Kongebonus レビュヌ 33

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kongebonus er definitivt det beste og tryggeste stedet for alt fra casino tilbud osv. Oversiktleg og alt der er tested ut og de har gjort research sÃ¥ her er du i gode henner viss du bruker tilbud elle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brukt Kongebonus opp til flere ganger men denne gangen mÃ¥tte jeg legge igjen en melding. Jeg hadde litt problemer med et uttak til Revolut pga noe fovirring og det ble litt vanskelig med casin... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kongebonus er definitivt det beste og tryggeste stedet for alt fra casino tilbud til oddsbonuser og tips, samt har de et nettverk av eksperter som hjelper til nÃ¥r enn det trengs for kundene sine. med... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kongebonus skiller seg virkelig ut for meg med sine gode oddstips og casinoer. Men aller mest det faktum at de hjelper med tvister om du noen gang skulle havne i en med et casino via dem sin side. D... もっず芋る

䌁業情報

1. カゞノ

圓該䌁業による蚘述

Kongebonus er Norges ledende, uavhengige forbrukerportal for iGaming og nettcasinoer. Siden oppstarten i 2019 har vi hatt ett klart mÃ¥l: Å gi norske spillere en trygg, transparent og Êrlig oversikt over et uoversiktlig marked. Viktig: Vi er ikke et casino, men en objektiv redaksjonell tjeneste som tester og vurderer spilloperatÞrer. Hvorfor stole pÃ¥ vÃ¥re vurderinger? Vi skiller oss ut ved at vi tester casinoene med egne penger og egen risiko. VÃ¥rt team har over 80 Ã¥rs samlet bransjeerfaring, og vi benytter en streng 24-punkts metodologi i alle vÃ¥re anmeldelser. Dette sikrer at vi avdekker alt fra urimelige bonusvilkÃ¥r til faktisk uttakshastighet. Vi godtar aldri en operatÞrs ord blindt, vi verifiserer alt selv. Slik hjelper vi deg: Vi fungerer som spillernes vaktbikkje. Til dags dato har vi bistÃ¥tt over 1 000 spillere i konkrete tvistesaker mot casinoer, og vi jobber hver dag for Ã¥ hjelpe enda flere med Ã¥ fÃ¥ det de har krav pÃ¥. I tillegg er vi et samlingspunkt for over 20 000 norske spillere og fremmer kun trygge aktÞrer med fokus pÃ¥ ansvarlig spill. Full integritet: Selv om driften vÃ¥r delvis finansieres gjennom kommisjoner er vÃ¥re redaksjonelle vurderinger helt uavhengige. En god score hos Kongebonus kan ikke kjÞpes, den mÃ¥ fortjenes gjennom kvalitet og trygghet for norske forbrukere. Kontakt oss: Har du spÞrsmÃ¥l eller oppdaget feil? E-post: kontakt@kongebonus.com Hovedkontor: Oslo

Kongebonus garantien: Din trygghet i fokus

Vi håndplukker kun trygge norske casino

Vi håndplukker kun trygge norske casino
Hos Kongebonus tar vi sikkerhet på alvor. Vårt team av eksperter tester hvert eneste casino personlig for å sikre at de holder det de lover. Vi garanterer at alle operatÞrer vi anbefaler er lisensierte, har rettferdige vilkår og en dokumentert historikk på utbetalinger. Ved å velge trygge norske casino gjennom våre lister, kan du vÊre trygg på at vi har gjort den krevende jobben med kvalitetssikring for deg. Vi er din uavhengige vaktbikkje i casinomarkedet. // David Nilsen

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Kongebonus Helt rått !!!!

Kongebonus er definitivt det beste og tryggeste stedet for alt fra casino tilbud osv. Oversiktleg og alt der er tested ut og de har gjort research så her er du i gode henner viss du bruker tilbud eller casinoer de har anbefalt. Jeg har brukt Kongebonus nå i snart 1 år er det beste jeg har vert borti.

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk nett side med supre tilbud

Fantastisk nett side med supre tilbud. anbefales på det sterkeste!

2026幎3月30日

Heisann Tim!

Tusen takk for den! Det er nesten så vi må justere litt på kongekrona her nå. Utrolig gÞy at du trives hos oss. Husk å sjekke innom ofte for de ferskeste og mest trygge norske casino på markedet!

// David N

Spill skal vÊre gÞy. 18+ og spill ansvarlig.

Ekstremt godt fornÞyd

Ekstremt godt fornÞyd! Liker veldig godt nye casino siden dems. Alltid oppdater.

