Kongeaa Trailercenter A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S Jeg kÞbte en ny trailer hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S og fik rigtig god service hele vejen igennem. Personalet var hjÊlpsomme og professionelle, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en trailer i dag, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til Svenn fra salgsafdelingen. Svenn var utrolig tÃ¥lmodig og gav mig al den tid, jeg havde brug for, til at finde den helt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt en foodtrailer hos Kongeaa. Servicen var udmÊrket, indtil vognen skulle godkendes hos FÞdevarestyrelsen, og der krÊvedes at dÞren sluttede tÊt. DÞren gabte 1 cm bÃ¥de foroven og f... もっず芋る

Bestilte 8 dÊk til trailer modtog dem dagen efter super god service. Meget behjÊlpelig 👌🏻 5 stjerner

䌁業情報

1. 小型トレヌラヌ販売店
  2. ・
  3. トレヌラヌ レンタル業
  4. トレヌラヌ販売店
  5. 䞭叀車ディヌラヌ
  6. 銬甚トレヌラヌ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks stÞrste udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehÞr til trailer.

ほが満足

レビュヌを曞く

God hurtig service

2023幎8月31日

Hej Lars,
Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service. Håber vi kan hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Mange tak,
Niels Christiansen

Dygtig sÊlger med en god positiv

Dygtig sÊlger med en god positiv stemning. Man fÞlte sig velkommen. God rådgivning

2023幎8月30日

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du fÞlte dig velkommen og modtog god rådgivning. Vi strÊber efter at give den bedste oplevelse for vores kunder. Håber vi ses igen.

Niels Christiansen

Yderst venlig og kompetent sÊlger

Yderst venlig og kompetent sÊlger, da jeg skulle kÞbe et Alfako stÊvneskab. Skabet ankom 2 dage efter handlen var indgået. Her handler jeg helt klart igen.

2023幎8月30日

KÊre Claus Mortensen

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sÊtter stor pris på din ros og din stÞtte.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores sÊlger, og at du fÞlte dig godt betjent.
Vores mål er altid at have venlige og kompetente medarbejdere, der kan hjÊlpe vores kunder med at trÊffe de rigtige valg.

Det glÊder os også at vide, at skabet ankom hurtigt, og at du er tilfreds med hele kÞbsoplevelsen. Vi ser frem til at betjene dig igen, hvis du skulle have brug for noget i fremtiden.

KÊre JÞrgen
Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glÊder os at hÞre, at du har haft gode oplevelser med vores betjening hver gang.

Vi strÊber konstant efter at levere den bedste service til vores kunder, og det er meget tilfredsstillende at vide, at vores indsats er blevet bemÊrket af dig.

Vi vÊrdsÊtter din loyalitet og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din stÞtte!

Niels Christiansen

Hurtig levering og en hurtig opretning

Hurtig levering og en hurtig opretning af fejl levering

2023幎8月1日

KÊre Torben Bojer
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sÊtter stor pris på din feedback og din stÞtte.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede hurtig levering, og at fejlen hurtigt blev rettet.

Hvis du skulle have brug for yderligere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjÊlpe.

Niels Christiansen

Super flink sÊlger som ikke pÃ¥duttede

Super flink sÊlger som ikke påduttede os noget vi ikke havde behov for, men gav en god vejledning og lod os gå lidt alene og snakke om hvad vi ville. Da beslutning var taget fik vi god service

KÊre Tina
Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med vores sÊlger.

Det glÊder os at hÞre, at du havde en positiv oplevelse. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedste service og vejledning til vores kunder uden at vÊre anmassende.

Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med dit kÞb og får den nÞdvendige stÞtte, hvis du har spÞrgsmål.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at vÊlge os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Niels Christiansen

Bare professionelle smilende og god

Bare professionelle smilende og god betjening til fornuftige priser

Tusind tak, Kim

Vi sÊtter stor pris på din ros og er glade for at kunne tilbyde dig professionel og venlig service til rimelige priser.

Din tilfredshed betyder meget for os.

Rimelig hrutigt

LÞste opgaven som forventet

Hej John
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at vi kunne levere en hurtig service og levede op til dine forventninger.

Hvis der er noget mere, vi kan hjÊlpe dig med, eller hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,

Hej

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet super service og hjÊlp med reservedele.
Vi er altid her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og lÞsning.

Har du brug for mere hjÊlp eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig ekspedition ;-)

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds.
Vi strÊber efter at give dig og vores Þvrige kunder den bedste service.

Skulle du have brug for vores assistance igen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Venlig hilsen,
Niels Christiansen

Super sÞde og venlige mennesker

Super sÞde og venlige mennesker. Super service og fleksible.

Hej Stine
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse med fem stjerner! Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om vores team. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede venlige mennesker, samt god service og fleksibilitet.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.
Hvis du har flere spÞrgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Meget hurtig levering i Slagelse

KÞbte en Brenderup (4260ATUB750) trailer midt i sommerferien lÞrdag d.22/7 med levering i Slagelse. Godt nok betalte jeg ekstra for levering inden 10 dage, men trailer var klar allerede onsdag d.26/7. Det er sgu en helt exceptionel hurtig levering!

2023幎7月26日
自発的なレビュヌ

Hej Allan

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er utroligt glade for at hÞre, at du var tilfreds med den hurtige levering af din Brenderup trailer i Slagelse.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og det faktum, at du oplevede en exceptionel hurtig levering.

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden. Skulle du have flere spÞrgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Korrekt og rutineret salg

God og prÊcis vejledning ifm. kÞb.
Hurtig betjening ved afhentning og gode råd til vedligehold.

2023幎6月28日

KÊre Gert Rohde,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores salgspersonale.

Det er vores mål at give den bedste vejledning, så vores kunder kan trÊffe det bedste valg, og finde den rette trailer eller tilbehÞr.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller brug for mere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak for dine 5 stjerner og for at vÊlge Kongeaa Trailercenter.

God service og kvalitet

God service og kvalitet hurtigt lever.

KÊre Thorkild Jensen,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Det er vores mål at levere den bedste oplevelse til vores kunder, og det betyder meget for os at få din anerkendelse.

Vi sÊtter pris på din ros og takker for de flotte 5 stjerner! Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for at vÊlge Kongeaa Trailercenter, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Super god service

Super god service. Kan godt anbefales

KÊre Bettina Vang
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en super god serviceoplevelse hos os. Det er vores mål at levere den bedste service til vores kunder, og det er dejligt at få din anerkendelse.

Vi sÊtter pris på din anbefaling og vil fortsÊtte med at strÊbe efter at opfylde vores kunders forventninger.

Tak for de 4 stjerner! Din feedback er vigtig for os, og vi vil fortsÊtte med at forbedre os for at kunne levere en 5-stjernet oplevelse nÊste gang.

Meget kompetent og behagelig

Meget kompetent og behagelig medarbejder. Lynhurtig levering og opfÞlgning på ordren. Virkelig en god oplevelse.

2023幎6月29日

KÊre Jan Vestergaard,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en meget positiv oplevelse med vores medarbejder.

Vi lÊgger stor vÊgt på at vÊre kompetente og imÞdekommende over for vores kunder, og det er dejligt at vide, at du havde en god oplevelse.

Vi er også glade for, at du satte pris på den lynhurtige levering og den gode opfÞlgning på din ordre. Kundetilfredshed er vores prioritet, og din feedback motiverer os til at fortsÊtte med vores engagement.

Tak for de flotte 5 stjerner og for at vÊlge Kongeaa Trailercenter.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller har brug for mere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Service

Det var go service da jeg bestilte...

2023幎6月28日

KÊre kunde
Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god service hos Kongeaa Trailercenter.

Vi sÊtter pris på dine 4 stjerner og din feedback, da det hjÊlper os med at forbedre vores service og opfylde vores kunders forventninger endnu bedre.

Tak for din stÞtte, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Professionelle og service minded

KÊre Carsten,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede vores team som professionelle og servicemindede. Vi strÊber altid efter at yde den bedste service og sikre, at vores kunder er tilfredse.

Tak for de flotte 5 stjerner! Din anerkendelse betyder meget for os, og vi sÊtter pris på din stÞtte.

Hvis du har brug for yderligere hjÊlp eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.