De laver noget fantastisk brÞd, og et kÊmpe udvalg af fantastiske kager. Hvis man er til citronmåne, så er denne bager lige stedet.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hjemmesiden var nem og overskuelig. Der er muligheder til, og for, alle. Prisen synes jeg er helt ok. Jeg fik hvad jeg bestilte. Og - bedst af alt - sÃ¥ smagte min kagemand lige prÊcis som den skulle;... ãã£ãšèŠã
Der er rotter i kÞkkenet, de snyder deres ungarbejdere for lÞn de vil gÞre alt for ikke at betale sine ansatte sin lÞn og udbetaler for lidt i lÞn. De Ignorér dem og lyver for dem i jobsamtalen. Brug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Die besten Brötchen die wir jemals in DÀnemark gegessen haben, auch der Kuchen und die Rumkugeln sind ein Traum. Besonders hat und die online Vorbestellung gefallen. Die Mitarbeiter sind super nett, w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
KonditorBager A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BagerkÊden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hÊve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndvÊrksbagte.
Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrÞd og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begÊre. Til den sunde livsstil og til den sÞde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.
Vores lÞfte til dig
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Smag for godt håndvÊrk
- Hos os er det Êgte hÃ¥ndvÊrk, gode rÃ¥varer og kÊrlighed til bagning â prÊcis som en rigtig bager skal vÊre. â€ïž
- Vi går langt for vores kunder
- Vi lytter meget til vores kunder â og bager efter deres Þnsker. NÃ¥r I spÞrger efter noget sÊrligt, gÞr vi os umage for at skabe det i vores bagerier. ðšâð³ð¥ <br> For vi elsker at forkÊle jer med friskbagt hÃ¥ndvÊrk og gode smagsoplevelser hver dag.
Altid friskbagt
Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Kig forbi og duft forskellen.
é£çµ¡å

éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Meget positiv oplevelse ð
Det var en positiv oplevelse lige fra bestilling på hjemmesiden, og til afhentning af en virkelig god kagemand hos Konditor bageren i BrÞnderslev. Jeg blev her betjent af venlig personale ( der iÞvrigt havde meget travlt med betjening af de mange kunder, som var i butikken

KonditorBager A/S ããã®åç
Super lÊkker og svampet kagemand godtâŠ
Super lÊkker og svampet kagemand godt med flÞdeskum og marcipan.

KonditorBager A/S ããã®åç
Deres brÞd smager godt og det erâŠ
Deres brÞd smager godt og det er dejligt at at man kan bestille på nettet

KÞbte kransekage til nytÃ¥rsaften 𥳠SomâŠ
KÞbte kransekage til nytÃ¥rsaften 𥳠Som altid virkelig lÊkkert - og det samme er alle deres kager og brÞd. HÞflig og god betjening i butikken. Altid tilfreds ð€

TÞrt og kedeligt
Jeg havde bestilt de "dyre" (12 kr/stk på tilbud) rundstykker til morgenbrÞd i firmaet, men det var godt nok en trist oplevelse. Surdejsstykker må forventes at have både bid og krumme, men ingen af delene gjorde sig gÊldende. Smag var der heller ikke meget af. Det må kunne gÞres bedre.

Velsmagende kransekage
Kransekage til champagnen Nytårsaften. Virkelig lÊkkert, velsmagende og smukt lavet

KonditorBager A/S ããã®åç
Som altid hÃ¥ndvÊrk der er helt i topâŠ
Som altid håndvÊrk der er helt i top suppleret af en god betjening / service .

Bestilt
Bestilte kagetapas og hvor var det vellykket alle synes det smagte fortrÊffeligt tak til konditorbageren i Jyderup

KonditorBager A/S ããã®åç
Praktisk at kunne bestille pÃ¥ nettet ogâŠ
Praktisk at kunne bestille på nettet og afhente juleaftensdag. MultikernerugbrÞdet er favorit p.t.

LÊkker kransekage kurv
Fungerer så fint at bestille på jeres webshop. Flotte varer - denne kransekage kurv smagte fantastisk, så lÊkker.

KonditorBager A/S ããã®åç
Kort tid fra bestilling til at kunneâŠ
Kort tid fra bestilling til at kunne afhente og dejlig brunsviger kagekone.
Havde nok forventet at hun havde haft lidt hÃ¥r og lidt mere slik - ellers alt godt og jeg er klar til at bestille hos Jer igen ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