2026幎3月4日

Kongebonus からの回答

Med et slikt brukernavn regner jeg med at du foretrekker en saftig indrefilet over en vassen salat, og det er akkurat slik vi tenker om bonuser også: jo fyldigere og mer "meaty", jo bedre!

Det er virkelig kult å hÞre at du har stor nytte av siden vår for nye casino. Vi legger mye stolthet i å finkjemme markedet hver eneste dag, slik at vi kun serverer de beste casino som faktisk er verdt tiden din.

Takk for at du bruker oss, vi skal fortsette å holde tempoet oppe så du slipper å lete selv.

Hilsen,
David N

Husk å alltid ha det gÞy, spill ansvarlig og 18+.

Tip topp

Tip topp!

Absolutt den beste nettsiden for kampanjetilbud til online casino i Norge 🫶

2026幎3月18日

Det er du som er tipp topp, Cecile! 🫶

Å bli kÃ¥ret til Norges beste av deg fÞles faktisk bedre enn en storgevinst. Vi lover Ã¥ fortsette jakten pÃ¥ de beste casino-tilbudene for deg!

Husk: Spill skal vÊre gÞy, så spill ansvarlig og 18+

Veldig godt fornÞyd med Kongebonus

Veldig godt fornÞyd med Kongebonus. De har alltid gode bonuser og jeg har aldri hatt noen problemer nÃ¥r jeg har registrert meg via dem. Tommel opp fra meg 👏👏

2026幎3月23日

Hei Laila!

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Å fÃ¥ en tommel opp fra deg fÞles faktisk bedre enn Ã¥ se tre scattere lande perfekt pÃ¥ hjulene en ellers grÃ¥ tirsdag.

Det er utrolig kult å hÞre at alt går som smurt når du registrerer deg via oss. Vi gjÞr tross alt grovarbeidet med å finkjemme markedet etter de beste casino!

Takk for at du heier på oss!

David

Husk at spillingen skal vÊre en fest, ikke et problem. Spill ansvarlig og 18+.

10 av 10

10 av 10

Anbefaler virkelig Kongebonus da de er soleklar best i bransjen

2026幎3月20日

Hei Simon!

Ti av ti? Nå vokser vi nesten ut av kontorstolene her! Det er utrolig kult å hÞre at du mener vi er best i bransjen. Det gir oss akkurat den energien vi trenger for å fortsette jakten på markedets beste casino.

Vi lover å ikke la suksessen gå oss helt til hodet, men vi skal i hvert fall unne oss en ekstra god kopp kaffe for å feire denne anmeldelsen. Vårt mål er jo tross alt at dere spillere alltid skal ha en enkel vei til trygge norske casino, og din tilbakemelding er et bevis på at vi er på rett spor.

David

Husk at spilling bare er moro så lenge man har kontroll. Spill ansvarlig, 18+.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brukt Kongebonus opp til flere

Jeg har brukt Kongebonus opp til flere ganger men denne gangen måtte jeg legge igjen en melding. Jeg hadde litt problemer med et uttak til Revolut pga noe fovirring og det ble litt vanskelig med casinoet. Så sendte jeg inn en «klage» til Kongebonus for å få hjelp og gjett hva som skjedde? 4 dager senere var pengene på konto og Kongebonus lÞste saken for meg som en megler, veldig bra!

2026幎3月17日

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er akkurat slike saker som gjÞr at vi gidder å ta kampen med casinoene på vegne av spillerne våre.

Det er utrolig godt å hÞre at vi kunne fungere som en effektiv megler da Revolut-uttaket ditt sto fast. Noen ganger trenger man bare en litt hÞylytt storebror i ryggen for at ting skal lÞsne hos kundeservice. Fire dager er kanskje ikke verdensrekord i hastighet, men det er uansett en solid seier når pengene faktisk lander på kontoen der de skal!

Vi fortsetter å jobbe knallhardt for at listene våre over trygge norske casino skal vÊre de beste i bransjen, slik at du kan sove godt om natta (og kanskje vi også gjÞr det etter hvert). Takk for tilliten, Alex!

David N

Husk å spille ansvarlig og hold deg til 18+ grensen.

5぀星のうち5の評䟡

Dette er den beste siden, anbefaler den

2026幎3月18日

Hei Lisa!

Tusen takk for den! Det er slike meldinger som gjÞr at vi vurderer å innfÞre kake hver dag på kontoret, selv om buksene våre kanskje er uenige. Vi gjÞr vårt ytterste for å vÊre det beste casino-stoppestedet på nett, så det er utrolig hyggelig at du trives hos oss.

