Sara gav den bedste kundeservice jeg nogensinde har haft ved noget firma. vil handle der igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at fÃ¥ det med pÃ¥ ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt et af jeres Dencon Delta HÊve sÊnke borde og er rigtig glad for produktet og jeres kundeservice i forbindelse med mit kÞb. Et skud ud til Christian som har undersÞgt nogle muligheder fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mine stÞrste roser til Tina HÞjbjerg Hansen. Jeg skulle bruge mÞblering til et kontor. Der blev lyttet og spurgt ind til mine Þnsker og behov. Der blev tegnet og afgivet et godt samlet tilbud. Der ble... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KontormÞbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere â Det er kontorindretning pÃ¥ den nemme og inspirerende mÃ¥de med hurtig levering.
Med en stÊrk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrÊttet til den fÊrdige indretningslÞsning.
HQ: Tilst SÞndervej 106, 8381 Tilst, Showrooms:, Aarhus / KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
God service og vejledning. God fleksibilitet mht Þnsker. Stort og spÊndende udvalg i flot design. Eneste minus er lidt lange leveringstider. Rigtig fin montering. Generelt virkelig professionel og venlig service.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
I er et godt firma, som man kan stole på. Labofa stolen har jeg brugt i mange år. Der var også god service. Du bliver snydt mår ddu handler med kontormÞbler. Grethe Lassen Aars

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Meget veltÊnkt bord i en god kvalitet. Bordet fungerer rigtig fint og var let at montere. God service i forbindelse med bestilling.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Jeg ringede til kundeservice, inden jeg bestilte, for at få bekrÊftet leveringstid. Efter bestilling blev der så alligevel lagt 3 uger til den levering, jeg havde fået oplyst telefonisk. Da varen skulle leveres, prÞvede jeg at Êndre leveringsadresse (grundet igangvÊrende renovering på vores bopÊl). Det kunne ikke lade sige gÞre, men kundeservice oplyste, at leveringen istedet kunne udskydes 2 uger. Det sagde jeg ja til. Dagen inden den oprindelige leveringsdato får jeg så en besked om, at varen er afsendt. Jeg ringer ind og får igen fat i samme person i kundeservice, der lover at få det fikset. Det lykkes hun ikke med (jeg hÞrer intet), og stolen leveres bare dagen efter. Så ikke den bedste oplevelse herfra.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Har modtaget mine mÞbler, lÊkker kvalitet og god service. Jeg er meget tilfreds med mit kÞb hos kotormÞbler.dk

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Mit hÊve/sÊnkebord blev leveret personligt til dÞren - rigtig god stil, tak :-)

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Great service and quick! Got my desk and table basically same day and they are great to use! I'm very happy with my new home-office setup, thanks :)

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Den bestilte stolesÊder passede fint så selv selv om leveringstiden var lang var det hver at vente på.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Vi har altid fået fantastisk service af sÊlger og montÞr. Og kvalitet af mÞbler er helt i top....
Bedste anmeldelse her fra
Herning Kommune

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Super service og flotte mÞbler. âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har indrettet hele vores nye kontor og mÞdelokale med mÞbler fra KontormÞbler.dk og alt har bare vÊret så fint. Fik ved den sidste ordre vi foretog, pakket 3 ordre sammen til levering samme dag og der var fokus på alle vores Þnsker!
Kan klart anbefales, hvis man Þnsker funktionelle og smukke kontor mÞbler.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Det bestilte ankom og blev samlet og virkede lige prÊcis som det skulle.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Very help, I had a last minute delivery change and they helped very quickly.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Super god service og lÊkre kvalitetsmÞbler.

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Bestilt sÞndag, afsendt mandag og ankommet og taget i brug tirsdag ð

KontorMÞbler.dk ããã®åç
Nemt at bestille, lidt op ad bakke med kommunikation ift. levering, endelig levering og montering ok.