Snijplank werd snel geleverd. Mailverkeer verliep prettig en duidelijk. Ben er heel blij mee. De snijplank was ingepakt in een doos van 10 cm dik. Daar had nog op bespaard kunnen worden! Ook bestaat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een geweldige, zeer klantvriendelijke service van dit bedrijf. Een bord bleek bij bezorging kapot. Na het maken van foto's van het beschadigde bord en van de verpakking kreeg ik per omgaande een nieuw... ãã£ãšèŠã
Dit kleine keukenhulpje is een absolute must-have voor iedereen. Het tovert je citrusvruchtenbereiding om tot een kunstwerk! Het is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Uitstekende kwaliteit en snell... ãã£ãšèŠã
De verzending kunt u echt verbeteren! De doosjes (6 Wijnstop Alessi Anna Stop 2 Blue 21) waren verpakt in een (te) grote doos zonder extra verpakkingsmateriaal waardoor een paar doosjes doosjes geopen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Kookexpert.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit pannen, keukentextiel, messen, servies, kook- en bakgerei of keukenapparatuur, dan bent u bij Kookexpert aan het juiste adres. Wij zijn een online kookwinkel waar alleen de beste merken verkocht worden zoals Le Creuset, WMF, BK, GreenPan en Joseph Joseph.
é£çµ¡å
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, ãªã©ã³ã
- klantenservice@etrias.nl
- kookexpert.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijn schilmesje met gebogen lemmet.
Fijn schilmesje met gebogen lemmet.
Opvallend rood handvat valt goed op tussen het andere keukengerei in de lade.
2 besteld.
Gister besteld, vandaag ontvangen
Ik ben heel blij met onze bestelling!
Ik ben heel blij met onze bestelling, de bordjes passen prachtig bij mijn servies.
Het was ook keurig verpakt, echt top!
En de prijs is ook goed, dank u wel!
Maar het product was slecht verpakt waardoor het beschadigd had kunnen raken.
Dat vond ik jammer.
Top product
Er werden aanvankelijk 4 kommetjes besteld waarvan er tijdens het transport 2 waren gebroken (PostNL).
Na contactname werden de 2 gebroken kommetjes onmiddellijk vervangen. Goede service, snelle afhandeling en zeer tevreden van het product
Uiterst snelle en heel aardige enâŠ
Uiterst snelle en heel aardige en adequate hulp toen ik belde!
Super duidelijke informatie en goede kwaliteit. Doen wat ze beloven namelijk volgende dag bezorgd met goede informatie. Zeer tevreden dus.
Super duidelijke informatie, goede prijs en kwaliteit verhouding en dien wat ze beloven. Namelijk dag later keurig bezorgd en duidelijke instructies hierover.
Super tevreden met product, bedrijf en bezorging.
De peper en zout molen zijn prima
De peper en zout molen zijn prima, maar dat ze alleen in een plastic zakje in een veel te grote doos werden verzonden vond ik jammer
Dik tevreden
Alles keurig verpakt verzonden en voor aantrekkelijke prijs. Dit is al 2e keer dat ik iets bij jullie bestel en 2x dik tevreden!
Een overzichtelijke site met goedeâŠtevreden
Een overzichtelijke site met goede prijzen en een zeer snel levering. Nadat er een keer een artikel helaas beschadigd was onderweg ben ik zeer snel en adequaat geholpen.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
communicatie levering
Ne bestelling bleef het erg stil , geen bevestiging , geen informatie over verzending of anderzins bijzonderheden ontvangen. Na paar dagen mail gestuurd om meer informatie . Telefoonnr niet te vinden en dacht brr klopt dit. Reactie ontvangen niet hele zending klopt en komt later binnen dan ik nodig had. Geen bericht hierover en dat is irritant voor de klant . Het was cadeau en niet op tijd dan moet je weer wat anders verzinnen . Uiteindelijk was het toch op tijd ,opeens binnen . Ik zou bij de volgende ronde niet snel deze site aanklikken . Met product was niks mis en de prijs ook niet . Klantenervaring service en communicatie daar draait het toch vaak om.

Kookexpert.nl ããã®åç
Snelle levering, goede communicatie n.a.v. probleem met besteld artikel (was kapot). Binnen een week naar tevredenheid afgehandeld.
Geen negatieve opmerkingen
Geen negatieve opmerkingen. Correct, snel en goed verpakt pakket ontvangen.
Mijn mening over de webwinkel: Review: Ik ben erg tevreden over jullie webwinkel. De bestelling van de Bamix M200 staafmixer verliep heel soepel en de levering was supersnel. De website is overzichtel
Mijn mening over de webwinkel: Mijn mening over de webwinkel: Ik ben erg tevreden over mijn aankoop van de Bamix M200 staafmixer. De website is overzichtelijk en het bestellen ging soepel. De levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