David N

Husk å spille ansvarlig og 18+ regelen.

Oversiktlig side

Oversiktlig side som er veldig lett å bruke!

2026幎3月13日

Herlig å hÞre, Maren!

Vi digger at du liker stilen vår. Kos deg med jakten på nye casino hos oss!

David

Husk 18+ og spill med måte.

Anbefales på det sterkeste

Anbefales på det sterkeste. Trygg, flott og oversiktlig.

2026幎3月10日

Hei!

Det er veldig fint å hÞre at du opplever siden vår som både trygg og oversiktlig. Vi legger mye arbeid i å vÊre en pålitelig guide til trygge norske casino, så det betyr mye at du setter pris på det.

//David N

Husk å spille ansvarlig. Aldersgrense 18 år.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse med Kongebonus. De har gode bonusser og et bredt udvalg. Hvis jeg havde spÞrgsmål, fik jeg svar. Den mest ryddige og enkle hjemmeside med alt man trenger af info om de forskjellige bonuser. Noe jeg synst er veldi bra!

2026幎3月1日

Hei Andreas!

Det er utrolig hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med hjelpen du har fått fra oss. Vi legger stor vekt på å gi raske og Êrlige svar når folk lurer på noe, for vi vet at ingen liker å vente på informasjon når man fÞrst har et spÞrsmål om en bonus eller casino.

Takk for de fine ordene, Andreas!

Vennlig hilsen,
David N

Husk å spille med måte, 18+ gjelder alltid.

Meget bra

Meget bra! Håper jeg kan få en maxwin snart!

2026幎3月13日

Hei! Thomas

Vi krysser fingrene for at storgevinsten sitter snart. Hvis den gjÞr det, må du gjerne dele det i communityt vårt, det er alltid god stemning når noen i gjengen vinner!

Samtidig er vi veldig opptatte av at spill utelukkende skal vÊre underholdning. Det er viktig å aldri jakte på gevinster, men heller spille for moro skyld med penger man har råd til å tape.

Lykke til med spillingen!

David Nilsen

Husk å spille ansvarlig. 18+ gjelder.

Bra side!!!

Bra side!!!

2026幎3月12日

Hei!

Vi vurderte nesten å svare med "Bra bruker!!! Uansett utrolig gÞy at du er såpass entusiastisk, vi skal fortsette å holde koken her inne!

David N

Husk å spille med måte, 18+ gjelder alltid.

10/10

Oversiktlig, ryddig og profesjonelt.

2026幎3月10日

Hei Edvin!

Tusen takk for 10/10 og de fine ordene. Det er akkurat slik vi Þnsker at opplevelsen skal vÊre når du leter etter nye casino hos oss.

Takk for tilliten!

David Nilsen

Husk å alltid spille ansvarlig. 18+ gjelder for alle våre tilbud.

5぀星のうち5の評䟡

Ufattelig lett å navigere på nettsiden!

Må bare si at dette er en av de mest oversiktlige sidene jeg har funnet når det gjelder casino, Det jeg liker spesielt godt er at dere ikke bare lister opp tilbud, men også forklarer vilkå!
Jeg har vÊrt innom flere lignende sider tidligere, men her fÞles informasjonen mer grundig og Êrlig. Elsker denne siden, kan sterkt anbefales!

2026幎3月12日

Hei Geir Olav!

Det er store ord å si at du elsker oss, men vi tar det som et stort kompliment! Vi skal gjÞre alt vi kan for at kjÊrligheten varer ved å fortsette å levere oversikter over trygge norske casino med Êrlige vilkår.

Takk for den herlige anbefalingen!

David

Husk å spille ansvarlig, 18+ gjelder.

I contacted Kongebonus regarding a

I contacted Kongebonus regarding a delayed withdrawal from a casino. Even though I was not registered through their site, they still took the time to help me and contacted the casino directly on my behalf. Shortly after, the issue was resolved and my withdrawal was processed.

I really appreciate the help and the quick response. Good support and communication. Thanks!

2026幎3月11日

Hi!

Thank you so much for the kind words and for taking the time to share your experience with us!

At Kongebonus, we are passionate about fair play and safety in the industry, so whenever we have the chance to push a case in the right direction, we are more than happy to do so. After all, these kinds of solutions help ensure a better environment for everyone looking for secure and safe casinos.

Best regards,
David Nilsen

Remember that gambling should be for entertainment. Play responsibly and 18+.

