KonTiki - BÞrnenes Skole レビュヌ 21

TrustScore 5段階評䟡の3

3.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har en datter i 0. klasse og vi kan slet ikke genkende de mange dÃ¥rlige anmeldelser herinde. Vi har ikke oplevet andet end top-engagerede lÊrere, fokus pÃ¥ trivsel og en fantastisk positiv overgang... もっず芋る

PÃ¥ kontiki lÊrer man livsmod, kreativitet og empati foruden hÞj faglighed. Jeg har gÃ¥et pÃ¥ skolen fra 2004-14. Flere lÊrere gÃ¥r igen nÃ¥r jeg har besÞgt skolen siden - de bliver... もっず芋る

Der er problemer med mobning, uro, konflikter og voldelig adfÊrd bÞrnene imellem. Det er der jo desvÊrre mange steder, men pÃ¥ Kontiki bliver alle bekymringer fra forÊldre eller endda elever... もっず芋る

Vi havde desvÊrre ikke en god oplevelse med Kontiki, sÊrligt i forhold til vores Êldste barn i 4. klasse, hvor klassen gik helt i oplÞsning til trods for, at forÊldre forsÞgte at rÃ¥be ledelsen... もっず芋る

䌁業情報

1. å­Šæ ¡
  2. チャヌタヌ スクヌル
  3. 小孊校英
  4. 私立孊校

圓該䌁業による蚘述

Vi er en lille friskole der bor i en stor gul villa, der rummer 25 voksne og ca. 200 bÞrn fra 0.til 9. klasse. Vi har én klasse pr. klassetrin samt et specialpÊdagogisk tilbud, som vi kalder Stjerneklassen. Der er 20-22 bÞrn og to faste voksne pr. klasse. Vi strÊber altid efter, at have lige mange piger og drenge i hver klasse. Vi lÊgger vÊgt på at bÞrnene opnår hÞj og bred faglighed, bliver gode til at begå sig i fÊllesskaber og gode til at samarbejde. Vi vÊgter det musiske, kreative og fysiske hÞjt. Vi har vores egen SFO, som kaldes Jollen. Vi har også vores egen skolebus. Vi bruger naturen omkring os nÊsten ligeså meget som vores fine faglokaler. Hos os er der fokus på det enkelte barns udvikling. Både som individ og som en vigtig del af et lÊringsfÊllesskab. Hos os får du og dit barn alt det gode fra folkeskolen og meget mere. Vi er opkaldt efter tÞmmerflåden KonTiki. Derfor leger vi med metafore fra sÞfarten i det meste af det vi gÞr. Fx kalder vi gårdvagten ude for en SÞvagt, SFO'en hedder Jollen osv.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

21件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Vi havde desvÊrre ikke en god oplevelse

Vi havde desvÊrre ikke en god oplevelse med Kontiki, sÊrligt i forhold til vores Êldste barn i 4. klasse, hvor klassen gik helt i oplÞsning til trods for, at forÊldre forsÞgte at råbe ledelsen op om stor mistrivsel i klassen. Ledelsen trak bare på skuldrene og vendte det blinde Þje til.

Videre oplevede vi, at en stor del af undervisningen gik med (for) meget andet end fagligt indhold, og hvor det gik op for os - desvÊrre for sent - at det faglige niveau var meget lavt. Da vi - og mange andre - påpegede dette, vendte skolen med det samme pilen mod bÞrnene, hvor flere skulle testes for ordblindhed.

Vores oplevelse var, at testning for ordblindhed blev et automatgreb, som skolen brugte som det fÞrste skridt i stedet for at forholde sig til, at der også var et ansvar hos skolen selv i forhold til manglende undervisning og manglende forudgående undersÞgelser om vanskeligheder i indlÊringen.

Skolen har også en besynderlig tilgang, når man som forÊldre vÊlger at melde sit barn ud af skolen - vores udmelding blev ikke besvaret overhovedet, der blev end ikke kvitteret for udmeldelsen, ligesom der der blev hurtigt lukket ned for skoleintra.

På baggrund af disse oplevelser, kan vi desvÊrre ikke anbefale Kontiki.

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

Kontiki er en fantastisk skole, som danner hele mennesker

På kontiki lÊrer man livsmod, kreativitet og empati foruden hÞj faglighed.

Jeg har gået på skolen fra 2004-14.
Flere lÊrere går igen når jeg har besÞgt skolen siden - de bliver nemlig hÊngende, fordi det er et godt sted.

Vigtige ting, jeg har fået med mig:
Matrosreglen: Fem fejl om dagen: det er menneskeligt at fejle - vigtigt at lÊre som ung knejt.

Handlekraft: Jeg tror på jeg kan gÞre en forskel i verden.

Musik: Jeg lever bl.a af at vÊre musiker og Musikunderviser: MusiklÊreren på Kontiki Karen KjÊr Johansen bÊrer en stor del af ansvaret for, at jeg har bevÊget mig den vej.

Venskaber: Jeg er stadig venner med en en del fra min tid på kontiki.

Jeg har siden taget to forskellige pÊdagogiske uddannelser (som friluftsvejleder og musikpÊdagogisk udvikler, og skrevet en bog om udeskole - og jeg må sige, de har fat i meget godt på Kontiki.
Det kan jeg sige med ekstra tyngde, når jeg sammenligner med, hvilke klassrumserfaringer de studerende, jeg underviser, har med sig fra deres skoler.

Send trygt dit barn på kontiki!
- Gustav

2025幎11月27日

Unik lille skole

Jeg har haft mange gode år på Kontiki, som jeg altid vil have med resten af livet❀ Gode og sympatiske lÊrere og en skole med frisind. Det jeg altid har elsket ved Kontiki er at skolen er så unik. Der er plads til at vÊre kreativ og skolen har den helt rette stÞrrelse, så man kender alle elever på skolen i en eller anden grad. Jeg har vÊret med til at fÞlge Kontikis udvikling fra det var en meget lille skole og til hvad den er i dag.

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Jeg er noget overrasket over at lÊse så

Jeg er noget overrasket over at lÊse så mange negative anmeldelser. Dem kan jeg slet slet ikke genkende.
Vores fÞrste barn startede i 0. Klasse i år og det er gået så godt. Alle de voksne kender alle bÞrn ved navn og vores barn er tryg ved at vÊre i skolen. Faktisk er det svÊrt at få barnet med hjem.

Man kan altid finde noget at brokke sig over, men så må man gÞre op med sig selv, om barnet skal starte i den kommunale blandt ca. 27 andre med én lÊre.

Jeg mÊrker en varme, tryghed og et godt fÊllesskab på skolen. Jeg glÊder mig til mine nÊste bÞrn også skal starte der.

De kommer godt fra land på KonTiki!

2025幎11月23日

Anmeldelse af KonTiki

Vi har en datter i 0. klasse og vi kan slet ikke genkende de mange dårlige anmeldelser herinde. Vi har ikke oplevet andet end top-engagerede lÊrere, fokus på trivsel og en fantastisk positiv overgang fra bÞrnehave til skole. Vores datter har på blot 4 måneder udviklet sig enormt, både socialt og fagligt. Hun elsker at komme på skolen og er ikke til at få med hjem igen om eftermiddagen. De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎11月22日

Vi fraråder Kontiki

Det er der jo desvÊrre mange steder, men på Kontiki bliver alle bekymringer fra forÊldre eller endda eleverne selv affÊrdiget.

Har man så derudover et barn med sÊrbehov kan man kigge i vejviseren efter forståelse eller den stÞtte, som barnet ellers ifÞlge loven har ret til. Man får ikke noget på skrift, alt er mundtligt, så det kan vÊre svÊrt at klage.

Vores barn trives ikke på Kontiki, så vi er ved at finde en ny skole. Det er så trist, for vi havde store forhåbninger med alle de dejlige ting, de fortÊller om sig selv.

Sjovt nok besÊtter ledelsen helst ledige stillinger internt, blandt familie og venner. Man kan jo fristes til at tro, at så er der ikke så mange kritiske Þjne eller spÞrgsmål.

Vi kan virkelig ikke anbefale Kontiki til nogen. Vi vil faktisk decideret fraråde skolen.

2025幎11月1日
自発的なレビュヌ

Det gÞr ondt at skrive dette

Det gÞr ondt at skrive dette, men vores oplevelse med Kontiki har vÊret dybt skuffende. Vores barn har ikke trivedes, og vi har mÞdt en ledelse, der ikke tager ansvar eller lytter. Vi fÞler os svigtet og kan desvÊrre ikke anbefale skolen til nogen.

2025幎11月13日

DÃ¥rlig ledelse

Kontikis ledelse tager ikke bÞrnenes trivsel seriÞst. Alt fremstår ok, indtil der opstår problemer, og så er der hverken stÞtte eller samarbejde fra ledelsen.

2025幎11月9日

IKKE bÞrnenes skole

Skolen lever slet ikke op til vores forventninger.
De underviser ikke i det nÞdvendige skolematriale. Her måtte vores barn på daglig basis gÞre opmÊrksom på dette i over 1/2 år.
De har ikke styr på hvor eleverne er og skal vÊre. Vi oplevede, at blive ringet op for, at vi skulle irettesÊtte vores barn fordi lÊren mente, at barnet havde siddet på wc i over 2 timer. Hvilket resulterede i en ordentlig skÊldud til barnet fra lÊren, trods at vi kunne oplyse at det var konfirmationsforberedelse der var årsag til udeblivelsen.
Dette er kun to enkelte eksempler. Vi har desvÊrre flere af samme skuffe inklusiv mobning fra andre elever, hvor der i bedste fald ikke blev gjort noget.

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Friskolen der svigtede sine egne idealer!

Kontiki lovede en tryg og inkluderende skolegang med fokus pÃ¥ fÊllesskab og samhÞrighed – men virkeligheden blev desvÊrre en helt anden. Trods gentagne henvendelser fra bÃ¥de elever og forÊldre blev der ikke handlet pÃ¥ et dÃ¥rligt klassemiljÞ prÊget af mobning og utryghed. Ledelsen virkede passiv, og de fine vÊrdier, som skolen profilerer sig pÃ¥, blev ikke omsat til konkret handling. Det er dybt skuffende, nÃ¥r en skole svigter sit ansvar for bÞrns trivsel.

