både design, brugervenlighed, hastighed og ikke mindst indhold. Gennem professionel tekstforfatning sikrer vi, at budskaberne bliver formidlet klart og overbevisende, samtidig med at teksterne er optimeret til søgemaskiner. SEO, eller søgemaskineoptimering, er en central del af vores arbejde. En flot hjemmeside har begrænset værdi, hvis potentielle kunder ikke kan finde den i Google. Derfor arbejder vi målrettet med teknisk SEO, struktureret indhold og strategisk brug af søgeord, så vores kunders hjemmesider opnår bedre placeringer i søgeresultaterne. Vores mål er ikke blot trafik – men den rigtige trafik, der kan omsættes til henvendelser og nye kunder. For virksomheder, der ønsker hurtigere resultater eller ekstra synlighed, tilbyder vi også professionel annoncering på flere digitale platforme. Med Google Ads hjælper vi virksomheder med at blive synlige i det øjeblik, potentielle kunder søger efter deres produkter eller ydelser. På Meta-platformene – Facebook og Instagram – arbejder vi med målrettede kampagner, der skaber opmærksomhed, engagement og leads. Derudover tilbyder vi også annoncering på LinkedIn, som er særligt effektivt for virksomheder, der ønsker at nå beslutningstagere og professionelle målgrupper. En vigtig del af vores tilgang er gennemsigtighed. Vi mener, at virksomheder skal have et klart overblik over både indsats og resultater. Derfor arbejder vi med tydelige strategier, løbende dialog og rapportering, så vores kunder altid ved, hvad der bliver arbejdet med, og hvilken effekt det skaber. Vi lægger samtidig stor vægt på langsigtede samarbejder. For os handler digital markedsføring ikke om hurtige løsninger, men om at opbygge en stærk og vedvarende online tilstedeværelse. Når vi arbejder med en virksomhed, lærer vi dens branche, kunder og mål at kende, så vi kan udvikle løsninger, der skaber reel værdi over tid. Hos Komplet Web ApS kombinerer vi derfor kreativt webdesign, strategisk SEO og datadrevet digital annoncering i én samlet løsning. Resultatet er en stærkere digital platform, hvor hjemmeside, indhold og markedsføring arbejder sammen for at skabe synlighed, troværdighed og vækst. Kort sagt hjælper vi virksomheder med at gå fra at være usynlige online til at blive uundgåelige for deres kunder.
Lavsenvænget 20, 1., 5200, Odense V, デンマーク
- 30 31 32 90
- info@kompletweb.dk
- kompletweb.dk
Jeg fik lavet et roll-up design hos…
Jeg fik lavet et roll-up design hos Komplet Web, og jeg er virkelig godt tilfreds med resultatet. De var professionelle gennem hele processen, lyttede til mine ønsker og kom samtidig med gode forslag til designet.
Kommunikationen var nem og hurtig, og de var fleksible, når der skulle laves små justeringer undervejs. Det endelige design blev præcis, som jeg havde håbet – skarpt, overskueligt og i god kvalitet.
Jeg kan klart anbefale Komplet Web til andre, der har brug for grafisk design eller lignende opgave
Professionel og dygtigt personale, der fik lavet en god hjemmeside til mig.
Meget lyttende og opsøgende, så jeg fik det jeg ønskede mig.

Luciano fra Komplet Web
Luciano fra Komplet Web
Han hjalp os fra dag 1 med og komme ud af bindinger fra tidligere websted, og få det hele flyttet så vi nu har en super flot hjemmeside, uden en masse binding og vi betaler kun for de ting vi bruger
Så personlig kontakt og hurtig svar :)
Så Rask & Rum ApS anbefaler med stor ros Komplet Web

KompletWeb får 5 stjerner herfra
KompletWeb får 5 stjerner herfra. Vi er mere end tilfredse med vores nye hjemmeside og logo. De tager godt hånd om en fra starten, er gode til at lytte og forstå ens behov og er bare mega behagelige at samarbejde med.
Gør det rent ApS kan kun varmt anbefale Kompletweb!

Professionelt
Professionelt, effektivt og bare totalt i orden produkt. Vi er yderst tilfredse med vores hjemmeside, og kan varmt anbefale Komplet Web!

Kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling herfra.
Hele processen har været præcis som aftalt, og alt er leveret som lovet. Jeg er især imponeret over kommunikationen – jeg forstår ikke selv alt det tekniske, men det har på intet tidspunkt været et problem. Alt er blevet forklaret i et sprog, jeg kunne forstå.
Jeg får rigtig mange positive kommentarer på hjemmesiden, og flere har sagt, at den er mega flot. Det siger jo det hele.
Tak for et super godt samarbejde!