Veldig god opplevelse med Kongebonus

Veldig god opplevelse med Kongebonus. Oversiktlig side. Har brukt dem flere ganger! Anbefales.

2026幎3月6日

Kongebonus からの回答

Hei Rene! Tusen takk for fin tilbakemelding! Det er flott at du liker oversikten vår og hyggelig å hÞre at du kommer tilbake til oss.

Husk spillvett og 18+

5぀星のうち5の評䟡

My experience is that Kongebonus is a

My experience is that Kongebonus is a trust worthy website. I recommend!

2026幎2月22日

Kongebonus からの回答

Hi! Thank you so much for the kind words.

It’s great to hear that you find kongebonus.com trustworthy. We work hard to ensure our users find reliable Norwegian casinos and reliable partners, so your recommendation means a lot to us.

Best regards,
David

Please play responsibly. 18+ only.

5぀星のうち5の評䟡

SeriÞs og nyttig portal som faktisk tester selv

Jeg har brukt Kongebonus flere ganger for Ã¥ orientere meg i jungelen av nettcasinoer, og inntrykket mitt er at dette er en av de fÃ¥ portalene som faktisk gjÞr ordentlig jobb. De forklarer vilkÃ¥r pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥te, og det virker som vurderingene er basert pÃ¥ reell testing, ikke bare “copy paste” av markedsfÞring.

Det jeg liker best er fokus på trygghet og transparens: de går gjennom bonusregler, betalingsflyt og uttak, og de fremstår som ganske kompromisslÞse når noe er urimelig. Jeg har også sett at de hjelper spillere i tvister, og det gir ekstra tillit.

Kort oppsummert: En solid, uavhengig forbrukerportal som gjÞr det enklere å velge trygge aktÞrer og styre unna tull.

Min personlige favoritt: Goatz.com - beste kundeservicen ever!

2026幎3月2日

Kongebonus からの回答

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig motiverende for oss i teamet å se at arbeidet vi legger ned i testing og gjennomgang av vilkår blir lagt merke til. Vi er helt enige i at det er altfor mye "copy-paste" der ute, og nettopp derfor prioriterer vi å gå i dybden slik at du som spiller kan finne trygge norske casino uten ubehagelige overraskelser.

Målet vårt er alltid å vÊre den kompromisslÞse stemmen i bransjen, enten det gjelder å finkjemme bonusregler eller å bistå i tvister. Det er også gÞy å se at du har funnet din personlige favoritt hos Goatz! Vi fÞlger hele tiden med på markedet for å inkludere de beste nye casino som dukker opp, slik at oversikten vår alltid er oppdatert og relevant.

Takk igjen for at du bruker Kongebonus som din faste portal!

David Nilsen

Husk å alltid spille ansvarlig. Aldersgrense 18+.

NÀr jag bodde i Norge under nÃ¥gra Ã¥r så

NÀr jag bodde i Norge under några år så anvÀnde jag alltid Kongebonus som guide för att avgöra om ett casino var sÀkert eller ej, och samtidigt hitta de bonusar som hade bÀsta krav. Sen att de dessutom har bra tips på lokal fotboll och annan sport, var ett stort plus.

2025幎9月3日

Kongebonus からの回答

Det er jo alltid ekstra stas når våre svenske naboer innser hvor skapet skal stå! Selv om vi kanskje aldri blir helt enige om hvem som er best i langrenn eller hvem som har de fineste fjellene, så er det utrolig hyggelig å hÞre at vi er på bÞlgelengde når det gjelder kvalitet på casino og sport.

At du som svenske valgte å bruke nettopp Kongebonus som din faste guide for å finne trygge norske casino mens du bodde her, tar vi som en stor tillitserklÊring. Det beviser vel bare at innholdet vårt er såpass solid at det krysser landegrenser uten passkontroll. Vi legger mye sjel i å finkjemme bonusvilkår slik at våre brukere får de beste forutsetningene, så det er topp at dette ble lagt merke til.

At du i tillegg satte pris på tipsene våre om lokal fotball, viser jo bare at god sportskunnskap er universell, selv om vi nok fortsatt mener de norske ligaene har det lille ekstra! :)

Tusen takk for de fine ordene! Du er selvfÞlgelig alltid velkommen tilbake til oss for å sjekke ut nye casino eller få med deg neste oddstips, uansett hvilken side av grensen du befinner deg på nå.

David

Husk at pengespill skal vÊre underholdning. Spill ansvarlig og 18+.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。