Rigtig god service hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S Jeg kÞbte en ny trailer hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S og fik rigtig god service hele vejen igennem. Personalet var hjÊlpsomme og professionelle, o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en trailer i dag, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til Svenn fra salgsafdelingen. Svenn var utrolig tÃ¥lmodig og gav mig al den tid, jeg havde brug for, til at finde den helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt en foodtrailer hos Kongeaa. Servicen var udmÊrket, indtil vognen skulle godkendes hos FÞdevarestyrelsen, og der krÊvedes at dÞren sluttede tÊt. DÞren gabte 1 cm bÃ¥de foroven og f... ãã£ãšèŠã
Bestilte 8 dÊk til trailer modtog dem dagen efter super god service. Meget behjÊlpelig ðð» 5 stjerner
Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks stÞrste udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehÞr til trailer.
Stenbro Allé 1-3, 6650, BrÞrup, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dygtig sÊlger med en god positiv stemning. Man fÞlte sig velkommen. God rådgivning

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Yderst venlig og kompetent sÊlger, da jeg skulle kÞbe et Alfako stÊvneskab. Skabet ankom 2 dage efter handlen var indgået. Her handler jeg helt klart igen.

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Hurtig levering og en hurtig opretning af fejl levering

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Super flink sÊlger som ikke påduttede os noget vi ikke havde behov for, men gav en god vejledning og lod os gå lidt alene og snakke om hvad vi ville. Da beslutning var taget fik vi god service

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Bare professionelle smilende og god betjening til fornuftige priser

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Super sÞde og venlige mennesker. Super service og fleksible.

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Generelt dårlig kundeoplevelse og vejledning. Kunne med fordel have kÞbt traileren på nettet.
KÞbte en Brenderup (4260ATUB750) trailer midt i sommerferien lÞrdag d.22/7 med levering i Slagelse. Godt nok betalte jeg ekstra for levering inden 10 dage, men trailer var klar allerede onsdag d.26/7. Det er sgu en helt exceptionel hurtig levering!

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
God og prÊcis vejledning ifm. kÞb.
Hurtig betjening ved afhentning og gode råd til vedligehold.

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Meget kompetent og behagelig medarbejder. Lynhurtig levering og opfÞlgning på ordren. Virkelig en god oplevelse.

Kongeaa Trailercenter A/S ããã®åç
Deres virksomheds kultur er dårlig og de behandler deres kunder på en nedsÊttende facon så snart der er problemer med deres produkter.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã