レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

kousen besteld en gekregen...materiaal niet naar wens...retourbiljet gevraagd...moest foto van product sturen...gedaan...kreeg retouradres...China 34,00 euro...is duurder dan product...zo vals...lijkt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Op de site lees ik dat het product binnen 30dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Op de site staat niet dat de retourzending naar China gestuurd moet worden en dat daar de kosten € 25 tot € 3... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb einde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Twijfels maar blij verrast.

Ik had zo mijn twijfels bij dit bedrijf door een aantal slechte recensies die ik had gelezen. Gelukkig werd ik aangenaam verast. Ik had nl per ongeluk het verkeerde product besteld, de kniebraces ipv de voetsleeves. Na een mailtje aan de klantenservice werd dit direct opgepakt en hersteld en heb ik het goede product gekregen. Het contact was heel prettig. De voetsleeves kwamen idd rechtstreeks uit China wel in een zakje van kompresso en zijn mooi van kwaliteit. Ook kreeg ik een mail met onderhoudstips. Ik heb ze nu 2 pas nachten gedragen, maar heb wel veel minder pijnlijke voeten s'ochtends bij het opstaan. Dus ik mag voorzichtig zeggen dat ze doen wat ze moeten doen. Al met al blij met mijn aankoop.

2025幎9月27日

KOMPRESSO

De produkten zijn fantastisch, ze werken zoals belooft.
Ik ben uiterst tevreden.
Dank u voor het verlichten van mijn voeten en handen.
Ten zeerste aangeraden!

M. Germonpré

2025幎9月26日

Kompressie handschoenen

Eindelijk kan ik mijn review schrijven.
Nu pas kan ik zeggen, " het helpt mij fantastisch "
Ik heb karpaaltunnel syndroom in mijn linker ringvinger, nu kan ik mijn vinger weer buigen,
Doch moet ik waarschijnlijk de handschoen blijven gebruiken.

2025幎9月23日
5぀星のうち1の評䟡

LEES EERST DE RETOURPROCEDURE!

Kousen besteld, niet tevreden.
Blijkt dat je moet retourneren naar de leverancier ipv Kompresso. Staat in de voorwaarden, maar meestal lees je dat pas als je iets wil terugsturen. In dit geval is dat in China. Nogal vaag adres: FREIGHT ELEVATOR NR. 2, WEST SIDE OF 3RD FLOOR UPSTAIRS
Kosten €21.
Betaling volgt als ontvangst in China door leverancier wordt bevestigd.
Volgens track&trace van KPN op 18/8 ingeklaard in China. Daarna niets meer!
Aankoopbedrag en verzendkosten foetsie.

2025幎9月23日

Al 2 jaar enorme pijn aan beidde voeten

Al 2 jaar enorme pijn aan beidde voeten na 35 jaar in de zorg werken en 2 hielsporen..draag nu sinds een maand de kompresso sokjes in de nacht en vaak meteen na het werk als ik thuiskom. Merk nu dat de stekende pijn afneemt en ik in de nacht niet steeds mn voeten hoef te verleggen. God hallelujaaa wat een opluchting. had wel gedacht dat het verlichting zou geven maar ben er echt heel heel content mee.

2025幎9月16日

Zeer tevreden klant

De service was uitstekend. De prijs heel vriendelijk. Wat vooral fijn is, dat is dat de handschoenen hun werk geweldig doen. Ik gebruik ze al de hand(en) weer eens te hard hebben gewerkt en meestal voel ik na een paar uur al verbetering. Soms gebruik ik ze ook preventief als ik weet dat een klus wat zwaarder is. Zeer tevreden klant dus

2025幎9月12日

Wat er mis is

Wat er mis is
Nou hier komt het ik bestel Kompresso kousen voor een bedrag van 29,95 .
Wat scherts mijn verbazing dat de prijs bij temu 5,95 zijn .
Ik heb ze ook daar besteld en laten zien bij een bedrijf die soort kousen maakt .
Hún resultaat was zijn precies de zelfde.
Alleen de prijs is anders .
Terug sturen is een dure grap .
Na een paar mailtjes naar het bedrijf kreeg ik 8 euro terug.
Daarbij zowel de kousen van temu als van Kompresso zijn van slechte kwaliteit.
Ze liggen dus in de kliko

2025幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス