Kookexpert.nl レビュヌ 2,094

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Snijplank werd snel geleverd. Mailverkeer verliep prettig en duidelijk. Ben er heel blij mee. De snijplank was ingepakt in een doos van 10 cm dik. Daar had nog op bespaard kunnen worden! Ook bestaat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een geweldige, zeer klantvriendelijke service van dit bedrijf. Een bord bleek bij bezorging kapot. Na het maken van foto's van het beschadigde bord en van de verpakking kreeg ik per omgaande een nieuw... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit kleine keukenhulpje is een absolute must-have voor iedereen. Het tovert je citrusvruchtenbereiding om tot een kunstwerk! Het is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Uitstekende kwaliteit en snell... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De verzending kunt u echt verbeteren! De doosjes (6 Wijnstop Alessi Anna Stop 2 Blue 21) waren verpakt in een (te) grote doos zonder extra verpakkingsmateriaal waardoor een paar doosjes doosjes geopen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キッチン甚品店

Kookexpert.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit pannen, keukentextiel, messen, servies, kook- en bakgerei of keukenapparatuur, dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Wij zijn een online kookwinkel waar alleen de beste merken verkocht worden zoals Le Creuset, WMF, BK, GreenPan en Joseph Joseph.

Ga naar Kookexpert

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Top product

Er werden aanvankelijk 4 kommetjes besteld waarvan er tijdens het transport 2 waren gebroken (PostNL).
Na contactname werden de 2 gebroken kommetjes onmiddellijk vervangen. Goede service, snelle afhandeling en zeer tevreden van het product

2026幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Super duidelijke informatie en goede kwaliteit. Doen wat ze beloven namelijk volgende dag bezorgd met goede informatie. Zeer tevreden dus.

Super duidelijke informatie, goede prijs en kwaliteit verhouding en dien wat ze beloven. Namelijk dag later keurig bezorgd en duidelijke instructies hierover.
Super tevreden met product, bedrijf en bezorging.

2026幎3月27日
5぀星のうち3の評䟡

communicatie levering

Ne bestelling bleef het erg stil , geen bevestiging , geen informatie over verzending of anderzins bijzonderheden ontvangen. Na paar dagen mail gestuurd om meer informatie . Telefoonnr niet te vinden en dacht brr klopt dit. Reactie ontvangen niet hele zending klopt en komt later binnen dan ik nodig had. Geen bericht hierover en dat is irritant voor de klant . Het was cadeau en niet op tijd dan moet je weer wat anders verzinnen . Uiteindelijk was het toch op tijd ,opeens binnen . Ik zou bij de volgende ronde niet snel deze site aanklikken . Met product was niks mis en de prijs ook niet . Klantenervaring service en communicatie daar draait het toch vaak om.

2026幎3月28日
Kookexpert.nl ロゎ

Kookexpert.nl からの回答

Beste Mariette Pater,

Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback.

Wat jammer om te horen dat u in eerste instantie weinig communicatie heeft ontvangen over uw bestelling. Zeker bij een cadeau begrijpen wij heel goed dat u wilt weten waar u aan toe bent — de onzekerheid die u beschrijft is dan ook heel begrijpelijk.

Het spijt ons dat uw bestelling uiteindelijk later is geleverd dan u nodig had. We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer u daardoor last-minute iets anders moest regelen.

Fijn om te horen dat het product zelf wel naar wens is en dat u tevreden bent over de prijs. Tegelijkertijd had de ervaring daaromheen natuurlijk een stuk beter moeten zijn.

Wij nemen uw feedback ter harte en werken eraan om onze communicatie duidelijker en proactiever te maken.

We hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te kunnen bieden.

Team Etrias

5぀星のうち5の評䟡

Mijn mening over de webwinkel: Review: Ik ben erg tevreden over jullie webwinkel. De bestelling van de Bamix M200 staafmixer verliep heel soepel en de levering was supersnel. De website is overzichtel

Mijn mening over de webwinkel: Mijn mening over de webwinkel: Ik ben erg tevreden over mijn aankoop van de Bamix M200 staafmixer. De website is overzichtelijk en het bestellen ging soepel. De levering

2026幎3月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス