䌁業情報

3. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  4. メディア・マヌケティング代理店
  5. ビデオ制䜜サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Konnotation tilbyder vi dig og din virksomhed et indholdsrigt samarbejde, der er tilpasset jeres behov. Vi har fokus på det kreative content, en stÊrk strategi og er aldrig lÊngere end et opkald vÊk.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

18件のレビュヌ

Vi er utrolig glade for vores

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Konnotaton. De har lavet vores nye flotte hjemmeside samt videomateriale som vi er meget glad for. De er super dygtige og sympatiske at arbejde sammen med. Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse og vi håber at de kommer til at lave flere ting for os i fremtiden.

2025幎11月17日

FULDT UD TILFREDSE!

Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Konnotation i forbindelse med produktionen af nogle videoer, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De var yderst professionelle hele vejen igennem og leverede et resultat, der levede fuldt op til vores forventninger – og mere til. Opgaven blev lÞst til UG, og vi kan varmt anbefale Konnotation til andre, der har brug for skarpe og professionelle videolÞsninger.

2025幎5月26日
自発的なレビュヌ

En samarbejdspartner man kun kan Þnske sig-

Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Konnotation omkring vores markedsfÞring pÃ¥ de sociale medier – og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.

Det, der virkelig skiller dem ud, er deres evne til at forstå vores branche, vores behov og vores mål. Det er tydeligt, at de virkelig interesserer sig for vores forretning, og det afspejler sig i både indhold, idéudvikling og resultater.

Servicen er i top – altid tilgÊngelige, professionelle og med en menneskelig tilgang, der gÞr samarbejdet bÃ¥de trygt og effektivt. Vi fÞler os set, hÞrt og prioriteret, og det er en sjÊldenhed i en travl verden.

Et konkret eksempel pÃ¥ deres ekspertise: Vores salg er steget med hele 118% i Ã¥r efter vi indledte samarbejdet. Det er et resultat, vi ikke havde turdet hÃ¥be pÃ¥ – og det viser tydeligt, hvad den rette markedsfÞring kan gÞre, nÃ¥r den udfÞres med passion og dygtighed.

Kort sagt: Vi giver vores varmeste anbefalinger til Konnotatioen – de er en uvurderlig del af vores team.

2025幎3月31日

En fantastisk samarbejdspartner!

En fantastisk samarbejdspartner!

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Konnotation. Deres indsats har haft en afgÞrende betydning for, at vi er den virksomhed, vi er i dag. Fra fÞrste dag har de vÊret til rådighed og engageret sig 100% i vores behov, og man mÊrker tydeligt, at de er der for én, når man har brug for hjÊlp.

De har hjulpet os med alt fra at udvikle en stÊrk digital strategi og en professionel hjemmeside til at håndtere al vores digitale annoncering. Samarbejdet har vÊret meget proaktivt, og det har resulteret i en markant vÊkst for vores virksomhed. Vi har fået mange nye patienter som direkte resultat af vores aktiviteter sammen med dem.

Vi kan på det varmeste anbefale Konnotation til alle, der Þnsker en dedikeret og dygtig samarbejdspartner inden for digital markedsfÞring! Stort tak til Gustav, Jeppe & Nicolas.

2023幎12月11日
自発的なレビュヌ

Vi kan varmt anbefale Konnotation!

Vi har brugt Konnotation til vores nye hjemmeside og samarbejdet har fungeret optimalt. Vi har fået et fantastisk intranet, som både inkluderer nyheder og kurser. Vi har fået netop de ting, vi har Þnsket med både hjemmesiden og intranettet. Konnotation er hurtige til at fange, hvad det er vi Þnsker og tilpasse funktionerne. Konnotation har derudover stået for billeder og video-optagelser. Det har ligeledes vÊret en super oplevelse med et flot og professionelt resultat!

2024幎11月28日

Super value for money.

Drengene i Konno er vidende, skarpe, forstår kundens behov på kundens produktområde - deres unge alder til trods :-)
Super value for money. (Jysk: Du får nÞj for Ê peng*)
De bedste anbefalinger fra HvidebÊk pÞlsefabrik

2024幎2月19日
自発的なレビュヌ

Vi startede et samarbejde med

Vi startede et samarbejde med MarketingEling for et par måneder siden. Formålet var, at de skulle Þje salget på vores webshop via Instagram og Facebook annoncering. Dette må i den grad siges at vÊre lykkedes, da vi allerede ligger lang over alle de budgetter, som vi sammen med dem arbejder efter.

Vi kan derfor varmt anbefale dem :-)

Lasse Jensen - MarkedsfÞringsansvarlig

2021幎7月21日
自発的なレビュヌ

MarketingEling har lavet et fremragende

MarketingEling har lavet et fremragende stykke arbejde i form af 2 nye hjemmesider samt opsÊtning af facebook annoncer til 2 virksomheder. De arbejder professionelt og hurtigt og er meget transparente i deres honorar, som er ganske rimeligt i forhold til det stykke arbejde de leverer. De har hjulpet med både billedmateriale og video til hjemmesider og annoncer. Vi er rigtig tilfredse med vores samarbejder og giver hermed vores bedste anbefalinger.

2021幎7月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。