Fantastisk oplevelse med Komplet Web
Fantastisk oplevelse med Komplet Web ApS
Komplet Web ApS er virkelig dygtige og fik hurtigt sat gang i tingene. De er både flinke, professionelle og ekstremt hjælpsomme – endda udover det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en samarbejdspartner, der leverer kvalitet og god service fra start til slut.
Vi er lige skiftet til Kompletweb
Vi er lige skiftet til Kompletweb, og det er fantastisk at opleve et firma, som virkelig tager ansvar for den digitale tilstedeværelse :-) Kan varmt anbefale dem.
Rigtig god start på samarbejdet
Vi har startet et samarbejde med Komplet Web op og det har været en rigtig god og professionel behandling fra start af.
Komplet Web virker meget interesseret i os som kunde og at vi sammen når i mål med vores hjemmeside.
Ser frem til det fortsatte samarbejde!
I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside
I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside har det været en fornøjelse at have Komplet Web til at hjælpe med denne. Der var god sparring og forslag gennem hele processen samt en professionel tilgang fra start til slut.
Stor anbefaling herfra.
Super arbejde og dygtige medarbejdere.
Super arbejde og dygtige medarbejdere.
Anders og Komplet Web har lavet vores hjemmeside og reviderer og vedligeholder den efter behov. Altid på allerbedste måde.
Vi har fået mange nye kunder via hjemmesiden og jeg kan kun give Komplet Web de bedste anbefalinger.
Inden for SEO
Inden for SEO, Google og generel online markedsføring er der enormt mange om buddet. I min søgen efter kompetent hjælp til denne opgave dukker navnet KompletWeb op igen og igen, altid med positive anmeldelser fra personerne i mit netværk.

Komplet Web ApS からの回答
KompletWeb har netop lavet en fin og…
KompletWeb har netop lavet en fin og præcis hjemmeside til vores Erhvervsudlejning - buch-Compagni. de lyttede til vores tanker og formål med udlejning og lynhurtigt var der et oplæg, som skulle have to små tilretninger inden blev sendt i luften.
Kan varmt anbefale KompletWeb.

100% tillid
Der er utroligt mange virksomheder og personer der tilbyder samme service som KompletWeb. Der er både seriøse og useriøse på markedet. Det vigtigste for mig er at jeg kan have tillid til dem jeg samarbejder med, og jeg har 100% tillid til Kompletweb.

Komplet Web ApS からの回答
Jeg oplever altid god kommunikation og…
Jeg oplever altid god kommunikation og en stærk relation. Derudover er de dygtige til at forklare, hvad de laver, hvilket hjælper mig til at forstå vigtigheden af SEO og tekstforfatning for min virksomhed.
Stor anbefaling herfra.

Komplet Web ApS からの回答
Vi hos Security Agency ApS er utroligt…
Vi hos Security Agency ApS er utroligt tilfredse med Komplet Web ApS. De har leveret fantastisk SEO og websupport for vores hjemmeside. Deres arbejde har markant øget vores online synlighed og kundehenvendelser.
Komplet Web ApS er professionelle, dygtige og yderst responsive. Deres supportteam har altid været hjælpsomme og hurtige til at reagere på vores behov. Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der ønsker at forbedre deres online tilstedeværelse.
Tak, Komplet Web ApS, for jeres enestående arbejde!
Firat Kandemir

I de bedste hænder
Komplet web har hjulpet mig igennem flere år, og hver gang med ekspertise og faglighed helt i top. Jeg vil anbefale komplet-web til andre til enhver tid.

Super service hos Kompletweb
Jeg har nu brugt kompletweb i snart 2 år.
De lavede ny hjemmeside og undersider samt SEO osv.
De tog sig af ALT.
Jeg kunne efter meget kort tid se hvor mange henvendelser jeg mere fik fra min hjemmeside. De passer og plejer det hele.
Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Kompletweb.
Man skal gøre der man er god til og det gør de til fulde!!

Komplet Web ApS からの回答
Dygtige og engagerede folk med stor…
Dygtige og engagerede folk med stor erfaring, som jeg til enhver tid vil kunne anbefale til andre. Jeg er meget glad for vores samarbejde.

Komplet Web ApS からの回答
En undervurderet hjælp til synlighed på…
En undervurderet hjælp til synlighed på nettet. Og hamrende god service.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。