2025幎10月6日

AMAZING skole <3

Jeg har gået på Kontiki hele min skolegang. Der har selvfÞlgelig vÊret nedture, det er jo trods alt en skole, men jeg er rigtig glad for at have gået på skolen. FÊllesskabet er fantastisk. Der plads til forskellighed og både elever og lÊrere er sÞde og stÞttende. Jeg kunne ikke have Þnsket mig at gå på nogen anden skole.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

En skÞn skole med kÊrlige rammer

Har lige sagt farvel til skolen efter 20 år, fordelt på 3 bÞrn. Der er tydeligvis et agenda blandt nogle af anmeldelserne her, og det virker dybt useriÞst at påstå at "der lugter" osv. Nej, skolen er ikke perfekt, men det er der ingen skoler der er. Den er til gengÊld hyggelig, inkluderende, kÊrlig og styret af nogle ansatte med hjertet på rette sted. Kan kun anbefales!

2025幎6月25日

Min sÞn kom til KonTiki i 6 kl

Min sÞn kom til KonTiki i 6 kl. med en rigtig dårlig oplevelse fra anden privatskole i HillerÞd . Vi har aldrig oplevet så dejligt og imÞdekommende lÊringsmiljÞ, lÊrene er ildsjÊle der kan lide ungerne og deres job .. I dag har han afsluttet 9 klasse og har rygsÊkken fyldt med selvtillid og et flot afgangsbevis .

2025幎6月25日

Virkelig dårlig ledelse

Uduelig ledelse. Tager ikke hånd om mobning og mistrivsel, og lukker helt ned når noget bliver svÊrt. Flere gange er det endt med at forÊldre melder deres bÞrn ud i afmagt, og det er sket at nÊrmest hele klasser er blevet oplÞst pga problemer. Kan på ingen måde anbefale kontiki

2024幎4月30日

Kan ikke anbefales.

Kan ikke anbefales.
Der sÊttes ikke ind overfor mobning, og undervisning er lemfÊldig. Eksempelvis “glemte” man at undervise vores datter i problemregning i 2 Ã¥r. Desuden blev hun udskÊldt pga. fravÊr i timer, hvor hun var til konfirmationsforberedelse. Hun havde en rigtig dÃ¥rlig tid pÃ¥ skolen, og vi Þnsker ikke at andre fÃ¥r samme oplevelse.

2025幎1月1日

Den bedste skole ever!

Den bedste skole ever!
NytÊnkende og iderig undervisning med engageret bestyrelse, dedikerede lÊrere og ledelse.
Der er plads til og tages hensyn til individuelle behov, plads og luft til forskellighed og plads til alle.
Ledelsen rummer hÞjt fagligt niveau, personligt engagement, er synlig og deltagende.
Absolut stedet hvor bÞrnene trives og problematikker bliver taget seriÞst og undervisningen foregår på hÞjt niveau.
Jeg kan ikke fÃ¥ armene ned🀩

2025幎4月27日

Vanvittig ledelse

Vanvittig ledelse. Yderst uprofessionelt og mangelfuldt drevet. Virker nÊsten arrogant ved samtlige dialoger med ledelsen. Det er dog nok mere uvidenhed, uduelighed og manglende synlig ansvarstagen end egentlig arrogance. Vores 2 bÞrn er udmeldt og starter på en frisk.

2025幎1月1日
自発的なレビュヌ

Jeg kan ikke anbefale stedet

Som tidligere elev på skolen kan jeg ikke anbefale stedet! Der bliver ikke taget ordentlig hånd om elever der oplever mobning og udelukkelse. Jeg har selv vÊret igennem en lang periode, hvor jeg ikke fÞlte jeg blevet taget alvorligt. Skolen var klar over hvad jeg gik igennem, men der blev ikke gjort noget der hjalp mig. Efter min mening dybt uansvarligt. Det resulterede i at det sidste halvandet år af min skolegang var forfÊrdeligt! Det ledelsen valgte at gÞre var, at lukke al kommunikation med mine forÊldre, som kun prÞvede at hjÊlpe mig.

Nu har jeg stået frem med min historie, og igen oplever jeg at skolelederen lÊgger ansvaret fra sig.

2023幎6月30日
自発的なレビュヌ

Manglende respons fra skolen til

In 2022, a teacher encouraged my family to spend additional time at the school and invited us to a private social activity (rock climbing). After that, a situation developed that, in my view, crossed appropriate professional boundaries and had very serious consequences for my family.
What has disappointed me most is not that difficult situations happen, but that when I raised the issue, the school did not provide a clear response, comment, or transparent process for handling it. I was hoping for at least acknowledgement, an investigation pathway, and a statement on expectations and boundaries.
I’m not seeking conflict; I’m looking for accountability and assurance that the school has strong boundaries, clear reporting procedures, and leadership willing to engage when concerns are raised. I’m sharing this because families deserve to know how the school responds when sensitive concerns are reported. I hope the school improves its processes in this area.

2024幎6月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。